Kategóriavita:Paradoxonok

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Nyenyec 17 évvel ezelőtt

hy erröl érdemes lenne vitázni

a pararadoxon a gondolkodásunk érdekessége az elkülönitve meghatározó és a sémákba rendezö ez agyunk két külöbböző funkciójának modszere illetve a paardoxon az a bak ugrás ahol a kétféle agyi módszer képes egymásba fonodni….

tulajdonképpen az érem két oldala illetve az érem maga … mint ilyen számos területen fellelhetö amhol gondolkodáson kapjunk magunkat :)

szpihologiai paradoxonok is léteznek pl egy szimpla pokiszony igencsak életkeseriö az abban szenvedönek gyogyitását természetesen az érem másik oldalának ( el nem fogadott oldalának !) megismerésével gondolkodását egy magasabb szintre emelve megismeri az egész érmét az az azt az egyszerü tényt hogy a pok csak egy élölény ….

a matematikai és logikai paradoxonok számomra nem enyire átláthatók de gondolom hasonlo az étel és az étlap szerü agyi müködés eredményei… kiváncsi lennék mások véleményére e témában…..

– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Wiky (vitalap | szerkesztései)

Bocs, azt hiszem kicsit eltévedtél. A Wikipédia nem fórum. A vitalapok sem a társalkodásra vannak, hanem arra, hogy megbeszéljük, hogyan lehet javítani a cikkeken, vagy adott esetben a kategóriák tartalmán. Lásd: WP:VITALAP. -- nyenyec  2006. április 27., 03:45 (CEST)Válasz

igen helet.. ismerkedem amit olvastam a témában nagyon profi de valami hasonloval mint fentebb irtam , kiegésziteném de mint ujjonc nem gondoltam hogy bele kontárkodom inkább vitáznék rola vajon bele illiszthetö e a témába ugyanis a felvetés hogy a paradoxon agyunk( nyelvünk) külömbözö müködési módszereinek eredménye nem közismert tény köszi tisztetellel wiky