„Sablon:Nehamisíts” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[nem ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Kép ki, ld. kocsmafal (javaslatok)
Nincs szerkesztési összefoglaló
3. sor: 3. sor:
== Használata ==
== Használata ==


A sablonnak egy opcionális (de erősen javasolt) paramétere van: a hamisítással érintett lap neve, <nowiki>[[ ]]</nowiki> jelek nélkül.
A sablonnak egy opcionális (de erősen javasolt) paramétere van: a hamisítással érintett lap neve, <nowiki>[[ ]]</nowiki> jelek nélkül. A legjobb rögtön a kifogásolt változtatást mutató [[Segítség:Hogyan készíts difflinket|difflinket]] használni paraméterként, szintén a <nowiki>[ ]</nowiki> jelek nélkül (tehát csak http://...).

Példák:
Példák:
<nowiki>{{subst:nehamisíts|difflink}} ~~~~</nowiki>
vagy
<nowiki>{{subst:nehamisíts|Vitalap}} ~~~~</nowiki>
<nowiki>{{subst:nehamisíts|Vitalap}} ~~~~</nowiki>
vagy
vagy

A lap 2007. január 7., 14:43-kori változata

Belejavítottál egy másik szerkesztő aláírt hozzászólásába, vagy megváltoztattad az aláírását. Légy szíves, többet ne csináld ezt – a Wikipédia szabad szerkeszthetősége a szócikkek tartalmára és a saját hozzászólásaidra vonatkozik, nem pedig mások aláírt véleményének a meghamisítására. Az ilyen szerkesztés zavarkeltésnek számít, és ismétlés esetén a szerkesztési jogaid felfüggesztésével fog járni. Elképzelhető, hogy ezt az üzenetet azért kaptad, mert a saját hozzászólásodat szerkesztetted, csak elfelejtettél bejelentkezni. Ha ez a helyzet, akkor kérlek, hogy bejelentkezés után tisztázd ezen a vitalapon.


Használata

A sablonnak egy opcionális (de erősen javasolt) paramétere van: a hamisítással érintett lap neve, [[ ]] jelek nélkül. A legjobb rögtön a kifogásolt változtatást mutató difflinket használni paraméterként, szintén a [ ] jelek nélkül (tehát csak http://...).

Példák:

{{subst:nehamisíts|difflink}} ~~~~

vagy

{{subst:nehamisíts|Vitalap}} ~~~~

vagy

{{subst:nehamisíts}} ~~~~

Lásd még: Bomlasztás és zavarkeltés

A sablonban írt tevékenység (más hozzászólásából törlés) megengedhető az élő személyek életrajzára vonatkozó irányelvben leírt esetben (hitelrontásra alkalmas, forrásnélküli információk eltávolítása).