„Nate Mendel” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
[ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
(kategória hozzáadása)
Fiatalon szerzett egy szerepet egy kis filmben, az ''Our Burden Is Light''-ban, ahol a főszereplő nő legjobb barátját alakította. A filmben Nate egy ''Bleeder'' nevű bandában basszusozik, amiben bandatag még ''Jessica Ballard'', és [[Taylor Hawkins]] is.
 
Nate Mendel a [[Foo Fighters]]-höz csatlakozott basszusgitárosként, amit a [[Nirvana]] egykori dobosa, [[Dave Grohl]] alapított. A banda azóta hathét stúdióalbumot és egy koncertalbumot adott ki. Mendel azóta is együtt játszik [[Dave Grohl]]-lal, [[Taylor Hawkins]]-szal, és [[Chris Shiflett]]-tel. Mendel és Grohl a két alapítótag a bandában, bár [[Pat Smear]] volt az eredeti ritmusgitáros, aki mostanságpár (kilépéseév és újracsatlakozásaszünet után) csaka turnékonSkin gitározikand Bones koncerten tért vissza, ésmint turné-gitáros, azonban csak egy2010-egyben lett ismét számbantag.
 
Mendelnek egy fia van, ''Noah''. Nate a Hanford Jr/Sr. nevű középiskolába járt, Richland-ben, [[Washington (állam)|Washington]]-ban. Gördeszkás, később BMX versenyző is volt. Nate rendszeresen odafigyel a hivatalos Foo Fighters blogra.
2

szerkesztés

Navigációs menü