Unppal Romance

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Lucky Romance szócikkből átirányítva)
Unppal Romance
(운빨로맨스)
Rju Dzsunjol (Ryu Jun-yeol) és Hvang Dzsongum (Hwang Jeong-eum) a 3. részben
Rju Dzsunjol és Hvang Dzsongum a 3. részben
Műfajromantikus vígjáték

AlkotóKim Dalnim
ÍróCshö Jungjo
RendezőKim Gjonghi
FőszereplőHvang Dzsongum
Rju Dzsunjol
I Cshonga
I Szuhjok

OrszágDél-Korea
Nyelvkoreai
Évadok1
Epizódok16
Gyártás
Részenkénti játékidő70 perc
GyártóSim Entertainment
Sugárzás
Eredeti adóMBC
Eredeti sugárzás2016. május 25. – 2016. július 14.
Korhatár15 éven aluliaknak nem ajánlott.
Kronológia
ElőzőGoodbye Mr. Black
KövetkezőW
További információk
A Wikimédia Commons tartalmaz Unppal Romance témájú médiaállományokat.
SablonWikidataSegítség

Az Unppal Romance (hangul: 운빨로맨스Unppal romenszu, RR: Unbbal Romaenseu?), angol címén Lucky Romance, 2016-ban az MBC csatornán bemutatott dél-koreai televíziós sorozat Hvang Dzsongum, Rju Dzsunjol, I Cshonga és I Szuhjok főszereplésével. A sorozat az azonos című webképregényből készült.[1][2][3][4][5]

Történet[szerkesztés]

Sim Boni egész életében szerencsétlen volt, meg van győződve róla, hogy rossz csillagzat alatt született és mindenkire csak szerencsétlenséget hoz. Szülei autóbalesetben meghaltak, húga kómában fekszik két éve. A lány mániákusan hisz a horoszkópokban és babonákban, és egy sámánhoz jár rendszeresen tanácsért. Az orvosok úgy vélik, húga sosem fog magához térni, a sámán azonban azt tanácsolja neki, találjon egy Tigris jegyében született férfit és töltsön vele egy éjszakát, ezzel megmentheti a testvére életét. Boni nekilát felkutatni egy ilyen férfit, a sors pedig hamarosan az útjába sodorja Cse Szuhót, a magas IQ-jú számítógépesjáték-fejlesztőt, akit egész gyerekkorában gúnyoltak intelligenciája miatt, ezért magányos és visszahúzódó férfi lett belőle. Véletlenül pedig épp a Tigris évében született. A hideg logikával gondolkodó elvont Szuho képtelen megfejteni Boni személyiségét, ez pedig matematikai probléma elé állítja. Miközben igyekszik logikával megérteni a dolgokat, egyre közelebb kerül a furcsa szokásokkal rendelkező lányhoz. Felbukkan azonban Gary Choi, a híres teniszező, Boni gyerekkori barátja, aki szintén beleszeret a lányba.

Szereplők[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

  1. Hwang Jung-eum lands lead role. Korea JoongAng Daily , 2016. március 23. (Hozzáférés: 2016. április 6.)
  2. Ryu Jun-yeol joins new drama Lucky Romance. K-Pop Herald , 2016. március 23. (Hozzáférés: 2016. április 6.)
  3. Ahn, Woorim: Lee Soo Hyuk to Draw a Love Triangle in Lucky Romance'. BNTNews , 2016. április 6. [2018. augusztus 2-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2016. április 6.)
  4. Lucky Romance couple Hwang Jeong-eum and Ryu Jun-yeol look hot in black and white pictorial. Hancinema , 2016. április 19. (Hozzáférés: 2016. április 20.)
  5. Hwang Jung-eum and Ryu Jun-yeol return with Lucky Romance'. The Korea Herald , 2016. május 25. (Hozzáférés: 2016. május 25.)