Pretty Man

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Pretty Man
(예쁜남자 Jeppun namdzsa)
Műfaj romantikus vígjáték

Alkotó Cshon Gjejong (천계영, Cheon Gye-young)
Író Ju Jonga (유영아, Yoo Young-a)
Rendező Csong Dzsonghva (정정화, Jung Jung-hwa)
Főszereplő Csang Gunszok
IU
I Dzsangu
Han Cshejong

Ország  Dél-Korea
Nyelv koreai
Évadok 1
Epizódok 16
Gyártás
Gyártó Group Eight
Pineapple Holdings[1]
Sugárzás
Eredeti adó KBS2
Eredeti sugárzás 2013. november 20. – 2014. január 8.
Korhatár 15 éven aluliaknak nem ajánlott.
Kronológia
Előző Secret Love
Következő Inspiring Generation
További információk

A Pretty Man (hangul: 예쁜남자latin betűkkelYebbeun namja?; más néven Bel Ami) 2013-ban bemutatott dél-koreai televíziós sorozat, melyet a KBS2 adó kezdett vetíteni november 20-án Csang Gunszok, IU, I Dzsangu és Han Cshejong főszereplésével.[2] A forgatókönyvet a korábban csak mozifilmeken dolgozó Ju Jonga (유영아, Yoo Young-a) írta Cshon Gjejong (천계영, Cheon Gye-young) azonos című manhvasorozata alapján.[1]

Történet[szerkesztés]

Tokko Mathe egy hihetetlen szépségű fiatalember, akinek egyetlen nő sem tud ellenállni. Korán megtanulta, hogy szép arcával bármit elérhet a nőknél, így aztán dzsigoló lesz belőle, akit gazdag barátnői tartanak el. Mathe anyjának azonban van egy titka: fia egy csebolmágnás törvénytelen gyermeke. Mathét felkeresi egy különös fiatalasszony, Hong Jura, aki Mathe csebolörökös féltestvérének felesége volt, amíg anyósa ki nem tette a szűrét. Jura felajánlja a férfinak, hogy segít neki feljebb törni a társadalmi ranglétrán, cserébe a férfinak el kell csábítania tíz igen vagyonos idősebb nőt. Csakhogy a tervekbe beleszól Kim Bothong, egy átlagos vidéki lány, aki évek óta szerelmes Mathéba, ráadásul a férfi élete is bonyolultabb, mint azt hitte volna.

Szereplők[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

  1. ^ a b IU only has eyes for Jang Keun Suk in ‘Beautiful Man’. Yahoo!OMG!, 2013. október 22. (Hozzáférés: 2013. november 24.)
  2. Jang Keun Suk Says ′Pretty Boy′ is More Important than His Popularity. eNewsWorld, 2013. november 18. (Hozzáférés: 2013. november 24.)