Jóban Rosszban

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Jóban Rosszban
Műfaj dráma, szappanopera, sorozat

Író Zakál Edit
Keil Zsófia
Gál Péter
Rendező Pajer Róbert
Soós Péter
Völgyi Balázs
Kubinszky Péter
Főszereplő Gazdag Tibor
Suhajda Dániel
Major Melinda
Kiss Ernő Zsolt
Jánosi Dávid
Főcím Jóban-rosszban–Tóth Gabi, Tóth Vera (2005-2009)
Jóban Rosszban–Bebe, Bencsik Tamara (2009-)

Ország  Magyarország
Nyelv magyar
Évadok 16
Epizódok3818
2020. április 3-ig (epizódlista)
Gyártás
Producer Felhős György
Vágó Petrikó István
Petrikó Péter
Részenkénti játékidő 45–50 perc
Gyártó IKO Műsorgyártó Magyarország Kft.
Sugárzás
Eredeti adó TV2 (2005-2016)
Super TV2 (2016-)
Eredeti sugárzás kezdete2005. január 23.
Státusz adásban
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott (jelenleg)
Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott (ritkán)
További információk

A Jóban Rosszban[1] napi rendszerességgel jelentkező magyar teleregény, amelyet 2005-ben kezdett el forgatni az Interaktív Kft. a TV2 megbízásából. A történet egy Budapest környéki fiktív kisvárosban, Csillagkúton játszódik, és témája leginkább az itteni magánkórház, a Csillagvirág Klinika dolgozóinak és betegeinek, valamint a velük kapcsolatba kerülő egyéb szereplők élete.

A TV2 2005-ben döntött arról, hogy egy saját gyártású teleregény készítésébe kezd. Kezdetben nem nagyon nyilatkoztak a sorozatról, csak annyit lehetett tudni, hogy hétköznaponként látható kórházsorozat lesz, amely a népszerű német sorozat, a A klinika, valamint a Szomszédok örökségéből is merít. 2005 januárjában megjelentek a sorozat néhány fontosabb szereplőiről készült plakátok, de ekkor még nem lehetett tudni, hogy ezek tulajdonképpen mit reklámoznak. Néhány héttel később már néhány, a figuráktól származó mondat, majd később a sorozat és a csatorna logója is felkerült, illetve az, hogy maga a szappanopera mikortól is lesz látható. Az első, bevezető részt vasárnapi főműsoridőben adták, amely kétszer olyan hosszú volt, mint egy átlagos félepizód, és azt a célt szolgálta, hogy a nézők megismerkedjenek az alaphelyzettel és konfliktusokkal, valamint a szereplőkkel.

A szappanopera 19 állandó szereplővel indult, akiket 900 jelentkező közül választottak ki. Érdekesség, hogy a válogatásokban Somorjai Tibor is részt vett, aki a Barátok közt című sorozatnak az egykori főszereplője.

A Jóban Rosszban – hasonlóan nagy vetélytársához, a konkurens csatornán futó Barátok közthöz – szintén minden hétköznap látható volt. A sorozatot sokáig 19.05 körül sugározta a TV2, de az RTL Klubon akkor még futott a Te vagy az életem című sorozat meggyengítette a nézettségét ezért 19.50-re tették át. A későbbiekben a kora estéktől a kora éjszakai időpontokban sugározták. A FEM3 csatorna 2010. januári indulása óta kezdte el vetíteni, de később abbahagyták. 2012 novemberétől dél körül a Super TV2-n is megtekinthetőek voltak az aznapi részek. 2016. augusztus 29-től már csak a Super TV2-n látható 20.15-től.[2] 2017. november 20-tól dupla részt adnak, ezért a kezdési időpontja átkerül 19.50-re, egy ideig 20.20-kor, majd 21.00-kor kezdődött. A premier előtti rész pedig 12.00-tól látható szintén a Super TV2-n.

2019 április 1-től a Jocky TV kezdte el vetíteni a sorozatot a 1. epizódtól.

A koronavírus gyors terjedés miatt leállt a sorozat forgatása, illetve 2020. március 23-a óta félepizódokat adnak. A sorozatot 12:35-kor és 21:25-kor vetítik, és előtte az előző napi epizódot ismétlik.

Főcím[szerkesztés]

A főcímdalt a csatorna Megasztár című népszerű tehetségkutató műsorának első és második szériájában versenyzett testvérpár, Tóth Vera és Tóth Gabriella énekelte. Az újabb főcímet a negyedik szériája versenyzője, Bencsik Tamara és a Back II Black énekese, Bebe adja elő.

Helyszín[szerkesztés]

A belső felvételek többségét Budapesten, a X. kerületben található stúdióban készítik. A stúdió a Csillagvirág utcában[3] található, innen kapta nevét a sorozat fő helyszíne, a klinika. A külső jeleneteket Nagykovácsin veszik fel: ott van a kórház (kastély), a rendőrség, a Bodolai-lakás, az iskola, a polgármesteri hivatal és több sorozatbeli „utca”. A kastély címe: Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 2.

Csillagvirág klinika[szerkesztés]

A Csillagvirág Klinikát Csillagkúton, egy Budapest-közeli kitalált kisvárosban hozta létre két orvos, dr. Pongrácz Péter kardiológus, univerzális sebész és húga, dr. Pongrácz Réka († 2009) belgyógyász.

A kórháznak már több tulajdonosa is volt. A tulajdonosok jelenleg a következők: dr. Pongrácz Péter (70%), Csillagkút Önkormányzata (10%), Faragó Melinda (10%), Faragó Alex (10%)

Vezetősége: dr. Pongrácz Péter (igazgató - főorvos), Faragó Alex (társigazgató), Fehér Roland (gazdasági igazgató), dr. Nemes Viktor (főorvoshelyettes), Barta Enikő (Hr-es)

Orvosok: dr. Pongrácz Péter (főorvos, sebész, szívspecialista), dr. Nemes Viktor (főorvos helyettes, általános sebész), dr. Molnár Dorina (plasztikai sebész) (tartósan távol), dr. Horváth Veronika (belgyógyász), dr. Kardos Zoltán (szülész-nőgyógyász), dr. Steiner Dóra (belgyógyász), dr. Földesi László (traumatológus), dr. Lackner Gusztáv (altatóorvos), dr. Kincses Patrícia (neurológus), dr. Varga Emőke (belgyógyász), dr. Márton Luca (rezidens), dr. Katona Petra (rezidens), dr. Kósa Áron (rezidens), dr. Baumann Brúnó (rezidens).

Ápolók: Oravecz Fanni, Pető Annamária, Polgár Rita, Krasznai Ági (szülési szabadságon), Gaál Tímea, Maróti Fruzsina

Biztonsági őrök: Bodolai András, Brusznyák Tibor, Sződi Erika, Imre

Egyéb dolgozók: Galambos Gyöngyi (recepciós), Hunyadi Károly (büfé-üzemeltető), Dia (büfés)

Eredeti szereplők[szerkesztés]

A sorozat bevezető epizódjában feltüntetett sorrendben: Dr. Pongrácz Péter (Gazdag Tibor), Ekler Laura (Kerekes Viktória), Pongrácz Barbara (Mészáros Kitty), Dr. Pongrácz Réka (Létay Dóra), Vidovszky Nándor (Sághy Tamás), Dr. Zólyom Iván (Lengyel Tamás), Dr. Székács Irén (Siménfalvy Ágota), Bóta Judit (Szorcsik Viktória), Molnár Csaba (Peller Károly), Káldor Margit (Brózik Klára), Juhász-Nagy Rozália (Várdai Anikó), Várnagy Előd (Damu Roland), Hadházi Villő (Gáspár Imola), Nemes Lenke (Vándor Éva), Nemes Viola (Fridel Fruzsina), Nemes Dávid (Előd Álmos), Dr. Nemes Viktor (Jánosi Dávid), valamint Zimányi Elvira (Juhász Adrienn), Vadász Jolán (Demjén Gyöngyvér) és Galambos Gyöngyi (Madár Veronika)

(Félkövérrel, akik ma is szerepelnek az alapszereplők közül)

Jelenlegi szereplők[szerkesztés]

Főszereplők[szerkesztés]

