„Szerkesztővita:Vadaro” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
 
Szia! Válasz itt. Üdv. [[Szerkesztő:Tambo|Tambo]] <sup>[[Szerkesztővita:Tambo|vita]]</sup> 2013. november 3., 17:40 (CET)
 
== Re: [[:Kategória:Magyar LMBT-vonatkozású filmek]] ==
 
A kategóriajavaslatok oldalán szerintem akkor kell megvitatni valamit, ha kérdés merül fel róla, akár a kategória létrehozása előtt, akár utána. Egyébként pedig a [[Wikipédia:Szerkessz bátran!|Szerkessz bátran!]] alapelvhez szeretem tartani magam.
 
Az általam létrehozott kategória hasonló néven szerepel az angol és a francia Wikipédiában, tehát talán van valami alapja. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a "vonatkozású" nem azt jelenti, hogy a filmnek kimondottan és elsődlegesen erről a témáról kell szólnia, csak annyit, hogy hangsúlyosan megjelenik benne ez a téma.
 
A kategória tartalmát olyan filmekkel töltöttem fel, amelyek már amúgy is be voltak sorolva a [[Magyar LMBT-filmek listája]] szócikkbe, mégpedig forrással ellátva, amelyek rámutatnak és megindokolják, hogy melyik miért és mennyiben tartozik oda.
 
Kérlek, győződj meg a fenti cikkből és az abban szereplő forrásokból, hogy az említett szócikkek valóban ide sorolhatók. Ezt követően pedig légy szíves, tedd majd vissza az illető cikkeket a kategóriába. Nem véletlenül kerültek oda. Köszönöm előre is. [[Szerkesztő:Kontribútor|Kontribútor]] <sup>[[Szerkesztővita:Kontribútor|vita]]</sup> 2013. november 7., 21:44 (CET)

Navigációs menü