Kapd el, ha tudsz!

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kapd el, ha tudsz!
Műfajvetélkedő

MűsorvezetőKasza Tibor

Ország Magyarország
Nyelvmagyar
Évadok1
EpizódokN/A
Sugárzás
Eredeti adó
Eredeti sugárzás kezdete2019. augusztus 26.
Státuszvége
SablonWikidataSegítség

A Kapd el, ha tudsz! egy nemzetközi vetélkedő, amelyet Magyarországon a TV2-n mutatták be.

A műsorvezető Kasza Tibor volt.

Története[szerkesztés]

2019. május 7-én Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Media Hungary konferencián bejelentette, hogy megvásárolták a Catchpoint cimű műsort, és ezzel kiderült a magyar címe is.[1] A műsor indulása előtt eredetileg Stohl András lett volna, de ismeretlen okok miatt Kasza Tiborra cserélték.[2] A műsorvezető leleplezését és a műsor kezdési időpontját 2019. augusztus 13-án jelentették be.[3]

A műsor menete[szerkesztés]

A vetélkedőben két fős csapatok küzdenek meg egymással, akiknek különféle kérdésekre kell válaszolniuk. A válaszlehetőségeket egy hatalmas LED-falra vetítik ki, az egyik csapattagnak pedig az általa vélt jó válasz alá kell állnia. Ha helyesen válaszolt, akkor egy labda esik a fejére, melyet el kell kapnia. Ha rosszul, de fizikailag közel van a jó válaszhoz, a leeső labdára pedig gyorsan tud reagálni, még mindig van esélye elkapni azt és így nem elbukni a pénznyereményt.

Források[szerkesztés]

  1. KTL: Vadonatúj, látványos game show lesz látható a TV2-n (magyar nyelven). SorozatWiki, 2019. május 7. (Hozzáférés: 2024. február 18.)
  2. KTL: Stohl helyett Kasza vezeti a TV2 legújabb vetélkedőjét (magyar nyelven). SorozatWiki, 2019. július 24. (Hozzáférés: 2024. február 18.)
  3. RaulReal: Kiderült, hogy mikor indul a TV2 új vetélkedője (magyar nyelven). SorozatWiki, 2019. augusztus 13. (Hozzáférés: 2024. február 18.)