Színész Karakter Megjelenés (epizód) Megjegyzés
Gazdag Tibor Dr. Pongrácz Péter 1- Haller Sára fia. Pongrácz Réka mostohatestvére. Borbíró Brigitta testvére. A Csillagvirág Klinika igazgató főorvosa, és többségi tulajdonosa. univerzális sebész, kardiológus, szívsebész, szívspecialista. 2010-től rezidens, de természetesen nem maradt az sokáig, 2011 februárjában visszakapta szakorvosi státuszát, majd 2011 júniusában ismét igazgató főorvos lett. Pongrácz Réka testvére. Előd és Baranyai „álrendőr” rengeteg merényletet követtek el ellene. Veseátültetett. 2010-ben Elődék elrabolták és 6 hétig fogva tartották egy pincében. Amnéziásan került elő a pincéből, de felépült és bosszút állt Elődön. Alexát egy autóbalesetben „elveszti”, de Mónika nővér mellett ismét boldog lesz. Nem bírja elviselni, sőt ideges tőle, hogy a másik lánya, Betty Balázzsal jár. Nemrégiben szívinfarktust kapott. Alexa (valószínűleg érdekből) megkéri Pétert, hogy legyen a férje, ám többször is megmérgezi a CT-lopás végett. Péter végül megbocsájt Alexának, de a nőt később megölik és ismét Mónikával jön össze, majd Mónika elhagyta, ezért egy darabig egyedül élt. Roland neki ajándékozta a kórházi tulajdonrészét és így ismét Péter lett a kórház többségi tulajdonosa. Barbara halála nagyon megviselte, de barátai és kollégái mellette álltak. Jelenleg Dorinával alkot egy párt.
Suhajda Dániel Fehér Roland 238- Volt Maffiafőnök, a Csillagvirág Klinika gazdasági igazgatója és korábbi többségi tulajdonosa. Fehér Richárd és Tóth Zsuzsanna fia, Révész Bori és Révész Milán nagybátyja. Bencsik Bea és Pongrácz Barbara volt férje. Csalta Beát Barbarával, régi szerelmével. Konráddal megöleti az apját, Elődöt pedig bérgyilkossal betonba önteti és a folyóba dobatja. Nagybátyja, Konrád az alvezére a maffiaszervezetben. Barbaráékat kénytelen börtönbe juttatni, hogy megvédje saját embereitől, akik bosszút akarnak állni, mert le akarták leplezni a maffiát. Később segít nekik drogot teríteni a börtönben. Csapatával együtt lekapcsolta a Csillagkútra érkezett lánykereskedő banda egy jelentős részét. Riválisa volt az Amerikából visszatért Vidovszky Nándor, aki megszerezte a polgármesteri címet és a cél érdekében nem riadt vissza semmitől. Végül egy tökéletesen megtervezett színjátéknak köszönhetően legyőzi Nándit, aki elmenekül Csillagkútról. Miután Milán feldobja a rendőrségen az egész szervezetet, kénytelen elhagyni a várost. Később visszatér Csillagkútra, mint Bogdánék segítőtársa. Közben megtudja, hogy Barbara Zsenivel kavar és elkezdi fenyegetni Zsenit. Az ügyészséggel kötött vádalkunak köszönhetően szabad ember lesz és visszaköltözik Csillagkútra. Majd újra ő lesz a gazdasági igazgató a Csillagvirág Klinikán. Konrád bosszút akar állni Aliz miatt, de Roland végez vele. Olga Bondarenkoval üzletelt, mint kiderült Olga végig Aliz volt. Visszaszerezte Faragótól a kórházat majd Péternek ajándékozta. Az irodaház megnyitója után Aliz fejbe lőtte, de Péternek hála túlélte. Nagyon hiányzik neki élete szerelme, Barbara. A fejlövés miatt a gonosz énje teljesen odaveszett és jó útra tért. Majd műtétje után teljesen megváltozik és le akar számolni korábbi énjével. Ennek hatására megalapít egy Segítő csoportot.
Sipos Csaba Keller Márk 2646- Vidovszky polgármester megbízásából kórházi megbízottként kezdett el dolgozni a klinikán. Elindult az a klinika igazgatói posztjáért Viktorral közösen, de elbuktak. Majd Csillagkút polgármestere lesz, pozícióját Fehér Roland közbenjárásával szerezte meg, kétszer is. Egy ideig gazdasági igazgató volt a kórházban. Miután Roland visszajött Faragó kirúgta. Közben Betty-vel kezdett el járni. Miután Betty eltűnt, övé lett a Csillagszem. Később Patríciával jött össze.
Bugár Anna Barta Enikő 2778- Szlávik exszeretője, majd szakítanak, mert Jenő Gabit választotta. Később a kórház HR-ese lesz. Először Viktorral, majd Alexszel alkot egy párt. Róbert Alexszel együtt kirúgta a kórházból, azonban később mindkettőjüket visszavették.
Kiss Ernő Zsolt Faragó Alex 3192- Róbert fia. Meli bátyja. A kórház társigazgatója. Kezdetben ellenszenves volt, kollégái nem szerették, de mára sikerült kialakítania jó kapcsolatot mindenkivel. Először Rita szeretője volt. De jelenleg Enikővel jár. Miután Róbert Csillagkútra költözött lepaktált Rolanddal és kirúgta Alexet a kórházból, Majd Alex megegyezett Rolanddal és visszakapta a pozicióját.
Tóth Roland Bodolai András (Bandi) 846- Bodolai Böbe és férje, Szabi és Orsi édesapja. Igazi régimódi családfő, ragaszkodik az Erdélyben felvett szokásaihoz. Gyerekeivel keményen bánik, főként Szabival, ugyanakkor jószívű és hihetetlen humora van. Kezdetben a kórházban dolgozott szerelőként, majd biztonsági őr lett. Böbe távozását nevezen viselte. Majd Szabi elmondta, hogy Böbe Erdélyben Huttwágnerrel kavar, utána Bandi beadta a válási papírokat és el is váltak. Jelenleg Erikával alkot egy párt.
Nagy Katalin Dr. Kincses Patrícia 2764- Rezidens orvos a kórházban, később neurológus lett. Először Vera majd Viktor volt a mentora. Előbb Kardossal, majd Szilárddal jött össze. Alexet pártolta emiatt egyre ellenszenvesebb lett, és szakított Szilárddal. Jelenleg Keller Márk barátnője.
Jánosi Dávid Dr. Nemes Viktor 1- Sebész, Lenke első házasságából született fia, Viola és Dávid testvére. Anyját, Lenkét Ibolya megölte. Horváth Vera mentora és exbarátja. Verát a karantén alatt megcsalta, mert (részegen) lefeküdt Dórával, de Vera megbocsátott neki. Végül Luca miatt szakítottak. Péter egy félreértés miatt kirúgta, de később visszavette. Majd el indult az igazgatói posztért Keller Márkkal közösen. Azonban miután elbukta a pályázatot, Péter egy időre igazgatóhelyettesé titulálta, majd Alex és Enikő kifúrták a pozíciójából. Feleségül akarja venni Szilárd nővérét, Szabinát, de a nőnek csak a pénze kell. Dorina hirtelen távozása után ismét ő lesz az igazgatóhelyettes, valamint a plasztikai sebészet vezetője is.
Angyal Anita Dr. Varga Emőke 3338- Új belgyógyász a kórházban, akit Dóra helyére vettek fel. Miután Dórit visszaveszik nem rúgják ki. Miután a vámpír megtámadja, szabadságot vett ki egy ideig. Rövid ideig járt Milánnal és Ottóval, majd újra összejött Ottóval. Miután Dorina nyilvánosan felpofozta őt, megharagudott rá és kiakarta rúgatni, de nem sikerült neki. Indult az igazgatóhelyettesi pozícióért de nem ő nyert. Minden eszközt bevet, hogy a kollégáit Dorina ellen fordítsa. Roland segítőcsoportjának a tagja.
Major Melinda Dr. Molnár Dorina 3483- A kórház új plasztikai sebésze. Bedő beépített embere volt. Mind kiderült, Viktorral évfolyamtársak voltak. Egy ideig Péterrel járt együtt, sokat segít neki Barbara halála után. Később ő lesz a klinika orvosi igazgatóhelyettese. Jelenleg Péterrel alkot egy párt. Bizonytalan időre elhagyta Csillagkutat és Malawiban önkéntes orvosként dolgozik.
Kondákor Zsófia Dr. Horváth Veronika 1249-2139, 2324- A kórház rezidens orvosa. Piroska és Guszti lánya. Dr. Kalem József volt felesége. Nagyon erőszakosan aggódott Lucáért. Lux Endre a pályaudvaron elrabolta, és fogva tartotta az egyik őrsben. Mivel férje nem tartotta be Endre ígéretét, internetes élő adásban az embereivel együtt bedobták a tűzbe Verát. Később kiderült, hogy mégsem halt meg, csak a szekta átmosta az agyát, hogy nekik segítsen megszerezni Lucát. A terve majdnem sikerült is, de Orsi lebuktatta őket. Endre halála után katatón állapotba került. Miután ebből sikerült kizökkenteni, több öngyilkossági kísérlete is volt. Miután a gyámügy Józsinak ítélte Lucát, a férfi elhagyta őt és elköltözött a kislánnyal. A csalódásokat követően hazaköltözött a szüleihez Erdélybe, ám később visszatért Csillagkútra és a kórházba is, ahol Péter örömmel fogadta hírt, miszerint újra munkába áll. Beleszeret a csapos Laciba a Barlangból. Végül félreértés miatt szakítanak, majd ezek után Misinél talált boldogságra. Egy ideig Péter helyettese volt a kórházban. Sokat segít a Bodolai családnak Böbe távozása után. Rájön, hogy fél az elköteleződéstől és a házasságról ezért szakít Misivel.
Tóth Zsiga Nóra Faragó Melinda 2916- Egyetemi hallgató, aki feltűnően sokat ad magára. Elkényeztetett; általában minden az ölébe hullik szülei jóvoltából. Nem rosszindulatú, de sokszor cinikus, fölényes stílusú. Viszont határozott, magabiztos fellépésű lány. Róbert lánya, Alex testvére. Eleinte szerelmes Zsenibe, de a fiatalember nem viszonozza érzéseit. Egy ideig Révész Milánnal alkot egy párt, de később szakítanak. Aliz alapítványának a vezetője.
Szőke Richárd Balogh Zsolt "Zseni" 2916- Fiatal vállalkozó, aki a borászat világában tevékenykedik. Alapvetően jószándékú, laza és vagány. Célja, hogy mindenáron felfuttassa borászati cégét és átvegye a Macsekot. Jó barátja Meli és Deka. Miután a Halász család Glasgow-ba költözött, eladták neki a Macsekot. Barbarával szakított, azonban Barbara nem sokkal később meghalt.
Adányi Alex Révész Milán 2467- Fotósként dolgozik, húgával, Borival együtt költözik Csillagkútra. Roland unokaöccse, Mariann fia. Először Bartos Katával jött össze. Majd Melivel, de vele is szakított (háromszor is), majd Tündével is. Majd Emőkével járt rövid ideig. Jelenleg szingli. Alíz és Bedő társa volt. Egy ideig Aliz alapítványának a vezetője volt, de a pozíciót átadta Melinek, mert kiszállt a maffiából.
Timon Barna Bodolai Szabolcs 878- Böbe és Bandi fia, Orsi öccse. Tanuló, nehézkesen barátkozik, a tanárokkal se jön ki. Volt már néhány stiklije, többek között az, hogy Biggel barátkozik és összeverekedett Gergővel. Legnagyobb barátja Tamás atya volt, de ő sajnos meghalt egy villámcsapás által. A vágya, hogy elutazhasson Ausztráliába, Magdikához, ami nem fog neki sikerülni. Bigék akarták bevonni az áramlopásba, úgy, hogy falaznia kellett. Elbizonytalanodott, de végül belement, csakis azért, hogy kimehessen Magdikához. Ki akart szállni, mert tudta, hogy ez bűncselekmény. Bigék nem engedték és rosszul lett az áramütés miatt. Büntetése az volt Böbiék részéről, hogy két hétig otthon kellett dolgoznia. Beleszeret Kinga nővérbe a kórházból, mialatt ott dolgozik apja kisinasaként, de a lánynak már van barátja és kedvesen, de lepattintja. Emiatt a fiú először összeszakad, szomorú, de Orsival remekül megértik egymást és a lány helyretette, azóta érettebben kezeli a dolgot. Barátnője Révész Bori, modell. Szabi egyszer belezuhan egy szakadékba, eltöri a lábát, egy titokzatos idegen pedig egy barlangba viszi és próbálja meggyógyítani. Kiderül, hogy a jószándékú idegen fél az emberektől, és nomád életmódot folytat. Szabi csak remetének hívja. Szakított Borival, miután a lány Párizsba költözött, azóta egyedül van. Szerelmes Lénába.
Bogdányi Titanilla Tarnai Tünde 3100- Csillagkút melletti város alvilági vezetője. Konrádékkal megállapodást kötött, mert úgy tudta, hogy Roland háta mögött terjeszkednek. Milánnal járt hosszabb ideig, de Milán egy Vali nevű nővel csalta, ezért szakítottak. Megpróbált bosszút állni, de Alizék rájöttek a tervére és megszakították vele a közös munkát. Ezután elhagyta Csillagkutat. Majd Roland hívására visszajön. Ő robbantja fel az irodaházat. Egy ideig szökésben volt, de visszatér Csillagkútra és összefog Bedővel és Alizzal.
Végh Judit Dr. Steiner Dóra 423-1316,

1757-

Sebész, szép és kivételesen okos lány, szakorvosként dolgozik a klinikán. Beleszeretett Viktorba, akivel azonban véget ért a kapcsolata. Azóta éli a szingli lányok életét, bár még mindig rosszul érinti, ha egykori szerelme más felé tekintget. Komoly megpróbáltatásokon ment keresztül betegsége miatt, de szerencsére mindenki segítette, így sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Egy időre külföldre utazott. Dénessel élt együtt, aki nehezen, de végül Kardos Zoli és Nemes Viktor segítségével megkérte a kezét. Ám az idill nem tartott sokáig, mert a berlini orvostudományi konferencián nagy sikert arattak Kardos Zolival, a Csillagvirág Klinika nőgyógyászával, és a nagy ünneplés közepette összegabalyodnak. Mindkettőjüknek hatalmas bűntudata van és emellett még bizonytalanok is: bár Dóra Dénessel akarta leélni az életét, ez nem lehetséges, mert Dénes megtudta az igazságot és elhagyta Csillagkutat. Később Dóra mégis összejön Zolival. Kardos Anna édesanyja. Anna születése után depressziós lesz, de Bálint segítségével már meggyógyult. Később visszatér a kórházba.
Marton Róbert Dr. Kardos Zoltán #2 570-


