Papu Papu

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Papu Papu a Crash Bandicoot videojáték kitalált szereplője, az N. Sanity Island-en élő bennszülöttek törzsfőnöke. Elsőre lehet rajta látni, hogy nagyon szereti a hasát. Már a Crash Bandicoot 1-ben is szerepel a legelső főellenségként. Ezenkívül szerepel a CTR-ben, a Crash Bash-ben, és a Twinsanity-ben is.

Szerepei[szerkesztés]

Crash Bandicoot 1: A legelső főellenség, ennél fogva nagyon egyszerű is. A bunkós(koponya) végű botjával próbál kicsinálni, de ha sikerül háromszor a fejére ugrani menten kiterül.

Crash Team Racing: Adventure módban szintén főellenség, csakhogy a második. Fegyvere: azok a kis zöld lombikok amiktől megpördülünk, néha a továbbfejlesztett változata, a piros, amitől megpördülünk, lelassulunk, csúszkálunk és a kis fekete felhőtől sem látunk semmit. Ha megszerezzük a zöld gyémántot, akkor elérhető karakter lesz Single Player módban is.

Crash Bash: Itt is az első főellenség.

Crash Twinsanity: Itt csak egy mellékszereplő. Elfogja Cortex-et és a falujába viszi. Miután Crash kiszabadítja Cortex-et, Papu ráuszítja a bennszülötteit Crash-re.