Lengyel Sándor (kibernetikus)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Lengyel Sándor szócikkből átirányítva)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Lengyel Sándor
Született Lengyel Sándor
1969november 26. (50 éves)
magyar Budapest
Állampolgársága magyar
Nemzetisége magyar
Házastársa Tóth Emese
Foglalkozása kibernetikus, oktató

Lengyel Sándor (Budapest, 1969. november 26. –) kibernetikus, oktató, coach.

Életpályája[szerkesztés]

Szakterületek: Kibernetikai modellek. Oktatás.

1986 és 1990 között elektronikai műszerész szakképesítést szerzett. 1991-től Borisz Jevgenyjevics Zolotov tanítványa. A gyakorlatban is kidolgozta a dinamikus rendszerek speciális "EOS" játékelméletét.

Expert-Operator System[szerkesztés]

Lengyel Sándor komplex modelleket épít. Módszerének neve Expert-Operator System. Az EOS alkotója Zolotov, Borisz (1947- 2015), orosz tudós, a matematikai tudományok kandidátusa, kibernetikus. Lengyel Sándor, Borisz Zolotov tanítványa és munkatársa volt 25 éven át a professzor haláláig. Jelentős munkát végzett el ez idő alatt az EOS társadalmi és gazdasági integrációjában, és további alkalmazások kifejlesztésében.

EOS INSTITUTE Oktatási Központ[szerkesztés]

Lengyel Sándor 15 év szakmai tapasztalattal, 2000-ben megalapította fejlesztői és alkotói bázisát, egyben expert-operátor iskoláját.

Dream Reality Cinema[szerkesztés]

2015-ben megalkotta modern, automatizált meditációs programját, a Dream Reality Cinema-t: egy VR High-Tech technikájára kidolgozott automatizált regeneráló tréninget, mely a tudatos álmodásra és a cirkadián ritmus helyreállítására helyezi a hangsúlyt. Bővebben: DRC

Család[szerkesztés]

Édesapja Lengyel Sándor, az agrárszakoktatás vezetője és fejlesztője, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási Intézet (NAKVI) volt főigazgatója. Édesanyja Ferenczy Mária. Felesége: Tóth Emese. Gyermekei: Lilla, Johanna és Marcell.

Források[szerkesztés]

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]