„Space Ghost Coast to Coast” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
aNincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
{{nincs forrás}}
{{nincs forrás}}
A '''Space Ghost Coast to Coast''' (magyar jelentése: Űrszellem parttól partig) amerikai sorozat, amely az 1960-as évekből való szuperhősön, Space Ghoston alapul. A sorozat a talk-showk paródiája, és maga Space Ghost vezeti. Vendégei között ott van ősellensége, Zorak is, egy kék imádkozó sáska. Magyarországon sohasem ment a sorozat, Amerikában viszont kultusz-státuszt ért el 10 évada és 110 epizódja alatt. A Space Ghost Coast to Coast kifejezetten felnőtteknek készült, ellentétben az 1960-ból való sorozattal, a sima Space Ghost-sorozattal, ami viszont kifejezetten gyerekeknek készült. A Műsor humorát az Űrszellem különböző vendégei adják, és ezek a vendégek között ott vannak a szuperhős ellenségei is, például Zorak, és Moltar, akiknek Space Ghost bandájában kell dolgozniuk büntetésből gaztetteik miatt. A vendégek között Brak is ott volt, aki szintén Space Ghost ellensége. A sorozat nagyon sikeres lett, maga Űrszellem külön blokkokat szült a Cartoon Networkön, amely egyébként a sorozat csatornája.
A '''Space Ghost Coast to Coast''' (magyar jelentése: Űrszellem parttól partig) amerikai sorozat, amely az 1960-as évekből való szuperhősön, Space Ghoston alapul. A sorozat a talk-showk paródiája, és maga Space Ghost vezeti. Vendégei között ott van ősellensége, Zorak is, egy kék imádkozó sáska. Magyarországon sohasem ment a sorozat, Amerikában viszont kultusz-státuszt ért el 10 évada és 110 epizódja alatt. A Space Ghost Coast to Coast kifejezetten felnőtteknek készült, ellentétben az 1960-ból való sorozattal, a sima Space Ghost-sorozattal, ami viszont kifejezetten gyerekeknek készült. A Műsor humorát az Űrszellem különböző vendégei adják, és ezek a vendégek között ott vannak a szuperhős ellenségei is, például Zorak, és Moltar, akiknek Space Ghost bandájában kell dolgozniuk büntetésből gaztetteik miatt. A vendégek között Brak is ott volt, aki szintén Space Ghost ellensége. A sorozat nagyon sikeres lett, maga Űrszellem külön blokkokat szült a Cartoon Networkön, a sorozat csatornáján.

A lap 2016. január 9., 22:30-kori változata

A Space Ghost Coast to Coast (magyar jelentése: Űrszellem parttól partig) amerikai sorozat, amely az 1960-as évekből való szuperhősön, Space Ghoston alapul. A sorozat a talk-showk paródiája, és maga Space Ghost vezeti. Vendégei között ott van ősellensége, Zorak is, egy kék imádkozó sáska. Magyarországon sohasem ment a sorozat, Amerikában viszont kultusz-státuszt ért el 10 évada és 110 epizódja alatt. A Space Ghost Coast to Coast kifejezetten felnőtteknek készült, ellentétben az 1960-ból való sorozattal, a sima Space Ghost-sorozattal, ami viszont kifejezetten gyerekeknek készült. A Műsor humorát az Űrszellem különböző vendégei adják, és ezek a vendégek között ott vannak a szuperhős ellenségei is, például Zorak, és Moltar, akiknek Space Ghost bandájában kell dolgozniuk büntetésből gaztetteik miatt. A vendégek között Brak is ott volt, aki szintén Space Ghost ellensége. A sorozat nagyon sikeres lett, maga Űrszellem külön blokkokat szült a Cartoon Networkön, a sorozat csatornáján.