Szülész, nőgyógyász, viszonylag rövid ideig a kórház résztulajdonosa. Bencsik Ádám és Bea nevelőapja, Buzsáki Lili és Kardos Anna édesapja. A maffia pályázik a kórházi tulajdonrészére, két lányát Lilit és Beát már háromszor elrabolták. 3 felesége is volt: Pongrácz Réka, Káldor Margit és Betty Tanakis. Jóhiszeműen kórlapokat hamisított meg, hogy segítsen Zsanettnak, ami miatt elbocsátották. Később visszavették. Dórival is ágyba bújt németországi előadásuk alkalmával. Később összejön Patríciával, de akkor jön rá, hogy Dórát szereti. Később összejött Dórával, majd születik tőle egy lánya Anna.
Tanács Lili Kardos Anna Dóra és Zoli gyermeke. Buzsáki Lili féltestvére.
Madár Veronika Galambos Gyöngyi 1- A kórház recepciósa. Régebben a Kék Macsek pincérnője volt Barbarával együtt. Kollégái szeretik, lehet rajta és a viccein is nevetni, igazi spirituális egyén, nagy pletykás. Emil felesége volt. Nagy álma, hogy gyereket szülhessen, amit Emil nem adhatott meg neki, mert nemzőképtelen, ezért levélben szakított vele a férfi, és Caracasba Költözött. Majd Misibe szeretett bele, de Misi elhagyta őt Veráért. Vladimir a vámpír szerelmes lesz belé, de Gyöngyi nem is sejti hogy ő egy pszichopata. Brúnó egy vizsgálat során kiderítette, hogy pajzsmirigy-alulműködésben szenved, ezért drasztikus diétába kezdett és elájult a klinikán. Hálás Brúnónak és megvan róla győződve, hogy "természetfeletti képességei" vannak.
Pásztor Edina Hunyadiné Vajda Éva 109- Elvált anyakönyvvezető, aki a boldogságot Károly bácsi oldalán találja meg. Bogdányiné visszatérő alkohol problémákkal küzd, de Károllyal nagy szeretetben élnek és ez átsegíti a gondokon. Éva nagyon szeret táncolni és az egyedüli vágya az, hogy nyugodt, boldog életet élhessen Károllyal.
Cs. Németh Lajos Hunyadi Károly 973- Dr. Kalem József orvos nagyapja, a kórházi büfé üzemeltetője. Jóban van a Bodolai családdal, Bandi mentette meg az életét egyszer, amikor a zöldségesnél stroke-ot kapott. A Bodolai család alatt lakik Jenővel és Gabival. Rózsika halála eleinte teljesen kiborította, de végül túllépett rajta. Nagyon szereti Lucát, ezért eléggé megviselte, hogy Józsi Lucával együtt Budapestre költözött, mert a gyámügy alkalmatlannak találta Verát mint nevelőanyát Luca számára, és Józsi csak akkor tarthatta meg a kislányt, ha elválik Verától. Úgy érezte, senki nem érti meg, még a kórház szakképzett orvosai sem, akik szerinte átsiklanak rossz egészsége felett. Szórólapot kap egy Medikomágnes nevű cégtől, az ingyenes szűrésre el is megy. „Sorsoláson nyer egy 1,5 milliós mágneses energiafotelt”, vagyis egy olcsó sima irodai karosszéket, amit csak akkor kap meg, ha 400 000 forintért megvesz. Természetesen bedől a trükknek, de Szabi és Orsi a rendőrséghez fordulnak. A Bodolai gyerekek gyűjtést szerveznek neki, hogy visszakapja a pénzét, és a célt hamar el is érik, s úgy határoznak, létrehoznak egy alapítványt, amibe a médiát is bevonják. Később összejön Évával és összeházasodnak.
Bálizs Anett Oravecz Fanni 592- Korábban a szépségklinikán dolgozott kozmetikusként, majd Péter kinevezte a kórház főnővérének. Talpraesett, céltudatos személyiség, aki igen komolyan veszi a feladatait, és kiválóan megállja a helyét a kórházban. Nehezen viseli, ha irányítani próbálják vagy ha beleszólnak az életébe. Saját maga néz szembe a problémákkal, és tartja kézben a dolgokat. Korábban ádáz ellensége volt a nővéreknek, leginkább Elvirának, amíg Fehér Konrád besúgója, egyben szeretője volt. Majd Szlávik nyomozóval alkottak egy párt, aki feleségül akarta venni, de végül útjaik különváltak. Később Halász Kristóffal szerettek egymásba, akivel komoly kapcsolatot alakítottak ki. Kristóf megkérte a kezét, és már az esküvőt tervezték, ám mivel a fiú bekerült a tanúvédelmi programba, kénytelen volt elhagyni a lányt, és külföldre költözött. Fanni jó kapcsolatot ápol a Halász családdal, Gyöngyivel és Mónika nővérrel.
Kató Balázs Eszes Tibor 1532- Karrierista rendőr, Ottó segítőtársa, később sorozatos baklövései miatt lefokozzák és nyomozó helyett járőr lesz. Majd segít a lánykereskedő bandának és majdnem börtönbe került, de lebuktatta őket így nem került oda.
Pikali Gerda Nagy Gabriella 2467- Rendőr százados volt a Fejér megyei kapitányságon. Egy közös bűnügy nyomozásának idejére Csillagkútra helyezték át, később végleg átkérte magát és Csillagkúton maradt. Kezdetben rivalizált Szlávikkal és Müllerrel. Később összebarátkozott Szlávikkal, akivel azóta egy párt alkotnak.
Nagy Rebeka Halmos Adél 2706- Nagy Gabriella lánya. Egy bajkeverő lány. Rendőrnek tanul. Big majd Krisztián barátnője. Burgeritis pincérnője.
Bozsó Péter Szlávik Jenő 115- Főhadnagy, (magán)nyomozó. A Halász család bizalmasa volt, közben senki nem tudta, hogy a hátuk mögött Szilva szeretője volt. Egykori barátnője a sorozatgyilkos Ibolya volt. 2011. augusztus 22-én elhagyta Csillagkutat és Bécsbe utazott. A rendőrségtől eltávolították. Később visszatért magánnyomozóként. Fannival járt egy ideig. Majd visszavették rendőrnek. Fanni kezét megkérte, de ő ezt elutasította. Azóta boldog párkapcsolatban él kolléganőjével, Gabival, akivel eleinte ki nem állhatták egymást, ám később ez szerelemmé alakult. Egy ideig Barta Enikővel kavart, de már szakítottak. Ottó legjobb barátja.
Quintus Konrád Garai Miklós 2466- Rendőrezredes, a csillagkúti rendőrőrs vezetője. Akadékoskodó, ellenszenves alak, Egy ideig eljátszották a halálát, hogy ezzel segítség a maffia lebuktatását, de már visszavette a rendőrség irányítását.
Posta Lajos Müller Ottó 115- Elvira volt férje, Jenő legjobb barátja. Százados, nyomozó, „külsős FBI-ügynök”. Részt vett ugyanis egy programon - Amerikában. Egy ideig jártak Emőkével, de szakítottak, azonban később újra összejöttek.

Mellékszereplők[szerkesztés]

Színész Karakter Megjelenés (epizód) Megjegyzés
Malik Márk Dr. Lachner Gusztáv 3- A kórházban dolgozik mint altatóorvos, természetgyógyász.
Schneider Gábor Dr. Földesi László 31- Traumatológus a klinikán.
Mesterházy Gyula Mentőorvos 345- Általában ő szokott kimenni a mentőautóval.
Nemes Krisztina Polgár Rita 809-1450,

2847-

Korábban Alexszel jött össze, aki kinevezi főnővérré. De Alex később szakít vele Enikő miatt. Ezek után ki akarja rúgni, de végül marad. Később kinevezték főnővér-helyettesnek.
Nyári Darinka Várnai Vilma 1388- A Csillagszem főszerkesztője.
Kovács Zoltán Brusznyák Tibor 1866- A kórház biztonsági őre Bandi és Erika mellett.
Matus Gábor Brenner László 1954- A Barlang volt kocsmárosa. Dr. Horváth Veronika és Maróti Fruzsina exbarátja. A Barlangot és a 4 millió forintot egy korábbi tartozása miatt pókeren elvesztett és Bedőé lett. Orsiék egy időre rábízták a Kisboltot. Jelenleg a Macsekban dolgozik, de besegít a kisboltban is.
Kovács Annamária Pető Annamária 1954- Nővér a kórházban.
Malik-Dányi Diána Dia 2562- A kórház új büfése, Jolika néni távozása után.
Moravetz Levente Dr. Finta Máté 2176-2178, 2466- Roland és Aliz ügyvédje.
Réti Adrienn Temesvári Aliz 2480-3462, 3699- A börtönben egyidőben ült a Pongrácz lányokkal, majd a maffia tagja lett, Konrád felesége. Segített Bettynek, így kirúgták a maffiából. Később megint segített neki, de ezúttal szólt Rolandéknak is és a Pongrácz lány meggyőzte a maffia tagjait, hogy vegyék vissza a bandába. A maffia lebuktatása után egy magánnyomozói ügynökséget üzemeltetett Tündével közösen, de Tünde lebukott, ezért megszakították a kapcsolatot vele. Meg akarta ölni Rolandot, de nem sikerült. Tündének elmondja, de ő Roland beépített embere, látszólag megöli. A holttestét nem találják meg. Pár hónappal később egy Olga Bondarenko nevű ukrán maffiózó keresesi meg hang üzenetekkel Rolandot. Mint kiderül végig Aliz volt Olga. Az irodaház felrobbantása után lelőtte Rolandot. Milán és Bedő a társa. Kiderül, hogy Konrádtól terhes.
Frenkó Zsolt Faragó Róbert Meli és Alex édesapja. A profi, céltudatos üzletember, aki először a Kék Macsek felének megvételére ad pénzt Melinek, később azonban a Csillagvirág Klinika 80%-át vásárolja fel, aminek élére fiát, Alexet nevezi ki, egy időre kirúgja őt, és önmagát nevezi ki igazgatónak. De később vissza veszi Alexszet és a kórház többségi tulajdonát Rolandnak adta át.
Szakács Tibor Bedő Zsolt Bűnöző. Az illegális plasztikai sebészet volt vezetője, az Ő embere volt Molnár Dorina. Meg akarja ölni Virágot, és amikor elrabolja, akkor a rendőrök lekapcsolják. Majd börtönbe zárják. Végül nem tudták rábizonyítani az esetet ezért kiengedik és Rolandtól kér segítséget. Lacitól egy korábbi tartozása miatt, pókeren elnyerte a Barlangot. Jelenleg Aliz társa.
Habóczki Máté Papp Krisztián Kezdetben a Burgeritis alkalmazottja volt. Majd megveszi a kisboltot Bodolaiéktól. Orsi és Adél is szerelmes volt belé, de végül Adéllal jön össze.
Álmosd Phaedra Maróti Fruzsina Nővér a kórházban. Először a főnővéri, majd a főnővér-helyettesi pozícióra pályázott, Lacival járt egy rövid ideig. Roland elkötelezett támogatója a segítő csoportban.
Fekete Réka Gaál Tímea Nővér a kórházban. Korábban Szilárddal volt együtt, majd egy ideig Bencével járt. Pletykás fazon. Herendi Attila exszeretője.
Hevesi-Tóth Evelin Vörös Léna Szabi egyetemi csoporttársa, A Kisboltban dolgozik. Szerelmes Szabiba, amit tudtára is ad a fiúnak, de Szabi még nem áll készen egy új kapcsolatra, ezért elutasítja őt. Jelenleg Milán hajt rá.
Kovalik Ágnes Sződi Erika Biztonsági őr a műszaki áruházban, majd a kórházban. Jelenleg Bandival alkot egy párt.
Antalfi Anett Dr. Márton Luca 3714- Új rezidens a kórházban, akinek Dr. Horváth Veronika volt a mentora, majd Péterhez került. Jelenleg Péter albérlője.
Világi Vanessa Dr. Katona Petra 3714- Új rezidens a kórházban, akinek Dr. Molnár Dorina lett a mentora. Majd Dorina és Emőke vitája miatt kis időre át került Emőkéhez. A kórházi emberrablás nagyon felkavarta és régi sebeket tépett fel a lelkében. Viktor őt nevezi ki plasztikai sebészeti asszisztensnek.
Jerger Balázs Dr. Kósa Áron 3714- Új rezidens a kórházban, akinek Dr. Kardos Zoltán lett a mentora. Törtető alak. Szilvia szeretője volt, de Szilvia végül Miklóst választotta, ezért szakítottak.
Csiby Gergely Dr. Baumann Brúnó 3714- Új rezidens a kórházban, akinek Dr. Nemes Viktor lett a mentora.
Tóth Mihály Szikszai Balázs (korábban: Bence) 2910- Zseniék régi ismerőse. Adél exbarátja. A börtönből szabadult ki. Jelenleg Aliz és Bedő embere.
Horváth Szabolcs Pintér Ákos Melivel üzletelnek az alapítványnál.
Sövegjártó Áron Csikí Milos 3810- Vera korábbi osztálytársa. Dórának udvarol.
Csík Csongor Kampec Bedő, Aliz és Tünde embere.
Joó Gábor Dr. Herendi Attila 3817- Plasztikai sebész egy Budai klinikán. Timi exszeretője.

