„Michael Trevino” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
GrouchoBot (vitalap | szerkesztései)
a r2.7.2) (Bot: következő hozzáadása: zh:邁克爾·特維諾
JackieBot (vitalap | szerkesztései)
a r2.7.2) (Bot: következő hozzáadása: da:Michael Trevino
17. sor: 17. sor:
[[en:Michael Trevino]]
[[en:Michael Trevino]]
[[cs:Michael Trevino]]
[[cs:Michael Trevino]]
[[da:Michael Trevino]]
[[de:Michael Trevino]]
[[de:Michael Trevino]]
[[es:Michael Trevino]]
[[es:Michael Trevino]]

A lap 2012. december 31., 09:32-kori változata

Michael Anthony Trevino (1985. január 25. -) amerikai színész. Legismertebb szerepe a Vámpírnaplókban megformált vérfarkas, Tyler Lockwood.

Élete

A Kalifornia állambeli Montebellóban született, később pedig Valenciába költözött a szüleivel. Édesanyja Mexikóból származik, édesapja pedig a kaliforniai Fresnóban született.

Karrier

A Disney csatorna Cow Belles című filmjében ő alakította Jackson Meade-t. Később szerepet kapott a Summerland című sorozatban. Egy epizód erejéig a Charmedban is feltűnt Alastairként, majd a rövid életű Cane sorozatban játszotta Jaime Vegát. A CW csatorna híres feldolgozásában, a 90210-ben 3 epizódon keresztül alakította Ozzie-t. 2009-től kezdve ő alakítja a CW másik sikeres sorozatában, a Vámpírnaplókban Tyler Lockwood szerepét, amely igazán híressé tette és meghozta számára az igazi áttörést. 2009-ben a Baba, bába, szerelem című filmben Joshuaként szerepelt, olyan színészek mellett, mint Sarah Jones, Haylie Duff és Jordan Bridges. 2011-ben John Cusack oldalán láthattuk a The Factory című thillerben. Ezenkívül 2005 és 2009 között olyan sikerszériákban kapott vendégszerepet, mint a New York-i helyszínelők, A mentalista, Dr. Csont, Döglött akták és a Bűbájos boszorkák.

Magánélete

2011 óta partnere Jenna Ushkowitz, a Glee című zenés sorozat egyik főszereplője.