„Foursquare” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
410 bájt hozzáadva ,  9 évvel ezelőtt
nincs szerkesztési összefoglaló
A pontrendszer a hivatalos kliensben csak a barátok pontjaiból állít össze toplistát, de DotDot.hu oldalon megtalálható a magyarországi felhasználók pont toplistája .
A toplistán található egyesített pontszám az elmúlt hatvan napban szerzett pontok összesítése.
 
=== Badge ===
A foursqaure badgekkel jutalmazz bizonyos tevékenységeket. A badgek megszerzése valamilyen feltételhez kötött, ez a feltétel általában valamilyen check-in tevékenység elvégzése. A megszerezhető badgek egy része fizikális lokációhoz kötött, azaz csak adott helyen, adott országban, városban, földrajzi egységen szerezhető meg. Más badgek brandekhez kötöttek, ezek megszerzése általában az adott brand követéséhez is kötöttek.
2011 novemberében bevezetésre kerültek a badge szintek, így egy badge azután is újra megszerezhetővé vált, hogy korább már megszerezte a felhasználó. Az újbóli megszerzések a badgek szintjét növelik meg.
 
=== Brandek ===
A foursqaure platformján lehetőség van brand oldalak létrehozására. A brand tulajdonosoknak lehetősége van a brand oldal nevében végrehajtani foursquare tevékenységeket, check-in, tip adás, fotó feltöltés. A brand oldal által végrehajtott tevékenységekről a brand oldalt követő felhasználók értesülnek, reagálhatnak rá, interakcióba léphetnek a brand oldallal.
 
== Magyarországi helyzete ==
91

szerkesztés

Navigációs menü