A 2010 és 2020 között távozott fő- és mellékszereplők[szerkesztés]

 • Novák Henriett – Bakó Melinda: Dávidot többször is átverte, végül mindig Fehér Richárd mellett kötött ki. Később Pétert környékezte meg érdekből, akivel össze is házasodtak. Péter bankszámláját lenullázta és a házára több millió forint jelzáloggal bejegyzett kölcsönt vett fel, majd Richárd oldalán elhagyta a várost. (szerepelt: 173-443., 657-1137. részekben) [4]
 • Farkasinszky Edit – Morvai Etelka: Bakó Melinda édesanyja, többször megfenyegették, hogy elrabolták a lányát váltságdíj cserébe. (szerepelt: 632-1143. részekben)
 • Jánosi Ferenc – Kósa Bálint/Kulcsár Botond: Betegesen vonzódik Bettyhez, végül egy szerencsétlen autó balesetben meghal. (szerepelt: 1181-1241. részekben)
 • Volosinovszky György – Bencsik Ádám: Elmenekül Csillagkútról, magára hagyva Beát. Franciaországban előbb idegenlégiós, majd orvosnak tanul. (szerepelt: 408-1321. részekben)
 • Szimat rendőrszázados, nyomozó – „Kuba”, Malinois Belga Juhászkutya, akit Agárdi agyonlő. Szlávik sokáig siratja.
 • Damu Roland – Várnagy Előd #1: Villő fia, Viola volt férje, bűnöző. Sokáig Barbival élt se veled - se nélküled kapcsolatban. Helen korábbi üzlettársa és a kórház egykori résztulajdonosa. A sorozat rosszfiúja, 2011. január 12-ig. A TV2 megszüntette szerződését bírósági ítélete miatt. Szikszai Rémusz vette át a helyét. (szerepelt: 1-1347. részekben)
 • Szerémi Zoltán – Rácz doktor: Ő bizony nem a Csillagvirág klinika orvosa. Elveszítette orvosi engedélyét valószínűleg eutanázia miatt, elkezdett feketén dolgozni, így került kapcsolatba Várnagy Előddel. Ő gondoskodott a fogva tartott Pongrácz Péternek vesedialízisről, később vesét is szerez neki, amit végül Betti miatt nem kapott meg. (szerepelt: 1242-1360. részekben)
 • Fejes Tímea – Hajdu Ibolya: A Macsek pincére volt, majd a szépségklinika és később a kórház recepciósa. Miután Dávid otthagyta az oltárnál, bekattant és sorozatgyilkos lett. Végül a folyóba ugrott, de túlélte, és visszatért, hogy bosszút álljon Margiton. Amikor Szilvia a kávézót felgyújtotta, a Macsekban keletkezett tűzben bennégett. (szerepelt: 165-1148. részekben, az 1271-1276. részekben visszatért Ibolyát már nem Fejes Tímea játszotta, ezt követően Szilvia és Margit álmában jelent meg az 1369-1370. epizódokban)
 • Tordai Teri – Haller Sára: Pongrácz Barbara és Betty Tanakis Svájcban élő nagymamája, Péter és Brigitta édesanyja. (szerepelt: 298-1414. részekben)
 • Csenky Nikolett – Martonyi Gina: Kristóffal jártak, abban a hotelban dolgozott ahol Szilvia és Jenő bujkáltak. (szerepelt: 1414-1428. részekben)
 • „Bodolai Emil Emilke” Bodolai Orsi és Svéd fia. Születésekor a kórházba súlyos autóbaleset sérültjeit hozták, így nem volt elég A0-s vér raktáron, hogy megmentsék a lányt és Emilkét is. Bandiéknak kellett dönteniük, hogy Orsit vagy unokájukat mentsék-e meg. Bandi Orsit választotta. Emilke meghalt, egyházi temetést kapott.
 • Puskás Péter – Bánhidi Patrik „Svéd”: Orsi vőlegénye volt, az elhunyt Emilke édesapja. Rákhalászként dolgozott Svédországban. Orsival szerette volna újrateremteni kapcsolatukat, de Orsit nem hatotta meg a fiú könyörgése, ezért visszautazott Svédországba. (szerepelt: 399-1433. részekben)
 • Vágvölgyi Lilian – Bodolai Orsolya #1: Gimnáziumba jár, Svéddel közös gyermeke a szülést követően vérhiány miatt meghalt. 2011. május 23-án Braghini Rozina vette át a szerepét. (szerepelt: 878-1470. részekben)
 • Csuja Fanni – Tulipán Annamária: Kalem Józsi volt barátnője, közreműködik Konrád lebuktatásában. (szerepelt: 1460-1478. részekben)
 • Gerő Anna – Buzsáki Lili: Kardos Zoli és Buzsáki Ági gyermeke, akiről az apa mit sem tudott. A kislány elrablása után anyja magával vitte, így elhagyta Csillagkútat. (szerepelt: 1287-1526. részekben)
 • Gesler Lili – Buzsáki Ágnes: Kardos Zolival közös gyermekével tűnik fel Csillagkúton és a lányát ez eddig nem is ismerő Zolira hagyja Lilit. Norvégiából a rablás hírére hazatérő Ági megpróbálja Zoli és Margit házasságát tönkretenni. Amikor Kardos ezt megelégeli és elzavarja Ágit, a nő magával viszi Lilit. (szerepelt: 1287-1289, 1476-1526. részekben)
 • Szorcsik H. Viktória – Bencsik Bea #1: Réka nevelt lánya, később Zoli gondoskodik róla, modellkedik. Rolandhoz megy feleségül. Karakterét 2011. október 14-től Bicskey Zsófia Anna vette át. (szerepelt: 439-1601. részekben)
 • Brózik Klára – Dr. Káldor Margit: Nővér később orvos volt a klinikán. Kezdetben Viktorral járt majd Viktor szakított mert összejött legjobb barátnőjével Dórával. Később Margit miatt nem házasodott össze Dávid és Iboly, mert Dávidba volt szerelmes. Ezután Kardos Zolival jött össze, akivel összeházasodott, de elváltak. Többszöri öngyilkossági kísérlet után felgyógyult és elhagyta Csillagkútat, Áronnal együtt Afrikába utazott. (szerepelt: 1-1638. részekben)
 • Kovács Krisztián – Kavics: Olivér és barátnőjével együtt drogoztak, az általa elkövetett recepthamisítás miatt Vera is bajba kerül. (szerepelt: 1564-1683. részekben)
 • Fillár István – Baranyai (valójában Takács) Sándor (2012) (szerepelt: 1738-1757. részekben) / Dr. Nyilas András (2018): Álrendőr, a Pongrácz-villában Roland agyonlőtte, miközben ő Pétert akarta kinyírni. / Alexék új igazgatójelöltje, miután Pongrácz felmondott. A kollégáknak ellenszenves, ezért úgy döntenek, hogy ők is felmondanak. Ezért Alexék kénytelenek kirúgatni, majd visszatér, mert ő végzi el az éves alkalmassági vizsgálatot.
 • Matoricz József – Medve Kázmér: A Bodolai család által értékesített Bodolai elixír (pálinka) terjesztésében segít, közben belehabarodik Böbébe. (szerepelt: 1730-1772. részekben)
 • Szikszai Rémusz – Várnagy Előd #2: Roland ölette meg. Betonba öntötték a lábát. (szerepelt: 1348-1408., 1727-1777. részekben)
 • Mihályfi Balázs – Fehér Richárd: A Csillagkúti maffia első vezetője, Roland apja. Ikertestvére, Konrád lelőtte, a helyszínen meghalt. (szerepelt: 10-1780. részekben)
 • Bicskey Zsófia Anna – Bencsik Bea #2: Miután megtudja, hogy Roland megcsalta őt, elválik férjétől és azonnal elment Ádám után Franciaországba, sikeres modell lett belőle. (szerepelt: 1608-1817. részekben)
 • Rádler Judit – Zsőtér Emese: Dr. Horváth Veronika legjobb barátnője volt, de meghalt egy kezelhetetlen betegségben. (szerepelt: 1802-1819. részekben)
 • Peller Mariann – Cecília nővér: Tamás atya elhagyni akarja a reverendáját és a papi hivatását, a két nővér segíteni akartak neki, hogy ne mondjon le a papi hivatásáról. (szerepelt: 1819-1830. részekben)
 • Hudák Anita – Borbála nővér: Némaságot fogadott, azonban hogy segítsen Tamás atyának egyszer csak megszólalt. (szerepelt: 1819-1830., 2125-2127. részekben)
 • Bálinthegyi Papp Anita – Füzesi Ágnes: Közreműködik Száraz Emil könyvének kiadásában. (szerepelt: 1783-1834. részekben)
 • Vajda Violetta – Gátalmási Éva: Nővér a kórházban. Az influenzavírus első betege, amikor egy kísérleti egér megharapta az ujját. Ellenanyag nem képződött a szervezetében, leállt a szíve és meghalt. (szerepelt: 1868-1892. részekben)
 • Borbáth Ottília – Balogh Rózsika: A Pongrácz családnál házvezetőnőként dolgozik, közben besegít a kórházi büfében. Az Áron által tesztelésre behozott afrikai vírus fertőzésében meghalt. (szerepelt: 1294-1897. részekben)
 • Pintér Tibor – Kolozsi Pál: Ingatlanüzér, lelövi Rolandot a nyílt utcán. Konrád parancsára Kiskovalcsik Agárdi segítségével beviszi a kórházba. Ott Konrád beadja neki az influenzavírust, hogy belőle nyerjenek ellenanyagot, de ezzel egyben meg is öli Kolozsit. (szerepelt: 1840-1899. részekben)
 • Pintér Gábor Attila – Dr. Szigeti Áron: A kórház orvosa, Margittal együtt Afrikába megy, később egyedül visszatért Csillagkútra. Kísérleti egereken tesztelték az általa behozott influenzavírust, ami kiszabadult és több ember halálát okozta. Amikor látta, hogy mit tett, beadta magának is az immár mutáns vírust, és a szervezetében meglévő ellenanyag dacára tüdőembóliát kapott és meghalt. (szerepelt: 1312-1637, 1880-1903. részekben)
 • Tarján Péter – Dr. Kozma Gellért: Roland ügyvédje, őt és a feleségét Janics lelőtte a kis repülőtéren. (szerepelt: 1707-1918. részekben)
 • Tokaji Csaba – Vilmányi János "Janics": Maffiózó, Agárdi legjobb barátja volt, együtt csináltak piszkos ügyleteket. Végül, amikor Barbarát és Rolandot le akarta lőni, jött Konrád és orvul agyonlőtte, rögtön meghalt. (szerepelt: 1322-1922. részekben)
 • Fehér Dániel – Varga Lóránt: Budai embere volt, segített elrabolni Mártit. Később viszont átállt Márti mellé, mert azt hitte ő is szerelmes belé. Sikerült megszöknie Budai elől, de végül a rendőrök elkapták és lecsukták. (szerepelt: 1910-1938. részekben)
 • Tálos József – Agárdi Norbert: Kristóf vér szerinti apja. Kimenekítette Andreát egy kunyhóból, de ő Budai Krisztiánnal együtt felrobbant. Kristófra hagyja kocsmáját. (szerepelt: 1313-1524, 1862-1944. részekben)
 • Sipos Eszter – Detre Cintia: Maffianő, Kolozsi egykori segítője és szerelme. Annak halála után Budai Krisztiánnal jön össze. Még időben elmenekül a felrobbantott kunyhóból. Mesterlövész. Később kiderül, hogy elfogták bankkártya-hamisításért, és Bécsben börtönbe zárták. (szerepelt: 1847-1944. részekben)
 • Honti György – Laci bácsi: Rolandot meg akarta ölni, és a banda vezetését magához ragadni, de amikor a vén lókötő, a Konráddal vívott tűzpárbaj után menekülni próbált, Roland lelőtte. (szerepelt: 1881-1986. részekben)
 • Szalay Marianna – Fehérné Tóth Zsuzsanna: Roland édesanyja, Konrád szerelme egy érintéssel belelát az idegen emberekbe. Laci bácsi, Roland embere lelőtte, amikor a fia elé ugrott hogy megmentse. (szerepelt: 178-311, 1905-1987. részekben)
 • Növényi Norbert – Garai Árpád: Karbantartó és biztonsági őr egyben, Bandit és Emilt helyettesítette a kórházban. (szerepelt: 194-832, 1970-1992. részekben)
