Reggeli Start

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Reggeli Start
Műfaj élő reggeli sportmagazin


Szlogen Startoljanak velünk minden reggel és keltsék korán jóhírünket!
Ország  Magyarország
Nyelv magyar
Gyártás
Forgatási helyszín Budapest
Gyártó Digi Sport
Sugárzás
Első magyar adó Digi Sport
További információk

A Reggeli Start Magyarország egyetlen sportos reggeli magazinműsora. A meghívott vendégek a hazai sportélet meghatározó szereplői: sportvezetők, klubelnökök, politikai döntéshozók, olimpiai- és világbajnokok, fiatal tehetségek és elismert edzők. A műsor a Digi Sport csatornán látható, a műsorvezetők: Szombathy Pál és Csisztu Zsuzsa. Az első adást 2010. október 18-án láthatták a televíziónézők. A Reggeli Start stábjában Szabó Eszter és Filippov Gergely felelős szerkesztőként dolgozik. Az adás minden hétköznap reggel 6.55-kor kezdődik, és 8.30-ig tart. A Digi Sport hétvégenként válogatásokat sugároz a műsor legérdekesebb beszélgetéseiből.

A műsor szerkesztősége 2013. február 28-án - a Digi Sport Sport 24 című műsorának stábjával közösen - Média-díjat kapott a Magyar Kajak-Kenu Szövetségtől.

A Reggeli Start 2013. október 31-én vendégül látta Lothar Matthäust, világ- és Európa-bajnok, egyszeres aranylabdás német labdarúgót, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát.

A Reggeli Start 2014. szeptember 1-jén új arculatra váltott.

A Reggeli Start állandó rovatai[szerkesztés]

  • Első kézből

A rovat figyelemmel kíséri az olimpiai felkészülést, a sporttámogatások hazai rendszerét és a klubcsapatok eredményeit, átigazolási híreit. Megszólalnak a sportszövetségek vezetői, a rovat összegezi a világversenyek hazai tapasztalatait és rendszeresen beszámol a sport világának legfontosabb történéseiről.

  • Sportré

Régen nem látott olimpiai- és világbajnokok vendégeskednek a műsorban, a Sportré bemutatja a hazai extrém sport legígéretesebb tehetségeit is

Külső hivatkozások[szerkesztés]

Források[szerkesztés]