Sablonvita:Évfordulók/’3 és ’8/05-10

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Andrew69. 6 évvel ezelőtt

Az Évfordulók/’3 és ’8/05-10 sablont tartalommal öt éve, 2013. május 8-án Andrew69. töltötte fel. Ez jelent meg öt éve május 10-én az Évfordulók rovatban a Kezdőlapon. 2016. február 14-én Samat frissítette technikailag. A tartalom 2018. február 5-én még mindig ugyanaz. Senki nem vett el belőle, és senki nem tett hozzá ennyi idő alatt. A jubileumi évfordulós frissítés, fejlesztés kezdéseként először rögzítjük ezt az "indulótőkét", az alapot:

Stresemann
Stresemann


Másodszor észleljük azon hiányt, hogy a konszenzusos 10 tételből még hiányzik 2 esemény. Pótoljuk, majd a kiegészítés után visszaadjuk a stafétát a kezdeményező @Andrew69. szerkesztőtársnak, hogy gondos gazdája legyen a május 10-ig tartó következő szakasznak. – *feridiák vita 2018. február 5., 15:58 (CET)Válasz

Kedves *feridiák! Ne provokálj, hisz engem is fából faragtak, mint Pinokkiót ((wd) ezt se írta meg eddig magyarul a Wikin senki) tudod, hogy próbálok figyelni, amire csak lehet, de Witézt nem tudom pótolni. Persze nem hagylak cserben és amire lehet ránézek és megteszem, amit csak tudok, hogy ez mennyire elég majd meglátjuk. Tudod és sajna én is, hogy rengeteg a teendő meg az lenne a jó, ha minél többen megértenék, hogy itt mindenkinek hasznos és fontos feladata is lehetne ha vállalja wikiszívvel és baromi nagy toleranciával a többi itt szerkesztővel szemben. Hagy írjam ide ezt mementónak elóre is bocs érte :

Kassák Lajos:

Éltem bár nem akarták hogy éljek.
Dolgoztam bár nem hagyták hogy dolgozzam.
Meghaltam. Mi mást tehettem volna.
Bocsássátok meg minden jóságomat.

Szóval fogok segíteni, de belőlem is csak egy van és az se hibátlan. Andrew69. 2018. február 5., 21:57 (CET)Válasz