 • Vay Viktória – Bánkuti Magdi: Lenke és Füredi nevelt lánya. Gimnazista: nagyon tisztelettudó és imádja a tanulást. Eleinte utálta Alexát, hiszen Attila miatta szakított Lenkével. Jól kijött Szabival és Gergővel is. Nemrég nagybácsijával Ausztráliába utazott el. Most is ott él. (szerepelt: 402-2012. részekben)
 • Mechiat Said – Habib Arjemal: Pakisztáni származású fiú, Orsi szerelme. Magyarországra jött tanulni, nem bírt visszamenni a saját hazájába, mivel lejárt a tartózkodási engedélye. Végül elvitték a rendőrök. (szerepelt: 2012-2047. részekben)
 • Bodor Géza – Budai Krisztián: Csillagkút volt polgármestere. A feleségét, Balatoni Andreát rendszeresen verte, míg az elhagyta Fürediért, aki a polgármesteri széket is megszerezte tőle. Bosszút akart állni, de végül magát sikerült felrobbantania, amit viszont túlélt könnyű sérüléssel. Később bosszút állt a Füredi családon, de végül Konrád lelőtte. (szerepelt: 1216-2049. részekben)
 • Dögei Éva – Sávolt Gabriella: A Csillagszem című internetes oldal szerkesztője és riportere. Amikor az eltűnt Fehér Zsuzsanna ügyében nyomozott autóbalesetnek álcázva ölte meg a maffia. (szerepelt: 1805-2067. részekben)
 • Száraz Dénes – Falvai Tamás atya: Katolikus pap, Betty szerelme, őáltala javul meg Szabi. Elhagyja Csillagkutat, de 2011 májusában visszatért. Ő adná össze Bettit és Zolit. Amikor éppen szentesítette volna a házasságot, kirohant a templomból és Betty szeme láttára agyoncsapta egy villám és azonnal meghalt. (szerepelt: 1113-1265., 1525-1887. részekben, Betty őrangyalaként tér vissza az 1992-2107. részekben)
 • Szolnoki Tibor – Dr. Wágner Zoltán: Varga Balázs szétroncsolódott arcát műtötte meg jelentős összeg ellenében. Kisebb-nagyobb konfliktusokat okozott. (szerepelt: 2097-2108. részekben)
 • Pethő Kincső – Lux Anna: Az Örök Fényesség Egyház egyik tagja, Lux Endre menye és nagyon megszereti Lucát. Öngyilkos lett, mert be kellett teljesítenie a 3. próféciát, beesett a tűzbe. (szerepelt: 1992-2118. részekben)
 • Fischer Norbert – Dongó: Valódi neve Donát Antal, Varga Balázs bűnözőtársa volt. Visszakövetelte a 45 millió forintos kölcsönt, ha Balázs nem hajtja végre utasításait, akkor „át fogja szabni” Bettyt. Roland csapata úgy megverte, hogy kórházba került. Nem akármilyen bosszút akart állni Balázson, ha kijött volna a kórházból. Majdnem sikerült exbarátnője, Vali segítségével Balázst börtönbe juttatnia, de Rolandék megvédték, Dongót pedig kidobták a kórterme ablakán, aki szörnyethalt. (szerepelt: 2127-2179. részekben)
 • Urmai Gábor - Cuci: Zsanettet futtatta. (szerepelt: 1709-2218. részekben)
 • Joshi Bharat – Sundar: Egy indiai producer, aki bábfilmet készít Emil Vörös ciklon című könyvéből. (szerepelt: 2212-2273. részekben)
 • Fésűs Nelly – Perger Éva: A nemzetközileg ismert modell azért bukkan fel Csillagkúton mert nagy eséllyel mellrákra való hajlamot örököl és megelőző jelleggel mindkét mellét eltávolíttatja. (szerepelt: 2246-2274. részekben)
 • Ullmann Mónika – Balatoni Andrea: Füredi felesége, Budai Krisztián volt felesége. Budai rendszeresen verte és kínozta őt. 2013 nyarán agytumort diagnosztizáltak nála, ami sajnos gyógyíthatatlan volt, így belehalt a rákba. Attilát arra kérte, hogy segítse át a túlvilágra, de Attila képtelen volt megtenni. (szerepelt: 1698-2303. részekben, a 2324. epizódban Márti álmában jelent meg)
 • Rónai Lili – Lovasi Márti: Andrea lánya. Korábban a nagymamája nevelte, haragban volt anyjával, de végül kibékültek és együtt éltek a Füredi-házban. Gergővel járt. Ő nevezte be a szépségversenybe a fiút. Anyja halála után némi vívódást követően egy glasgow-i egyetemre ment környezetvédelmet tanulni. (szerepelt: 1807-2331. részekben)
 • Csuja Imre – Horváth Gusztáv: Piroska férje, Horváth Veronika édesapja. (szerepelt: 1637-2347. részekben)
 • Bozó Andrea – Dr. Pauler Júlia: Kirendelt ügyvéd többek között Fehér Roland, Várnagy Előd ügyeiben, majd később Szentfalvi Zsolt védőügyvédje. (szerepelt: 565-1352., 2336-2351. részekben)
 • Horváth Virgil – Pintér Miklós: Kábítószer kereskedő, Rolanddal üzletel és szemet vet Bettyre. (szerepelt: 2297-2357. részekben)
 • Király Attila – Simon Csaba: A kórház zsörtölődő betege volt, egy obsitos katona, elvált, kislányával élt. Nem akart pacemakert kapni, pedig nélkülözhetetlen lett volna neki. Megismerkedett Fannival, az ő hatására ment bele a műtétbe. Össze is jött a főnővérrel, de később szakítottak. (szerepelt: 2197-2397. részekben)
 • Oroszi Tamás / Száraz Dénes – Varga Balázs: Bűnöző. Motorbalesetet szenvedett, így az arca szétroncsolódott. Ezért felhívta dr. Wágnert, hogy megműttesse az arcát, olyanra, mint Tamás atyáé volt. Bettyvel összebarátkozott. Megmentette Luca életét. A szektások azt hitték, hogy feltámadott Tamás atya. Megjelent a bűnözőtársa: Dongó, de nem tudja, hogyan adja meg neki a 45 millió forintot. Elhatározta, hogy új életet kezd. Mindenáron pénzt akar keresni, mert elköltötte arcplasztikára. Egyre jobban kedveli Bettyt, és együtt járnak. Roland jogtanácsa, majd jobbkeze lesz. Viharos a kapcsolata Bettyvel. Később ügyvédnél letétbe helyezett papírokkal zsarolja Rolandot, aki végül megtalálta az ügyvédjét, majd megölte Balázst. (szerepelt: 2049-2405. részekben, a karakter hangját mindvégig Száraz Dénes adta)
 • Miklós Marcell – Zentai Zsigmond: Lux Endre beépített embere, ápolóként segíti a visszatérő Verát Luca visszaszerzésében. (szerepelt: 2332-2405. részekben)
 • Dóczy Péter – Lux Endre: Veráék főellensége. Az Örök Fényesség Egyházának alapítója, vezetője. Csoportos öngyilkosságot akart rendezni a hívőknek, ez volt számára a 3. prófécia beteljesítése. Célja, hogy a „tiszták” végső megtisztulása elvezesse az örök fénybe. Amikor a rendőrök megérkeztek, elmenekült. Nem sokkal később a pályaudvaron elrabolta Verát és fogva tartotta. Végül az Örök Fényesség Egyház weboldal élőadásban bizonyította, hogy az embereivel együtt bedobták a tűzbe Verát. Később visszatért, és Vera segítségével megpróbálta visszaszerezni Lucát. A terve azonban kudarcba fulladt. Szlávik nyomozó lelőtte. (szerepelt: 1992-2139, 2335-2416. részekben)
 • Pálfi Kata – Tóth Erzsébet: Betty cellatársa a börcsökhalmi börtönben, féltékenyen és ellenségesen viselkedik amikor Mari kikezd Bettyvel. (szerepelt: 2368-2420. részekben)
 • Benkő Géza – Száraz Emil: Karbantartó a Csillagvirág Klinikán, a rózsaszín regények falója, Emilio Dry művésznéven maga is híres ponyvaregényíró lett. Az első sikeres eladott könyve: Emilio Dry: Makacsul csókollak, majd a Vörös ciklon, amit 2014-ben meg is filmesítettek (bábfilmként). Gyöngyivel kötött házasságát saját döntése alapján felbontotta, amikor kiderült, hogy nem tud neki gyereket csinálni betegsége miatt. Ajánlatot kapott egy filmrendezőtől Caracasba, amit el is fogadott. Venezuelába történő megérkezését követően levélben tudatta meg Gyöngyivel és Bandival, hogy már nem fog visszatérni Csillagkútra. Az Emilt alakító Benkő Géza 2017 novemberében váratlanul elhunyt. (szerepelt: 1153-2447. részekben)
 • Miklós Krisztina – Mády Kata: Roland másik beépített embere, Barbara cellatársa. (szerepelt: 2366-2463. részekben) /Kovács Brigitta: A szépség klinikára jött terhesen, mert nem akarja a születendő gyerekét, ezért pénzért akarja eladni.
 • Szabó Zsófia – Betty Tanakis #1: Helen Tanakis meggyilkolt kórházi résztulajdonos és Pongrácz Péter lánya, Barbara féltestvére, a kórház résztulajdonosa, az egykori krízisközpont vezetője. Kardos Zoltán felesége volt rövid ideig, de szakítottak. Tamás elvesztése után a pap még őrangyalként gyakran visszatér. Rövid ideig Szilárddal járt, majd Balázzsal jött össze. Betty Barbarával együtt börtönbe kerül kábítószer terjesztés vádjával. Balázs elvesztése súlyosan érinti. Betty Tanakis szerepét 2014. október 27-től Nagy Adrienn veszi át. (szerepelt: 970-2465. részekben)
 • Makay Andrea – Fábián Gizella "Gizi bá": A börcsökhalmi börtön smasszernője. Kemény börtönőr, mindenkinek tud feladatot adni, nem kímél senkit semmitől. Roland beépített embere. (szerepelt: 2359-2465. részekben)
 • Bacskó Tünde – Nagy Mária "Mázsa Mari": A börcsökhalmi börtön nagy embere. Bárkit megver vagy becsicskáztat, a smasszernők rémálma. Bettyt és Barbarát is bántalmazta, nem ismer határokat. Gátlástalan, homoszexuális bűnöző. Ő volt a börtönlázadás értelmi szerzője is. Később megölték. (szerepelt: 2360-2467. részekben)
 • Nádasi Veronika – Kovács Magdolna: Betty cellatársa a börcsökhalmi börtönben. (szerepelt: 2368-2467. részekben)
 • Vanya Tímea – Jónás Róza: A börcsökhalmi börtönben őrként dolgozik. (szerepelt: 2375-2467. részekben)
 • Gesztesi Máté – Dr. Szentesi Gábor: Rezidens, később orvos. Kardos szoba- és munkatársa. Nem szereti, ha új kollégája Bettyvel szerelmeskedik. Szeret bulizni, nőcsábász. Később Kardos elköltözik, és Balázs lesz az új lakótársa. Ő lesz az albérlet tulajdonosa. Balázs halála után Kristófnak adja ki a plusz szobát. Egy szakmai félkérés eredményeként Melbournebe megy dolgozni. (szerepelt: 1866-2483. részekben)
 • Ripka Kálmán – Halász Gergő: Halász Szilvia és Halász István édes gyermeke. Tisztelettudó, udvarias kölyök, akinek mindene a suli és a tanulás. Szeretne önállósulni, ez azonban nem mindig jön össze neki, édesanyja – cukorbetegsége miatt – állandóan óvja. 2010-től belekerül Agárdi Norbert bandájába, zűrös üzletei vannak. Haragszik szüleire, amikor azonban kiderül Isti betegsége, megbocsát Nekik. Nagyon szereti Mártit, együtt jár vele. 2013 májusában érettségizik. Megnyerte a szépségversenyt, így elmehetett Olaszországba fotózásra. Visszatérte után szembesült azzal, hogy anyja és apja válni készülnek. Barbara iránti érzelmei nem találtak viszonzásra. Márti távozása óta szüleinek segít a Macsekban. Ő és Zsófi nagyon megkedvelték egymást, sok időt töltenek együtt, Gergő szívesen vigyáz a kislányra. Nagyon megviseli szülei válása, hogy Kristófot átverte Zsanett és István, később pedig bátyja viselkedése és alkoholizálása, és a családi hisztik sem állnak az utolsó helyen. Mindezek hatására úgy dönt, hogy Mártit követi és véglegesen kiköltözik Skóciába. (szerepelt: 1098-2490. részekben)
