„Destruction” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a
→‎Története: English spelling (Succesful -> Successful)
a (Külső hivatkozások → További információk AWB)
a (→‎Története: English spelling (Succesful -> Successful))
Schmier [[Headhunter]] néven alapított új zenekart. A Destructionben a helyét az ex-[[Poltergeist]] énekes André Grieder vette át a mikrofonnál, míg a basszusgitáros Christian Engler lett. Az 1990-ben kiadott ''Cracked Brain'' című Destruction-albumra azonban nem volt kíváncsi a csalódott rajongótábor és a sikertelenség nyomán a zenekar gyakorlatilag feloszlott.
 
A gitáros Mike és a dobos Olli 1993-tól új énekessel (Thomas Rosenmerkel) dolgozott Destruction néven, bár az elkövetkező hat év hivatalosan nem számít a Destruction történetéhez, ahogy azt a zenekar honlapján megtalálható diszkográfiában is jelzik. Ezekben az években két EP (''Destruction'' és ''Them Not Me'' címmel) és egy nagylemez ''(The Least SuccesfulSuccessful Human Cannonball)'' jelent meg szerzői kiadásban.
 
A Destruction ténylegesen 1999-ben alakult újjá, amikor Schmier visszatért. A kezdeti időkhöz hasonlóan a trió felállás mellett döntöttek. A Schmier (basszusgitár/ének), Mike (gitár) és az új dobos Sven Vormann alkotta Destruction a legnagyobb független metal-kiadóval, a [[Nuclear Blast]]tal kötött lemezszerződést. Rögtön neki is láttak egy új stúdióalbum felvételeinek, mely ''All Hells Break Loose'' címmel jelent meg az ezredfordulón. A klasszikus Destruction-hangzást megidéző lemezt a közönség és a szaksajtó egyaránt kedvezően fogadta. Az ekkor megszerzett pozícióját a következő albummal (''The Antichrist'', 2001) stabilizálni tudta a trió.
171

szerkesztés

Navigációs menü