Kamupasi

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Kamupasi
(Holiday Engagement)
2011-es amerikai televíziós film
RendezőJim Fall
ProducerTosca Musk
Műfajtelevíziós vígjáték
ForgatókönyvíróJim Fall
Barbara Kymlicka
Charlotte Clark-Gamache
FőszerepbenBonnie Somerville
Shelley Long
Jordan Bridges
Haylie Duff
Sam McMurray
Jennifer Elise Cox
OperatőrJohn Matysiak
VágóMargaret Goodspeed
Gyártás
GyártóJohnson Production Group
OrszágUSA
Nyelvangol
Játékidő97 perc
Forgalmazás
Forgalmazó
Bemutató2011. november 28.
Eredeti adóHallmark Channel
KorhatárTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
További információk
SablonWikidataSegítség

A Kamupasi (eredeti cím: Holiday Engagement) 2011-ben bemutatott amerikai romantikus film Bonnie Somerville, Shelley Long és Jordan Bridges főszereplésével.

Premierje 2011. november 28-án volt a Hallmark Channelen.

Cselekmény[szerkesztés]

Hillary Burns, akinek mindig is küzdenie kellett az életben és a szerelemben, állandóan nyomást érez arra, hogy megházasodjon, amit követelőző édesanyja, Meredith gyakorol rá. Az ünnepek idején úgy gondolja, hogy ezt a nyomást egy kicsit csökkenteni tudja. Hillary biztosítja kotnyeles anyját, hogy jóképű új vőlegénye eljön a Burns család házába a hálaadás hétvégéjére, hogy végre megismerkedjen Hillary őrült családjával.

Hillary újságíró, az üzleti világban gyorsan emelkedő Jason jegyese, aki ügyvéd és a cég pittsburghi irodájának alelnöki posztjára pályázik, ezért állandóan elfoglalt. A pozíció annyira megterhelő, állítja Jason, hogy fel kell bontania az eljegyzésüket, hogy a karrierjére koncentrálhasson.

Hillary feldúlt a váratlan hír miatt, de még jobban elkeseredik, amikor rájön, hogy nem lesz férfi, akit hazavihetne bemutatni a közeledő karácsony alkalmából. A jövendőbeli férj-jelölt elvesztése is csapást jelent számára, de ez semmi ahhoz képest, hogy egy karácsonyi hétvégén mennyire zavarba ejtő helyzetekbe fog kerülni a családjánál, akik kínos kérdéseket fognak feltenni, és őt fogják hibáztatni az eljegyzés felbomlása miatt.

Hillary azonban vállalkozó kedvű hölgy, ezért a kellemetlen helyzetek elkerülésére az interneten talál egy éppen elfoglaltság nélküli színészt, Davidet, hogy rövid időre játssza el számára a vőlegény szerepét, egy kis számú közönség, apja, anyja és sznob húga előtt. David vállalja a szakmai kihívást, és elindulnak abba a gazdag külvárosba, ahol Hillary felnőtt.

A szülőknél Hillarynek és Davidnek is van néhány kellemetlen találkozása. Az ügyvédként bemutatott Davidet Hillary apja vonja félre, aki az önkormányzati tanács tagja. Úgy tűnik, az apa részt vett néhány kampányfinanszírozási szabálysértésben és kisebb választási csalásban, és most bizalmas jogi tanácsot kér Davidtől, hogy mit kellene tennie.

Nyilvánvaló, hogy a nem ügyvéd David nem tud megalapozott jogi tanácsot adni, de azt sem mondhatja el, hogy miért, hiszen azzal lelepleződne, és Hillary-t is kellemetlen helyzetbe hozná. Ráadásul ez azt jelentené, hogy ő mint színész, megbukott az alakításával.

Közben David és Hillary között igazi vonzalom és kötődés kezd kialakulni, és az esetleges tényleges románcuk jó tempóban alakul. A helyzet nem egyszerű, és az a veszély is fennáll, hogy Hillary uralkodó anyja rájön az igazságra, mielőtt a hétvége véget ér.

Szereplők[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Holiday Engagement című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]