„A Született feleségek szereplői” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
Vessző utáni szóközhiány, egyéb apróság javítása AWB
a (Vessző utáni szóközhiány, egyéb apróság javítása AWB)
'''Juanita Solis''' ([[A Született feleségek halott szereplői|meghalt]]) (Lupe Ontiveros): Juanita élete legfőbb boldogsága fia, Carlos. Igazi mexikói mama, akinek mindennél fontosabb a család, de annál utálatosabbak a családrombolók. Kedvenc játéka a póker, ugyanis szerencsejáték-függő. Carlos azért hívja a [[Lila Akác köz]]be, hogy találja meg Gabrielle szeretőjét. Juanita megtudja, hogy Gaby szeretője [[John Rowland]], ám a felfedezést nem oszthatja meg Carlos-szal, ugyanis miközben rohan fiához hogy elmesélje amit megtudott, elüti egy autó, melyet Andrew vezet. Az asszony kómába esik, de hónapokkal később magához tér. El akarja mondani Carlosnak az igazat, de miközben hozzá siet, megcsúszik a vizes padlón, lezuhan a lépcsőn, és meghal.
 
'''Milton Lang''' (Mike Farrell): Milton nem más mint Victor Lang édesapja, aki Gaby eskűvője előtt tünik fel. Azt javasolja fiának, hogy induljon el az elnökválasztáson, de ez Gabrielle-nek nem tetszik, ezért faképnél hagyja Victort, de másnap megjelenik Milton Gabrielle-nél, s elmondja neki, hogy Victor apja dicséretére vágyott és mindig minél "magasabbra" akart kerülni, hogy felnöjön a nagyágyú apjához. Ezután nem sokkal megjelenik Victor és mindenért bocsánatot kér. Később az esküvőn Gabrielle meghallja, hogy Milton Victorral beszélget és ekkór megtudja, hogy Victor csak a latin voksok miatt vette őt el. Milton először az ''[[Ásó, kapa, nagyharang]]'' cimű epizódban látható először. Mikor tudomást szerez Gaby hűtlenségéről, elmondja neki fia temetésén, hogy Victor minden vagyona az ő nevén van, és így Gaby nem örököl semmit, sőt még Milton megzsarolja Gaby-t, hogy elhagyja a templomot, ami sikerül is. Milton a ''[[Késő bánat!]]'' cimű epizódban látható utoljára.
 
=== Az 1. évadban bemutatott ismerösők ===
 
=== Kiterjesztett család ===
'''Lillian Simms''' ([[A Született feleségek halott szereplői|meghalt]]) (Ellen Geer): '''''[[A nagy kérdés]]''''' című epizódban mikor [[Carlos Solis]] kibéreli Mrs. Simms-től [[Mike Delfino]] által bérelt házat [[Edie Britt]] azt akarja, hogy Carlos hozzáköltözzön. Ezért látogatást tesz Simms néninél, aki az Idősek otthonában lakik, mert az Artitisz betegségével, nem tud egyedül élni. Edie jól lejáratja Carlost az idős néni előtt. aki ezért összetépi (Edie segítségével) a bérlési szerződést. Ezután kiderül, hogy Lillian [[Katherine Mayfair]] nénikéje, és utolsó napjaiban visszaköltözött Katherine-hoz, akivel régen együtt laktak itt 12 évvel ezelőtt, Lillian és Katherine szörnyű titkot őriznek, amit Lillian el akar mondani Dylan-nek, anyit el tud mondani, hogy egyáltalán nem Dylan hibája volt ami történt, s nem csoda, hogy nem emlékszik arra, hogy valaha itt lakott, de épp ekkor jön Katherine, megtiltja Lillan-nek, hogy bármit is elmondjon Dylan-nek, de Lillian elmondja Katherine-nak, hogy még mindig furdalja a lelkiismeret avval kapcsolatban ami Dylan-nel történt, s mikor elérkezik Lillian halála, az idős hölgy fölírja egy lapra a titkot, de mikor meghal, a papír beesik az ágy alá.
 
'''Mr. Simms''': Mr. Simms, Lillian Simms gyereke, aki szerepel a 3. évadban
 
=== A 4. évadban bemutatott ismerösők ===
'''Sylvia Greene''' ([[A Született feleségek halott szereplői|meghalt]]) (Melora Walters): Sylvia először a '''[[Távoli múlt]]''' című epizódban látható, s a Mayfair család cselekmény szálán tűnik fel, ugyanis neki köze van ahhoz a bizonyos dologhoz ami Chicagoban történt [[Katherine Mayfair|Katherine]]-nal és Adam Mayfair-ral. Később kiderül, hogy Sylvia Adam egykori páciense volt Chicagoban, de mikor Katherine és Adam eltűntek Sylvia Adam után jött, és mindig odavolt a férfiért. Mikor a Tornádó közeleg a Lila Akác Köz felé, [[Bree Hodge]] épp tanuja Sylvia és Katherine veszekedésének ezért beinvitálja Sylviát a házba, de a beszélgetésük kudarcba fullad, s Sylvia bezárkózik Bree-ék fürdőjébe, s addig nem jön ki ameddig Adam nincs ott, és természetesen Bree áthívja Mayfair-ékat, de mikor a Tornádó már közeleg az utca felé, Orson, Bree, Katherine és Adam elbújnak Hodge-ék éléskamrájába, de mikor a Tornádó, az utcában van, Sylvia kijön a Wc-ből, és azt mondja Adam-nak (aki nem is hallja), hogy ez az utolsó lehetősége vele, s menni készül, de mikor kinyitja az ajtót, a Tornádó fölkapja mint egy rongybabát.
 
== Angie családja ==
314 363

szerkesztés

Navigációs menü