 • Szaksz Gabriella – Tímár Zsanett: Kezdetben prostituált, Várnagy Előd és Cuci futtatta. Kristóf nagy szerelme. Szilva nem nagyon kedvelte, mert múltjukban sok közös vonás volt, de végül megbocsátott neki. Az István miatti perpatvar rá is nagy terhet ró, különösképpen amiatt, hogy vonzódnak egymáshoz Istvánnal. Gyereke is született Istvántól, de mindenkinek azt hazudta hogy Kristóftól van. Azonban a csalás kiderült. Miután az egész család megutálta, arra a döntésre jutott, hogy a gyerekkel együtt elhagyja a várost. (szerepelt: 1294-2498. részekben)
 • Krizsik Alfonz – Kiskovalcsik Johnny: Fehér Roland leghűségesebb és legjobb spanja. Később ellene fordult, de Roland életben hagyta és lefokozta. Végül, amikor Barbarát meg akarta ölni, Aliz lelőtte. (szerepelt: 1777-2506. részekben)
 • Kembe Sorel – Dr. Kalem József: Rezidensként érkezett a Csillagvirág Klinikára. A tehetséges, fiatal orvos inkább ösztöneire hagyatkozik a gyógyításban, mintsem a száraz tananyagra, de makacs természete nem imponál minden kollégának. Vera férje. Depressziós és nagyon nyugtalan Vera miatt, hogy elrabolta Lux Endre. Bepánikolt, hogy mi történhetett vele. Abban reménykedett, hogy vissza fog jönni, de nem tudja elviselni és feldolgozni, mivel Vera meghalt. Utána jár az egész ügynek. Orsit eljegyzi, de Vera visszatérése után szakítanak. Miután kiderül, hogy Vera végig kijátszotta, már nem biztos az érzéseiben, de végül rájön, hogy szereti a nőt, és bár borzasztóan félti a kezdeti kudarcoktól, és emiatt meg is bántja néha, de mindig mellette áll. (szerepelt: 1243-2538. részekben)
 • Vida Sára – Kozma Luca: Vera túlzottan aggódik érte. Mióta Luxéknál van, elutasító lett vele szemben. Ő a kiválasztott az Örök Fényesség Egyházában, Balázs mentette meg az életét a „végső megtisztulás” szertartáson. Azután Veráékkal van, de még mindig Luxékhoz vágyik. Később megszerette ismét Verát, de Verának el kellett mennie Erdélybe és egyszerre csak eltűnt. Lux Endre ugyanis elrabolta nevelőanyját és látszólag brutálisan megölte, majd ő is öngyilkos lett. Vera eltűnése után Orsit tekinti az anyjának, de később Vera visszatér, és vissza akarja őt vinni az egyházhoz, de ez nem sikerül neki. (szerepelt: 1784-2538. részekben)
 • Gados Béla – Hámori Jenő: A börcsökhalmi fegyintézet igazgatója. (szerepelt: 2418-2554. részekben)
 • Demjén Gyöngyvér – Vadász Jolán: Jolika néni empatikus büfés néni. (szerepelt: 3-2562. részekben)
 • Csarnóy Zsuzsa - Fónagy Teréz: Szociális munkás, több örökbefogadást intézett. (szerepelt: 470-2563. részekben)
 • Dányi Krisztián – Szentfalvi Zsolt (Tóth László): Tenyérbemászó alak, aki Szilvia kegyeibe férkőzött, miután az szakított Istvánnal. Összeköltöztek, és Zsolt szeretett volna csendes társ lenni az új bisztróban. Közös számlát is nyitottak, és csak ekkor derült ki, hogy Zsolt valójában egy csaló, aki meglopta Szilviát. Menekülni próbált, de autóbalesetet szenvedett, amiben az igazi felesége meg is halt, és ő maga is megsérült. A sógornője segítségével a temetésről megszökött, a lányát, Zsófit Szilviára hagyta. Újra visszatért Váradi Gyula néven, „medikomágneses” foteleket és egyéb haszontalan vacakot adott el drágán, Károly bácsit is átverte. Zsófit István segítségével akarta külföldre vinni, de István lebuktatta. (szerepelt: 2192-2342., 2542-2565. részekben)
 • Gémes Antos – Végh Dániel: A Csillagszem újságírója, Nándi ölette meg. (szerepelt: 2566-2581. részekben)
 • Gesztesi Károly, Barbinek Péter – Füredi Attila: Építészmérnök, Magdika nevelőapja, a Kékmacsek résztulajdonosa. A 2012-es csillagkúti választások győztese, polgármester, Budai Krisztián riválisa. Előbb Lenke, majd Andrea férje-özvegye. Miután Andrea meghalt Alexával élt, de már szakítottak. 2015. április 17-től Barbinek Péter alakítja. A sok lejárató cikk miatt lemondott, és elhagyva Csillagkutat Glasgow-ba Mártihoz és Gergőhöz költözött. (szerepelt: Gesztesi Károly 138-2580., Barbinek Péter 2581-2589. részekben)
 • Gere Dénes Ákos – Molnár Dénes: Dóra barátja, egy alapítvány vezetője, aki rászorulókon segít. Ételosztás közben egy autó csapódik a tömegbe, súlyosan megsérül. Lassan felépül és megkéri Dóra kezét, de Dóra megcsalja őt Zolival. Mikor ezt megtudja, szakít Dórával és elhagyja Csillagkutat. (szerepelt: 2299-2595. részekben)
 • Baghy János – Benke István: A lánykereskedő banda tagja, Roland lelőtte. (szerepelt: 2600-2607. részekben)
 • Baronits Gábor – Halász Kristóf: Halász Szilvia és Agárdi Norbert vér szerinti fia, Halász István a nevelőapja. Amikor megtudja Isti betegségét, összeomlik a különben nagyon vagány, jóképű, szeretetre éhes srác, aki imádja a csajokat és az autókat. Zsanett a barátnője. A Kék Macsek mellett még dolgozik a „Barlang” nevű kocsmában, amit Agárditól örökölt meg. Miután kiderült, hogy Zsanett gyerekének apja valójában István, teljesen összeomlik. Apja autóbalesete azonban mélyen érinti, először magát okolja a történtek miatt, és nem meri meglátogatni a súlyosan sérült Istvánt, de végül bemegy, és megbocsájt neki, bár még nagyon szomorú Zsanett és István afférja miatt. Fanni főnővérrel egymásra találnak, ám az idill megszűnik egy lánykereskedő banda felbukkanása miatt, akik után Kristóf nyomozni kezd. Egy gyilkosság helyszínén ugyanis elhagyja a telefonját, így a szervezet feje, Schwartz könnyen rátalál, és fenyegetni kezdi. Először azzal, hogy nem szólhat a rendőröknek, később viszont arra kényszeríti Kristófot, hogy drogot keverjen fiatal és csinos lányok italába, hogy Schwartz könnyen elrabolhassa őket. Ám Kristóf a rendőrségre megy, Gabit küldik a segítségére. Gabi bedrogozott lánynak álcázza magát, így sikerül elkapniuk a szervezet fejét (börtönbe megy), aki ez idő alatt fogva tartotta Kristóf menyasszonyát, Fannit. A pár azt hiszi, ezzel a rémálomnak vége, de ekkor Kristóf újabb fenyegetést kap. Végül egy tanúvédelmi program keretében elhagyja Csillagkutat és megszakít minden kapcsolatot menyasszonyával, családjával, barátaival és minden ismerősével. (szerepelt: 1063-2614. részekben)
 • Telekes Péter – Zámori Olivér: Alexa öccse, kábítószeres, aki azt játszotta szerelmes Verába, hogy így szerezzen drogot. 2015 elején tér vissza, már leszokott a kábítószerezésről. Betty barátja lesz. Kiderül, hogy Nándinak dolgozik és Bettyt meg akarja ölni, de végül ő zuhan a szakadékba. Fehérék elintézik, hogy öngyilkosságnak tűnjön. (szerepelt: 1482-1683., 2523-2630. részekben)
 • ???? – Tárkányi Máté: Az önkormányzat egészségügyi bizottságának elnöke, Vidovszky polgármester megbízottjaként, kórházi felügyelőbiztosként dolgozott. Fehér Roland csapdába állít neki és ő bele is sétál, amikor nem hagyta jóvá a szappan beszerzésről szóló számlát és botrány lett belőle, ezért Nándi kirúgta. (szerepelt: 2616-2646. részekben)
 • Malik Sándor – Kiss Richárd: A lánykereskedő banda vezetője. Ő zsarolta meg Eszest, hogy legyen tégla a rendőrségen. Később meg is akarta vele öletni Sobrit, de nem sikerült neki. Végül Tibor segítségével fogták el. (szerepelt: 2619-2660. részekben)
 • Nádas György – Galambos György: Gyöngyi apja, bohém életű régiségkereskedőt játszik, aki régi bélyegsorért látszik érkezni Csillagkútra, de hamar kiderül róla, hogy önző üzér csupán.[5] (szerepelt: 1975-2720. részekben)
 • Sághy Tamás – Vidovszky Nándor: Kezdetekben a kórház gazdasági igazgatója volt. Laurának született tőle gyereke, majd Klárinak is. Amikor az utóbbi kiderült, Klárival együtt elszöktek. Később Fehér Richárd embereként tért vissza 2011-ben. Hamis mosószert csomagoltatott éhbérért kiszolgáltatott nőkkel, amivel egészségüket is kockára tette. Mint kiderült, megzsarolták, ezért segített Rolandnak megölni Richárdot, hogy visszakaphassa a családját. 2015 elején újra megjelent Csillagkúton és polgármester lett, miután Füredi Attilát aljas eszközökkel eltávolította helyéről. A Pongrácz elleni lejáratókampány mögött is ő állt, Pétert el akarja távolítani a kórház igazgatói székéből. Meg akarta venni a kórházat Rolandtól, de Roland, Barbara és Betty becsapta, kénytelen volt elmenekülni a hitelezői és a rendőrség elől az országból. (szerepelt: 1-1046., 1454-1780., 2543-2813. részekben)
 • Turek Miklós – Szilasi Andor: A Csillagszem főszerkesztője, segédkezett Nándinak Füredi polgármester megbuktatásában. (szerepelt: 2571-2813. részekben)
 • Latham Alexis – Charles Baker: Üzletember, Vidovszky az Egyesült Államokban ismerte meg. Strómanként működik közre, amikor Nándi meg akarja venni Rolandtól a kórházat. (szerepelt: 2805-2815. részekben)
 • Götz Anna – Kincses Hajnalka: Patrícia édesanyja, Dóra kétszer is sikeresen megmenti az életét. (szerepelt: 2807-2829. részekben)
 • Böröndi Tamás – Dr. Kincses Elemér: Patrícia édesapja, ügyvéd, nem nézi jó szemmel, amikor megtudja, hogy lánya a nála jóval idősebb Kardos doktorral jön össze. Azt szeretné, ha Patrícia Amerikában nagy karriert futna be orvosként. (szerepelt: 2807-2829. részekben)
 • Juhász Adrienn – Zimányi Elvira: Nővér, a nővérek szószólója. Müller százados felesége. Kedves, tisztelettudó nő, ám Ottó mellett ő is tanult egyet, s mást. Gyöngyi és Mónika egyik legjobb barátnője. Amikor Ottó Líviával, az első szerelmével megcsalja őt, nem tud neki megbocsátani neki, ezért él a lehetőséggel és Brightonba költözik egy dietetikusi képzés miatt. (szerepelt: 1-2850. részekben)
 • Horváth Szabolcs – Kézdi Ákos: Hat lány életét ontotta ki, egyedül Fanni hisz az ártatlanságában. A rendőrség kérésére a főnővér segít Ákosnak a kórházból megszökni, aki a bizonyítékokat szeretné eltüntetni, de Szlávikék lefülelik. (szerepelt: 2848-2878. részekben)
