Sablon:Filmlinkek

Ez a sablon műszaki védett
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Használati útmutató

Ez a sablon a Wikidatában megtalálható azonosítók alapján készít linkeket az audiovizuális alkotások szócikkei További információk szakaszában a hivatalos oldalra, a mű hivatalos Facebook-oldalára, a PORT.hu-ra (magyarországi vetítési és sugárzási információk), az ISzDb-re (magyarszinkron-információk) az IMDb-re (részletes általános információk), a Rotten Tomatoesra (kritikai fogadtatás) és a Box Office Mojóra (bevételek).

A sablont ne használd személyek szócikkein (mert az IMDb-link nem fog működni), csak filmekén, sorozatokén, sorozatepizódokén. A film- és televízióiparban tevékenykedő személyekhez használd a {{színészlinkek}}(?) sablont. Ne tedd a sablont a Források szakaszba, hiszen ahogy a Wikidatára felvisz valaki egy olyan azonosítót, mely releváns a sablon számára, az a sablonban meg fog jelenni annak ellenére, hogy senki nem használta forrásként a szócikk megírásakor.

Paraméterek

Ez a sablon a Wikidatában megtalálható azonosítók alapján készít linkeket az audiovizuális alkotások szócikkei „További információk” szakaszában a hivatalos oldalra, a mű hivatalos Facebook-oldalára, a PORT.hu-ra (magyarországi vetítési és sugárzási információk), az ISzDb-re (magyarszinkron-információk) az IMDb-re (részletes általános információk), a Rotten Tomatoesra (kritikai fogadtatás) és a Box Office Mojóra (bevételek).

Sablonparaméterek[TemplateData szerkesztése]

Ez a sablon egyéni formázással rendelkezik.

ParaméterLeírásTípusÁllapot
szöveg1 szöveg

A cikk címéből automatikusan létrejövő filmcím lecserélése egyéb szövegre

Soropcionális

Használata

==További információk==
{{filmlinkek}}

Kapcsolódó sablonok

Leváltott sablonok

Lásd még