„Sablon:Azonnali-saját” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
a Visszaállítottam a lap korábbi változatát: Margit51 (vita) szerkesztéséről Burumbátor szerkesztésére
a Levédte a(z) Sablon:Azonnali-saját lapot: Sok oldalon használt sablon ([Szerkesztés=Csak regisztrált szerkesztők] (határozatlan) [Átnevezés=Csak regisztrált szerkesztők] (határozatlan))
(Nincs különbség)

A lap 2014. június 18., 10:00-kori változata

Használati útmutató

Ez a sablon egy gyorsított kérelem a szerkesztő saját allapjának a törlésére. Ilyen allapokat hosszabb szerkesztések, cikképítések céljára szokás létrehozni, és a neve mindig így néz ki:

Szerkesztő:< név >/< lapcím >

Amikor a munka befejeződött, az allap ezen a néven fölöslegessé válik, és a törlése célszerű, amit adminisztrátorok tehetnek meg, automatikusan értesülve a sablon elhelyezéséről.

Ne felejtsd el, hogy a lap törlésével annak teljes tartalma és a laptörténet is véglegesen megszűnik. Ha esetleg a laptörténetet meg akarod őrizni, válaszd inkább a lap átnevezését.

Használata

A sablon elhelyezése előtt töröld az allap teljes tartalmát!

{{azonnali-saját|~~~~}}

Figyelmeztetés: Ha a sablont nem a te saját allapodra teszed ki, hanem más lapjának törlését próbálod így elérni, súlyos büntetést fogsz kapni.

TemplateData

Ez a sablon egy gyorsított kérelem a szerkesztő saját allapjának a törlésére. Ilyen allapokat hosszabb szerkesztések, cikképítések céljára szokás létrehozni, és a neve mindig Szerkesztő:<név>/<lapcím> formátumú. Amikor a munka befejeződött, az allap ezen a néven fölöslegessé válik, és a törlése célszerű, amit adminisztrátorok tehetnek meg, automatikusan értesülve a sablon elhelyezéséről. Ne felejtsd el, hogy a lap törlésével annak teljes tartalma és a laptörténet is véglegesen megszűnik. Ha esetleg a laptörténetet meg akarod őrizni, válaszd inkább a lap átnevezését.

Sablonparaméterek[TemplateData szerkesztése]

Ennek a sablonnak ajánlott egy sorba írni a paramétereit.

ParaméterLeírásTípusÁllapot
aláírás1

A törlésre jelölő szerkesztő – vagyis az allap tulajdonosa – aláírása

Automatikus érték
~~~~
Tartalomkötelező

Kapcsolódó sablonok