Jump Force

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Jump Force
100px
Fejlesztő Spike Chunsoft
Kiadó Bandai Namco Entertainment
Forgalmazó Bandai Namco Entertainment
Sorozat Shōnen Jump
Motor Unreal Engine 4
Platformok Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
Kiadási dátum

JP: 2019 február 14

WW: 2019 február 15
Műfaj harci
Játékmódok Egyjátékos, többjátékos
Adathordozó
A Jump Force weboldala

A Jump Force (ジャンプフォース; Hepburn: Janpu Fōsu?) egy harci játék, melyet a Spike Chunsoft fejlesztett, és a Bandai Namco Entertainment tett közzé. A játék egy crossover, azokból a mangákból, melyek Shueisha Shueisha Weekly Shōnen Jump című sorozatában szerepeltek, a lap 50-edik évfordulója alkalmából. A játék 2019 február 15-én jelent meg Windowsra, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra.

Bevezetés[szerkesztés]

Amikor a valóvilág érintkezésbe lép a sok Shōnen Jump univerzummal, az emberiséget letámadják a "Venomok", egy sereg agymosott gonosz, akit Kane és Galena vezet. Annak érdekébe, hogy visszavágjanak, sok hőst toboroztak össze, hogy csatlakozzanak a "Jump Force"-hoz Glover parancsnok, és M.I segítője Navigator vezetése alatt. De egy gyanús alak kihasználja a Jump Force-ot és a Venom-okat is, annak érdekében, hogy hozzájusson egy misztikus régiséghez, és az összes világot egybeolvassza

Cselekmény[szerkesztés]

Frieza megtámadja New York City-t egy sereg Venom-mal, konfrontálva Gokuval, viszont egy kósza lézer nyaláb Friezától halálosan megsérít egy, a harczónában rekedt civilt.