 • Rák Kati – Vértes Hanna: A Bodolai kisboltba jár vásárolni, Böbe féltékeny a nőre és egy veszekedést követően Bandi rövid időre Erdélybe utazik. Felajánl Bandinak egy szerelői állást a saját műhelyében. (szerepelt: 2777-2880. részekben)
 • Tűzkő Sándor – Pető Csaba: Szabina szerelme és egyben tettestársa, esküvőszervezőnek adja ki magát. Még Vera gyanakvását is sikerül elaltatnia. Együtt tervezik, hogy külföldre távoznak a kicsalt pénzből, de Szabina őt is átveri és a rendőrség elkapja. Miután rájön, hogy Szabina egyedül lépett le a pénzzel, segít a rendőröknek elkapni a lányt. (szerepelt: 2851-2897. részekben)
 • Kakasy Dóra – Bartos Kata: A Csillagszem ambiciózus újságírónője. Munkájából adódóan kezdetben kotnyeles, rámenős nő, akit csak a karrierje érdekel, ám később összefogott a Bodolai és a Révész testvérekkel, hogy megmentsék Füredi Attilát a lejárató kampány miatti bukástól, amit Vidovszky folytatott a polgármester ellen. Később egymásra találtak Milánnal, majd Vidovszky sajtófőnöke, szeretője, besúgója lesz. Miután Nándi elhagyta Csillagkutat, terhesen tér vissza a városba. (szerepelt: 2479-2900. részekben)
 • Nyári Szilvia – Bezerédi Szabina: Szilárd nővére, régóta rossz viszonyban vannak egymással, amiért Szabina kicsalta a családja pénzét. Látszólag békülni jött Csillagkútra, de csak újabb gyanútlan emberre vadászik, aki történetesen Viktor. (szerepelt: 2843-2905. részekben)
 • Viczián Ottó – Károlyi Attila: Bűnöző, vállalkozó, lakóparkot szeretett volna építeni, ám ez összedőlt és jó néhány ember halálát okozta. Ezután barátja, Sanyi nyomására háborút kezdeményezett a Fehér klán ellen, és megpróbálta Kellert is átcsábítani magukhoz. Amikor csapdába csalták Alizt, arra utasította Kellert, hogy ölje meg, miközben ő és Sanyi elmentek a Pongrácz villához. Egy telefon révén Károlyi tudomást szerzett arról, hogy Rolandék elfoglalták a raktárát, ezután bújkálni kezdett. Amikor Sanyi elfogta Alexát, Károlyi tárgyalni kezdett Fehér Rolanddal, Alizt akarta Alexáért cserébe. Sikerült is elfogniuk Alizt, ám akkor Rolandék megjelentek a raktárnál, és rajtuk ütöttek. Károlyi felgyújtotta a helyiséget, ahol Alexa volt, megölve ezzel őt, ő maga pedig ismét meglépett. Az emberei azonban mind odavesztek, Sanyival együtt. Ezután hosszú ideig menekült, de végül Aliznak sikerült elfognia, és elvitte őt Konrádnak, aki vallatást követően végzett vele. (szerepelt: 2882-2921. részekben)
 • Liptai Claudia – Dr. Zámori Alexa: Plasztikai sebész, bevállalós, szókimondó típus. Először Füredivel jött össze, de nem működött a kapcsolatuk. Később Péterbe szeretett bele, akivel együtt élt a balesetéig. Várnagy Előd félresikerült akciója során autóbalesetet szenvedett és másfél évre kómába került. Egy külföldi kómacentrumba szállították. Részleges amnéziája van. Miután magához tért, meglepetésszerűen tért vissza, és ismét összejött Füredivel. Később szakítottak. Konráddal való rivalizálása miatt érdekből ismét Pétert környékezte meg, akinek megkérte a kezét. Ő a kórház megbízott igazgatója. Egy bűnszervezet az öccsével zsarolta, így elérve, hogy Alexa többször is megmérgezze Pétert és hazudjon mindenkinek, mindezt azért, hogy a banda ellophasson egy több millió forint értékű CT készüléket. A rablás meghiúsult, ám Alexa nem tudott megbocsátani magának, és elhagyta Csillagkutat, csak az öccsét, Olivért látogatta, aki elvonón volt. Ezután mégis visszaköltözött Péterhez. Károlyiék elrabolták és a raktárban, ahol fogva tartották tűz miatt meghalt. (szerepelt: 873-1757, 2254-2922. részekben)
 • Maday Gábor – Kaló Sándor "Sanyi": Maffiózó, Károlyi leghűségesebb barátja és legjobb embere. Felbuzdította Károlyit, hogy vegye át a szervezet irányítását Konrádtól és a háború ki is tört. Később lelőtte Alexát, ám közben Fehérék elfoglalták a raktárukat. Majd megfenyegette Lacit, kémkedjen Konrádék után, majd menekülés közben rálőtt Alizra. Később elrabolta Alexát és a raktárban bunyózni kezdett Alizzal, aki a bunyó végén lelőtte. (szerepelt: 2881-2922. részekben)
 • Szalma Tamás – Dr. Bezerédi Levente: Neves pszichiáter, konok ember, mindenért, így Szabina csalásaiért Szilárdot tartja felelősnek. A karakter megjelenésekor egy epizód erejéig (2849.) Ádám Tamás alakítja Leventét. (szerepelt: 2880-2956. részekben)
 • Szalay Marianna – Czakó Mariann: Fehér Zsuzsanna féltestvére, a Révész testvérek édesanyja. Valószínűleg öngyilkosságot követett el, ám elképzelhető, hogy jól álcázott gyilkosság történt esetében. Erre a mai napig nem derült fény. (szerepelt: 2736-2958. részekben)
 • Molnár Zsuzsa – Bezerédiné Szőnyi Nóra: Szilárd édesanyja, aki mindig hitt Szabinának és sok-sok pénz adott neki. Amikor újra felszínre kerül Szabina gyerekkori traumája és elpártol férje mellől, válni akar tőle. (szerepelt: 2849-2960. részekben)
 • Fehérvári Péter – Cillei Anton: Közismert nevén Sintér, egy tolvaj banda irányítója, még a rendőrségen is van beépített kapcsolata, de a Csillagkúti rendőröknek sikerül kézre keríteniük a férfit, aki rövid ideig fogva tartja Gyöngyit. (szerepelt: 2991-3010. részekben)
 • Margócs Viktória – Szabó Viktória: Nővér volt a klinikán. (szerepelt: 1453-?. részekben)
 • Szabó P. Szilveszter – Halmos Ferenc: Nagy Gabriella volt férje, Adél apja, exrendőr. Most látszólag egy magánnyomozó irodában dolgozik, de igazából egy bűnöző szervezet tagja, Csillagkúton akartak betörni. A lányát kihasználta. A rendőrök elkapták. (szerepelt: 2484-?. részekben)
 • Bernáth Dénes – Takács Elek: A Csillagszem újságírója, mindig és mindenhol kiszagolja a szenzációt. (szerepelt: 2070-?. részekben)
 • Fábián Anita – Halászné Nagy Szilvia: Halász István felesége. Korábban prostituáltként számos kalandba keveredett, ezek miatt később bűnhődnie kellett. Szlávik hadnagy szeretője, Gergő és Kristóf édesanyja. 2010 és 2011 számára zűrös időszak: a férjével válófélben voltak, aztán kibékültek, közben Szilva folyamatosan csalta párját. A volt rendőrrel azt beszélték meg, hogy Bécsbe utaznak, ám végül családjával maradt. Gyanúsította Istvánt a lóverseny és a pókerezéssel, aztán veszekedés lett. Végül megnyugodott Füredi hatása által és kibékült Istvánnal. Ismét megtudja, hogy megint tétekkel játszik, se eleje, sem vége, nem lesz béke közöttük, elválnak. Zsolttal - mint kiderül egy csalóval - élt együtt vidéken, aki kicsalta az összes pénzét, s a rendőrök kezei közül szökött meg, ezzel ráhagyva a kislányát, Zsófit, akit végül Szilvia befogad, bár mindig Zsoltra emlékezteti, s emiatt sokszor undok a kislánnyal, de végül rendeződik köztük minden. Miután megtudja, hogy István Zsanett gyerekének az apja, mérges lesz, de a férfi autóbalesetét követően mégis kissé megenyhül. Mikor István a kórházban kéri meg a kezét, nem biztos magában, attól tart, hogy gyerekei dühösek lesznek rá, és széthullik a család, ám az ő beleegyezésükkel végül igent mond. Szilvia nagyon szeretné, ha Zsófi Skóciába tanulna és arra biztatja Istvánt, hogy adják el a Macsekot, mivel nem akarja eladni a kórházba találkozik Héder Tomival és megcsalja vele Istvánt azért hogy megkapja az ösztöndíjat Zsófi iskolájába. Ez a kapcsolat kiderül ezért Tomi otthagyja Szilviát, és Zsófival elhagyja Csillagkutat, Skóciába költöztek. (szerepelt: 1098-3075. részekben)
 • Dózsa Zoltán – Halász István: Halász Szilvia férje, Gergő édesapja és Kristóf mostohaapja. Priusza miatt kerüli a nagyobb balhékat, nem szeretne megint sittre kerülni. Odaadó, gondoskodó családfő, imádja Szilvát. A Kék Macsek résztulajdonosa. Vendéglátós. Tüdőrákban szenvedett, a kocsmában elszenvedett passzív dohányzása miatt. Egyelőre gyógyultnak nyilvánították, műtét és kemoterápia után. Kék Macsekben lóversenyezett nagy tétben, míg Szilvia megtudta, összevesztek. Ígéretet tett, hogy nem játszik többet lóversennyel. Igen ám, de pókerezett kis tétekben, míg Gáborékkal tartottak vetkőzős pókerpartit tét nélkül, jöttek a csinos nővérkék és ezért Szilvia megint veszekedett, míg végül Füredi Attila helyrerakta őket. Azóta kibékültek. Netes pókerrel, is próbálkozott, de elvesztette az összes tétet és így kénytelen volt Bezerédihez fordulni, a játékfüggőség kigyógyítása végett. Ő Zsanett gyerekének az apja. Miután ez kiderült, Szilvia ismét eltávolodott tőle. Kristóffal való telefonos vitájuk autóbalesetbe torkollik, amely miatt majdnem lebénul. Később, még a kórházban újra megkéri Szilvia kezét, aki hezitál, mert fél, hogy gyerekei haragudnának, ám Kristóf és Gergő beleegyezésével mégis igent mond. Miután kiderül hogy Szilvia megcsalja Istvánt Héder Tamással először verekednek a Macsekba és a kórházban, majd a sajtóhoz viszi hogy lejárassa Héder Tamást. Ezért Tamás megfenyegeti Istvánt, visszafizeti a pénzt és eladja a Macsekot. És úgy dönt, hogy Skóciába utazik Szilviához és Zsófihoz. (szerepelt: 1043-3091. részekben)
 • Keveházi Lili – Tóth Zsófi: Szentfalvi Zsolt lánya. Autóbalesetben meghalt az anyja, az apja pedig megszökött. Szilvia és Isti gyámsága alatt áll, akikkel először nem volt felhőtlen a kapcsolata, ám később összebarátkozott velük, és nagyon megszerette őket. Szilviával Istvánnal Skóciába költözik. Érdekesség,hogy a kislányt alakító Keveházi Lili a való életben a Szilviát játszó Fábián Anita lánya. (szerepelt: 2328-3075. részekben)
 • Noé Viktor - Kovács Imre: Rendőrőrmester. Veseelégtelensége miatt csak a szervátültetés mentheti meg az életét. Sorsa elhagyott fia kezében van. (szerepelt: 1530-?. részekben)
 • Kassai László – Filkó Dénes "Fidó": Előd régi spanja, minden piszkos ügyben segített neki, majd a Fehér klánban ténykedik. Rolanddal együtt ő is elmenekül. Hónapokkal később Bandi és Szekeres Iván kiásnak egy koporsót Konrád lakókocsija körül. Mint kiderül, Fidó volt benne. (szerepelt: 1108-?. részekben)
