Parazita (Hősök)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Parazita (Hősök epizód) szócikkből átirányítva)
Parazita
Hősök
1. évad, 18. epizód
Eredeti címParasite
VendégszereplőEric Roberts
James Kyson Lee
Zachary Quinto
Ashley Crow
Cristine Rose
Missy Peregrym
Jimmy Jean-Louis
Ian Gomez
Eugene Byrd
Matt North
David Barrera
Markus Flanagan
Malcolm McDowell
ÍróChristopher Zatta
RendezőKevin Bray
Gyártási szám118
Első sugárzás2007. március 5.
2007. június 27.
Kronológia
ElőzőA társaság embere
Következő0,07%

A Parazita a Hősök című amerikai televíziós sorozat tizennyolcadik epizódja.

Cselekmény[szerkesztés]

Alább a cselekmény részletei következnek!

Miután Simone Deveaux meghal, Isaac Mendez Peter Petrellit hibáztatja a haláláért és megpróbálja lelőni Petert, de az láthatatlanná válik és kirepül az ablakon. Peter Nathantól kér segítséget. Nathan azt mondja, hogy névtelenül fel fogja hívni a rendőrséget és Isaac házához küldi őket. Azt tanácsolja Peternek, hogy segítségért forduljon Mohinderhez, de Peter ismét eltűnik.

Thompson kikérdezi Mr. Bennetet, aki azt állítja, hogy az utolsó dolog, amire emlékszik, hogy autóval hazavitte feleségét, Sandrát a kórházból. Semmit nem tud Claire-ről. Később Thompson és Candice Wilmer észreveszik Bennetet Matt Parkmannal. Parkman szerint Mr. Bennet igazat mond.

Néhány órával később Mr. Bennet és Candice megérkeznek Isaac lakásához. Candice Simone-ként mutatkozik be és elrejti Simone holttestét, hogy megtévessze a rendőrséget. Szintén Simone alakjában megkéri Mr. Bennetet, hogy maradjon, de ez elutasítja. Miután elmennek, Isaac visszatér a heroinhoz és olyan festményeket készít, ahol saját magát levágott fejjel és eltávolított aggyal ábrázolja, hasonlóan Sylar áldozataihoz.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Parasite (Heroes) című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.