MediaWiki-vita:Clearyourcache

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gubbubu 18 évvel ezelőtt

Elavult! Beállításaim

Megjegyzés: A beállítások elmentése után frissítened kell a böngésződ gyorsítótárát, hogy a változások érvénybe lépjenek. Mozilla: tartsd lenyomva a Shift gombot és kattints a Reload/Frissítés gombra az eszköztáron (vagy használd a Ctrl+F5 billentyűkombinációt); Internet Explorer: Ctrl+F5; Safari: Cmd+Shift+R; Konqueror: Ctrl+R.

  • Az eredeti üzenet hibás, a Ctrl+R nem ugorja át a gyorsítótárat Firefoxban és Safariban; erre a Shift+Reload vagy a Ctrl/Cmd+Shift+R szolgál.
  • Ráadásul a Ctrl+Shift+R a böngésző nyelve szerint változik, magyar Firefoxban például Ctrl+Shift+F (frissítés). A Ctrl+F5 minden nyelvi változatban működik.
  • Operában nem lehet átugrani a gyorsítótárat. Ha a szimpla F5 nem működik (például mert a szerver nem a megfelelő fejléceket küldi ki), a teljes gyorsítótárat üríteni kell.

KovacsUr 2005. július 7., 10:33 (CEST)Válasz

Megjegyzés: javaslok - a felhasználóbarátság követelménye miatt - egy linket a gyorsítótár cikkre. Ez a Wikisourceban megvan és () legalábbis nálam) működik. Telitalálat Felügyelő 2005. augusztus 9., 08:57 (CEST)Válasz

Mindezeket figyelembe véve tehát az új szöveg:


Megjegyzés: A beállítások elmentése után frissítened kell a böngésződ gyorsítótárát, hogy a változások érvénybe lépjenek. A különböző böngészőkben ez különféleképp lehetséges. Mozilla: tartsd lenyomva a Shift gombot és kattints a Reload/Frissítés gombra az eszköztáron (vagy használd a Ctrl/Cmd+Shift+R billentyűkombinációt); Internet Explorer: Ctrl+F5; Safari: Cmd+Shift+R; Konqueror: Ctrl+R.


Az egyes böngészők linkesítéséhez nem ragaszkodom (egyedül a Konqueror linkje üres, a többi böngészúő meg van írva). Telitalálat Felügyelő 2005. augusztus 9., 08:57 (CEST)Válasz