„Wikipédia:Hogyan készítsek szerkesztői lapot?” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
→‎Fontos szabályok: egyért. lapra mutató link pontosítása
a (...és az irtóhadjárat folytatódik!)
(→‎Fontos szabályok: egyért. lapra mutató link pontosítása)
*Nem illik más szerkesztők lapját, vitalapját módosítani azon túl, hogy a vitalapjukon üzenetet hagysz vagy válaszolsz. '''Mások lapjának módosítása, vandalizálása blokkot vonhat maga után'''. Ha valaki kéretlenül változtat a lapodon, akkor azt egyszerűen visszaállíthatod a laptörténetben a "visszavonás" gombbal. Ha a lapodat már sokszor vandalizálták, és Te nem szeretnéd, hogy erre újra sor kerüljön, akkor kérheted a [[Wikipédia:Lapvédelmi irányelvek|lapod fél vagy teljes levédését]] egy [[Wikipédia:Adminisztrátorok|adminisztrátortól]].
 
*A Wikipédia '''minden oldala nyitott''', a [[Google kereső|Google]] által kereshető! Csak olyan adatokat adj meg magadról, amelyek mindenki számára publikusak! Kerüld e-mail-címed, telefonszámod közzétételét, viszont megadhatod [[Skype]], [[MSN]] vagy más egyéb azonosítód.
 
* '''Vedd figyelembe''', hogy [[Wikipédia:Mi nem való a Wikipédiába?|mi nem való a Wikipédiába]] és a [[Wikipédia:Szerkesztői lap#Mi nem szerepelhet a szerkesztői lapon?|szerkesztői lapodra]]!
214

szerkesztés

Navigációs menü