Karaja Make up

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A Karaja Make Up vállalatot Mauro Pederzzoli úr alapította 1985-ben Olaszország Bergamo tartományában.

A cég napjainkban a világ több mint ötven országában képviselteti magát. Magyarországon a KARAJA Make Up termékeinek kizárólagos forgalmazója a [1]Karaja Kft., amely 2011. januárban nyitotta meg a balatonfüredi székhelyű országos Karaja Make Up Oktató- és bemutató központját.

A dekor kozmetikai ipar vezetői között számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi.

A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezéssekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik.

A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Up-ot olyan céggé, amely képes a  világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.

A Karaja a színek specialistájaként, teljes skáláját kínálja a professzionális sminkeknek a ragyogó arcszínért, a lenyűgöző ajkakért és a kifejező, szép szemekért. A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő- és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba.

  • Valamennyi Karaja termék az F.D.A. (Élelmiszer és Gyógyszeripari Intézet) által hitelesített.
  • A Karaja termékek nem tartalmaznak egészségre káros színező- és festékanyagot.
  • A Karaja termékeket nem tesztelték állatokon.
  • A termékek elkészítéséhez felhasznált alapanyagokat a termékleírás tartalmazza.
    • Professzionális smink termékek, Karaja Make up - professzionális smink: Karaja make up. www.karaja.hu. (Hozzáférés: 2017. október 17.)