Kladnói járás

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kladnói járás
Közigazgatás
Ország Csehország
KerületKözép-csehországi kerület
Rendszám
  • KD
  • KL
Földrajzi adatok
IdőzónaCET, UTC+1
Elhelyezkedése
Kladnói járás (Csehország)
Kladnói járás
Kladnói járás
Pozíció Csehország térképén
é. sz. 50° 08′ 49″, k. h. 14° 06′ 12″Koordináták: é. sz. 50° 08′ 49″, k. h. 14° 06′ 12″
A Wikimédia Commons tartalmaz Kladnói járás témájú médiaállományokat.
A Kladnói járás

A Kladnói járás (csehül: Okres Kladno) közigazgatási egység Csehország Közép-csehországi kerületében. Székhelye Kladno. Lakosainak száma 152 163 fő (2007). Területe 719,61 km².

Városai, mezővárosai és községei[szerkesztés]

A városok félkövér, a mezővárosok dőlt, a községek álló betűkkel szerepelnek a felsorolásban.

BělečBělokyBeřoviceBílichovBleviceBrandýsekBraškovBratroniceBuštěhradČernucChržínCvrčoviceDoksyDolanyDřetoviceDřínovDrnekDružecHobšoviceHořešoviceHořešovičkyHorní BezděkovHospozínHostouňHradečnoHrdlívHřebečJarpiceJedoměliceJemníkyKačiceKamenné ŽehroviceKamenný MostKladnoKlobukyKmetiněvesKnovízKolečKráloviceKutroviceKvíliceKyšiceLányLedceLhotaLibochovičkyLiboviceLibušínLidiceLískýLouckáMakotřasyMalé KyšiceMalé PřítočnoMalíkoviceNeprobyliceNeuměřiceOtvovicePálečPavlovPcheryPlchovPletený ÚjezdPodlešínPoštovicePozdeňPřelícŘisutySazenáSlanýŠlapaniceSlatinaSmečnoStehelčevesStochovStradoniceStudeněvesSvárovSvinařovTřebichoviceTřebízTřebusiceTuchloviceTuřanyUhyUnhošťVelká DobráVelké PřítočnoVelvaryVinařiceVranýVrbičanyZájezdZákolanyŽeleniceZichovecŽilinaŽižiceZloniceZvoleněves

A Kladnói járás városai és községei

További információk[szerkesztés]

Commons:Category:Kladno District
A Wikimédia Commons tartalmaz Kladnói járás témájú médiaállományokat.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Kladno District című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.
  • Ez a szócikk részben vagy egészben az Okres Kladno című cseh Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.