Kategóriavita:Egyértelműsítő lapok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ezek miért az Wikipédia-adminisztráció kategóriában vannak? - Serinde üzenet 2006. augusztus 23., 14:09 (CEST)

Miért, hol legynek? Pont az a lényegük, hogy tipikusan nem azonos kategóriába tartozó jelentéseket jelölnek. Tudsz jobbat?--Linkoman 2006. augusztus 23., 14:14 (CEST)
Az adminisztráció nem szócikk névtér, az egyértelműsítő lapok meg igen. Ezért nem illenek össze. Valaki viszont létrehozott egy Kategória:Kiegészítő lapokat nem tipikus szócikkeknek. Egyelőre egyetlen árválkodik benne, pedig van még több hasonló. Talán oda. - Serinde üzenet 2006. augusztus 23., 14:21 (CEST)

Az adminisztráció tele van szócikk névtérbeli lapokkal, pl. vitatott semlegesség. Szvsz az egyértelműsítő lapok bőven beleillenek. --Tgr 2006. augusztus 23., 14:36 (CEST)

De azok egy idő után (jó esetben…) kikerülnek onnan. Mondjuk nekem már magának a kategóriának a neve sem tetszik :-P Eleinte a Segítség meg a Wikipédia névtér elválasztása miatt indult, nem? Aztán szépen főkategória lett. - Serinde üzenet 2006. augusztus 23., 14:41 (CEST)

Egyértelműsítő alkategóriák[szerkesztés]

AKTUÁLIS
Itt mindig az aktuális fastruktúra szerepeljen.
TERVEZETT
A tervezett verzió mindig alakítható a megbeszélések alapján.

Javasolt fokozatosan létrehozni új alkategóriákat és nem egyszerte sokat. Az új kategóriák létrehozása után a kategória pontos feltöltése fontos feladat. - Csurla vita 2017. március 5., 10:18 (CET)