„Michael Trevino” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Nincs szerkesztési összefoglaló
Nincs szerkesztési összefoglaló
1. sor: 1. sor:
{{nincs forrás}}
{{nincs forrás}}


'''Michael Anthony Trevino''' ([[1985]]. [[január 25.]] -) amerikai színész. Legismertebb szerepe a Vámpírnaplókban megformált vérfarkas, Tyler Lockwood.
'''Michael Anthony Trevino''' ([[1985]]. [[január 25.]] -) amerikai színész. Legismertebb szerepe a ''[[Vámpírnaplók]]''ban megformált vérfarkas, Tyler Lockwood.


==Élete==
==Élete==
A Kalifornia állambeli Montebello-ban született, később pedig Valencia-ba költözött a szüleivel. Édesanyja mexikóból származik, édesapja pedig Fresno-ban, Kaliforniában született.
A Kalifornia állambeli Montebellóban született, később pedig Valenciába költözött a szüleivel. Édesanyja Mexikóból származik, édesapja pedig a kaliforniai Fresnóban született.


===Karrier===
===Karrier===
A Disney csatorna Cow Belles című filmjében ő alakította Jackson Meade-t. Később szerepet kapott a Summerland című sorozatban. Egy epizód erejéig a híres Charmed-ban is feltűnt Alastair-ként, majd a rövid életű Cane sorozatban játszotta Jaime Vega karakterét. A CW csatorna híres feldolgozásában, a 90210-ben 3 epizódon keresztül alakította Ozzie-t. 2009-től kezdve ő alakítja a CW másik megasikeres sorozatában a Vámprínaplókban Tyler Locwood szerepét, amely igazán híressé tette és meghozta számára az igazi áttörést. 2009-ben egy másik szerepben is megcsillogtathatta a tehetségét. A Baba, bába, szerelem című filmben Joshua-ként szerepelt, olyan színészek mellett mint, Sarah Jones, Haylie Duff vagy Jordan Bridges. 2011-ben John Cusack oldalán láthattuk a The Factory címû thillerben. Ezenkívül 2005 és 2009 között olyan sikerszériákban kapott vendégszerepet mint a New-york-i helyszínelők, A mentalista, Dr. Csont, Döglött akták és a Bűbájos boszorkák.
A Disney csatorna ''Cow Belles'' című filmjében ő alakította Jackson Meade-t. Később szerepet kapott a ''Summerland'' című sorozatban. Egy epizód erejéig a ''[[Charmed]]''ban is feltűnt Alastairként, majd a rövid életű ''Cane'' sorozatban játszotta Jaime Vegát. A CW csatorna híres feldolgozásában, a ''90210''-ben 3 epizódon keresztül alakította Ozzie-t. 2009-től kezdve ő alakítja a CW másik sikeres sorozatában, a ''Vámpírnaplók''ban Tyler Lockwood szerepét, amely igazán híressé tette és meghozta számára az igazi áttörést. 2009-ben a ''Baba, bába, szerelem'' című filmben Joshuaként szerepelt, olyan színészek mellett, mint [[Sarah Jones]], [[Haylie Duff]] és [[Jordan Bridges]]. 2011-ben [[John Cusack]] oldalán láthattuk a ''The Factory'' című thillerben. Ezenkívül 2005 és 2009 között olyan sikerszériákban kapott vendégszerepet, mint a ''New York-i helyszínelők, A mentalista, Dr. Csont, Döglött akták'' és a ''Bűbájos boszorkák.''


===Magánélete===
===Magánélete===
2011-ben jött össze Jenna Ushkowitzcal, a Glee című zenés sorozat egyik főszereplőjével.
2011 óta partnere Jenna Ushkowitzcal, a Glee című zenés sorozat egyik főszereplője.


[[Kategória:Amerikai színészek]]]]
[[Kategória:Amerikai színészek]]]]

A lap 2012. augusztus 8., 21:31-kori változata

Michael Anthony Trevino (1985. január 25. -) amerikai színész. Legismertebb szerepe a Vámpírnaplókban megformált vérfarkas, Tyler Lockwood.

Élete

A Kalifornia állambeli Montebellóban született, később pedig Valenciába költözött a szüleivel. Édesanyja Mexikóból származik, édesapja pedig a kaliforniai Fresnóban született.

Karrier

A Disney csatorna Cow Belles című filmjében ő alakította Jackson Meade-t. Később szerepet kapott a Summerland című sorozatban. Egy epizód erejéig a Charmedban is feltűnt Alastairként, majd a rövid életű Cane sorozatban játszotta Jaime Vegát. A CW csatorna híres feldolgozásában, a 90210-ben 3 epizódon keresztül alakította Ozzie-t. 2009-től kezdve ő alakítja a CW másik sikeres sorozatában, a Vámpírnaplókban Tyler Lockwood szerepét, amely igazán híressé tette és meghozta számára az igazi áttörést. 2009-ben a Baba, bába, szerelem című filmben Joshuaként szerepelt, olyan színészek mellett, mint Sarah Jones, Haylie Duff és Jordan Bridges. 2011-ben John Cusack oldalán láthattuk a The Factory című thillerben. Ezenkívül 2005 és 2009 között olyan sikerszériákban kapott vendégszerepet, mint a New York-i helyszínelők, A mentalista, Dr. Csont, Döglött akták és a Bűbájos boszorkák.

Magánélete

2011 óta partnere Jenna Ushkowitzcal, a Glee című zenés sorozat egyik főszereplője.]]