 • Bánfalvy Ágnes – Telekes Jutka: Ildikó féltestvére. A vihar miatt meghalt a férje. Mivel ő miatta halt meg, öngyilkos akart lenni. Meli segített neki. Ildikó feltűnése után nem látogathatta Jutkát.
 • Nyertes Zsuzsa – Telekes Ildikó: Jutka féltestvére. Mint kiderül a gyereke Jutka férjétől van. Szerelmes lett Károly bába, de amint az öreg rájön, hogy milyen valójába dobja.
 • Pásztor Erzsi – Latovicsné Terike: egy kezeletlen beteg aki Ági nővér gyilkosnak nevez, az orvosokat pedig palacsintával mérgezi meg.
 • Timon Benjamin – Kövesdi Ákos "Big": Szabi barátja, látszólag rossz fiú, akinek szíve van. Ő és a bátyja benne volt Bodolaiék áramlopásában. Később, a Macsek pincéreként lelkiismeretes srácnak mutatkozik. Előbb Adéllal, majd Orsival járt. Miután Zseni és Meli megveszi a Macsekot, kirúgják. Emiatt elmegy Csillagkútról és kertész lesz. A kert gazdája eladta a telket és vett egy nagyobbat, ám télen nem lehet kertészkedni, ezért egy kis időre visszautazott a városba, ahol Meli és Zseni felvette a Macsekbe pultosnak. És újra összejön Orsival, de rá kell jönniük, hogy nem működik, így visszamegy. (szerepelt: 1274-?. részekben)
 • Kedvek Richárd – Dr. Bezerédi Szilárd: A kórház pszichiátere. Megnyerő és kedves, hivatásából adódóan mindenkivel elfogadó. Bettyvel járt, miközben csatlakozott az Örök Fényesség Egyházba. Végül Lux Endre elnevezte Árulónak „Az áruló a tiszták közé rejtőzik", mert megszegte súlyosan a szabályokat. De hála Balázsnak, hogy megmentette az életét. Később a szekta visszatérése után Orsival együtt segített leleplezni Endrét, bár sokáig ő sem hitte el, hogy Vera összejátszik velük. Szabina – a nővére – megjelenik az életébe. Először rossz sejtése van, mert régen kihasználta Szilárdot és a szüleit, végül neki lett igaza. Apja miatt majdnem elveszti állását, de egy leleplező cikket ír. Összejön Patríciával. Később a kórház kettészakadása miatt szakít Patríciával. Timivel jött össze. Később egy félreértés miatt elbúcsúzhat az állásától, a Csillagvirág Klinika társigazgatója, Faragó Alex kirúgja a kórházból és elhagyja Csillagkutat. (szerepelt: 1570-3343. részekben)
 • Pásztor Ádám – Laky Márton: Orsi pasija. Egy rendes lelkes gyerek. A Bodolai család hamar befogadta, de miután Big megjelent Orsi inkább Ákost választotta.
 • Lukács Gábor – Bogdán Zsolt: bűnöző. Azt mondják róla, hogy ő a legkeresettebb gengszter az egész országban. Csillagkútra azért jön, mert új szervezetet akar alapítani. Két legjobb emberével, Rudassal és Turival kezdetben nagy sikereket érnek el. Ő a szervezet feje. Megpróbál Konrádékkal egyezkedni, de ők visszautasítják. A banda központja a művelődési ház. Később kiderül, hogy Roland mozgatja a szálakat a háttérben, de Roland csak a pénz egy részét kéri, a szervezet feje pedig marad Bogdán. A rendőrök megpróbálják lekapcsolni csapatát, míg ő a kisfőnökökkel tárgyal, de elszökik, majd Konrádra támad és elkapják a rendőrök.
 • Fehér Ákos – Rudas Levente: bűnöző. Bogdán embere, Konrád lelőtte.
 • Szabó Dóra - Gáspár Kinga: Nővér. Szabi merész álmokat kergetett vele kapcsolatban, aztán csak a portréját tudta megfesteni, de Kinga kedvesen a tudtára adta a fiatal fiúnak, hogy ők csak barátok lehetnek, egyébként is van párja. Ám később ennek ellenkezőjét mutatja Szabi irányába, miután a fiú festményeivel sikeres kiállítást tudhat magáénak, viszont ekkor már Szabi utasítja vissza őt a Borival való boldog párkapcsolatára hivatkozva. (szerepelt: 2192-?. részekben)
 • Illés Dániel – Turi Attila: bűnöző. Bogdán embere, Gabi a raktárban lelőtte.
 • Vass György – Lugosi Vladimír: Csillagkút vámpírja. Az utcákon ijesztgeti a nőket, pszichopata. Gyöngyibe lesz szerelmes.
 • Mihályfi Balázs – Dr. Fehér Konrád: Katonaorvos volt. Megszerezte a klinika igazgatói székét, amit később Pongrácz Péter visszafoglalt tőle. Ikertestvére, Richárd ellensége, önvédelemből megöli őt. Behódol unokaöccsének, Rolandnak, amikor rájött, hogy átvette apja helyét a szervezetben. Aliz férje, aki Barbara és Betty egykori börtöntársa volt. Miután a maffia lebukott, tisztességes életet él felesége mellett, szerződik a rendőrséggel, és nem kér Bogdán új maffiájából. Miután Tünde lelövi Alizt, bosszút akar állni, de Roland kinyírja. (szerepelt: 1235-3467. részekben)
 • Nemes Szabina – Hollai Tünde: A kórház nővére, jóban van Elvirával. (szerepelt: 693-?. részekben)
 • Sallai Nóra – Németh Mónika: Nővér, helyettes főnővér Fanni távollétében. Összebarátkozott Bettyvel, de ő túlzottan rászállt a magánéletére. Közben éppen a lány apjával, Pongrácz főorvossal keveredett románcba. Alexa visszatérése után azonban szakított Péterrel. Gyöngyi és Elvira legjobb barátnője. Alexa halála után ismét összejött Péterrel. Barbara állandó hazudozása és, hogy Péter minden problémát a szőnyeg alá söpört, elege lett ebből és elköltözött, és még a klinikán is felmondott, Ezután elhagyta Csillagkutat. (szerepelt: 1565-?. részekben)
 • Kassai Károly – Bervicz Károly: Egy rosszhírű magánklinika tulajdonosa, miatta jön át Fellegi Bálint a Csillagvirág Klinikára. Lebuktatja Alizt és Tündét, amiért ellopták az ő fájljait, egyezkedik Rolanddal, tehát valószínűleg bűnöző. Végül lelép Csillagkútról, kiürítve a klinikát.
 • Sáfár Anikó - Kővári Hanna: Színésznő, a plasztikai sebészet reklámarca miután megműtötték.
 • Mózes András - Kiss Tamás: Barbarával és Borival szerződött, Szabinak végig fura volt, majd kiderült, hogy örült és szerelmes Boriba, mikor rátámadt Borira, Gabi lelőtte.
 • Kárpáti Rebeka – Révész Borbála: Szabi egy szórakozóhelyen fut vele össze először, amiből elég hamar szerelem kerekedik. Bátyjával együtt szüleiktől hamar elköltöztek az állandó veszekedések miatt. Modellként dolgozik. Amerikában megy Szabival és Böbével, s ott megcsalja Szabit. Visszatérve Csillagkútra kibékülnek. Utána egy fehérneműs reklám kampányra szerződött Párizsba, ezért szakít Szabival és kiköltözik. (szerepelt: 2464-3593. részekben)
 • Cap Júlia - Tatár Anikó: Japán szakos egyetemi hallgató. Deka szerelme. Előtte egy Matyi nevű fiúval járt, de az a kapcsolata elhidegült, csak azért maradt mellette, mert zsarolta őt. Később mégis összejött Dekával, de később szakítottak.
 • Takács Zalán – Marosi Dániel "Deka": Gyerekkori barátja Melinek, akibe szerelmes a kezdet kezdete óta, ám a lány mit sem sejt érzéseiről. Jólelkű, kicsit esetlen, nem túl magabiztos fiatalember. Édesanyja cégénél munkálkodik. Anikó volt barátja. Később elmegy Londonban gazdasági nyomozónak tanulni. (szerepelt: 2916-?. részekben)
 • Kiss Erika - Horváthné Kannás Piroska (Piros): Bodolainé Kannás Erzsébet nővére, Horváth Veronika édesanyja. Néha meglátogatja lányát és a Bodolai családot. Legutóbb azért jött, hogy Böbééket visszacsábítsa Erdélybe, ami sikerül neki.
 • Cseke Katinka - Bodolai Erzsébet "Böbe" / Kannás Erzsébet: Bodolai Bandi exfelesége, Orsi és Szabi édesanyja. Fodrásznak tanult, ám szakmájában nem tudott elhelyezkedni, így egy darabig házvezetőnőként dolgozott. A kisbolt résztulajdonosa, naiv, hiszékeny, kedves, jószívű de pletykás. Néha sárkányként viselkedik. Indul a polgármester címért, mint Vaslady, de visszalépett a támadások miatt. Piroska invitálására vissza költözik Erdélybe a Huttwágner szálloda igazgatása miatt. Mint kiderült Erdélyben összejött Huttwágner Pállal. (szerepelt: 878-3631. részekben)
 • Beszterczey Attila – Dr. Fellegi Bálint: Az új pszichiáter Csillagkúton. Nem volt elégedett a Bervicz Klinikával, ezért jött át. Mindenképpen akar Gyöngyinek segíteni a gyógyulásában, fia Dominik a segítségével menekült Csillagkútra. Segített Orsin majd összejöttek. Később kiderül a múltja, hogy drog- és alkohol problémái voltak. Szakít Orsival, beadja a felmondását és elköltözik Csillagkútról a fiával együtt. (szerepelt: -3697. részekben)
 • Gerő Botond – Fellegi Dominik: Dr. Fellegi Bálint fia, az anyja Kanadába vitte az apja tudta nélkül, ám Dominik nem érezte jól magát ott. Az anyja tudta nélkül az apja segítségével hazajött. Kiderül, hogy az anyja halálos beteg ezért az apjával marad. Kiderül az apja múltja és kénytelennek elköltözni Csilkagkutról. (szerepelt: -3697. részekben)
 • Éry-Kovács Zsanna (Ruttkay Laura) – Szűcs Lívia: Az Országos Rendőrfőkapitányság központjában őrnagy. Ottó volt iskolatársa és szerelme. Amikor Garait felfüggesztik őt küldik Csillagkútra. És újra felmelegszik a kapcsolata Ottóval. Először ellenszenves, de a végén kedves lesz. Már úgy látszik, hogy Csillagkúton marad, amikor kap egy titkos megbízást, ahol semmilyen kütyüt nem lehet használni. Ottó már kezdi elfelejteni, mikor újra feltűnik. Segít lebuktatni az új maffiát, de e miatt hazudnia kellett Ottónak, és visszamegy Budapestre. Majd újra Csillagkútra jön lebuktatni, hogy ki lehet Olga, de miután Roland látszólag megkötötte a szerződést Olgával visszament a központba. (szerepelt: 2829-?. részekben)
 • Braghini Rozina - Bodolai Orsolya #2: Elutazott Pakisztánba új szerelméhez, majd visszatért Bodolaiékhoz. Bébiszitterként vigyázott Lucára és együtt tanultak. Józsi eljegyezte, de Vera visszatérése után szakítottak, Lucával azonban továbbra is jó kapcsolatot ápolt. Mikor Vera, a szekta befolyása alatt állva el akarta rabolni a kislányt, hogy kiválasztottként ő vezethesse őket a megtisztuláshoz, az örök fényességbe, Orsi nyomozásba kezdett és Szilárd, a kórház pszichiátere segítségével együtt megmentették a kislányt. Átment egy rossz időszakon miután Milánnal Hollandiából visszajöttek, ugyanis drogozott, ebből a helyzetből Bálint segítette ki, majd összejött Bálinttal, később szakított vele. Majd Böbe hívására Erdélybe költözik. (szerepelt: 1473-3703. részekben)
 • Nagy Adrienn – Betty Tanakis #2: Roland Barbarával együtt őt is kihozza a börtönből, ám Betty szabadulásakor nem találja a helyét. Összebarátkozik az akkor épp elvonón lévő Olivérrel, Alexa testvérével és később össze is jönnek. Olivér becsapja és egy szikla peremén le akarja lőni. Utána Márkkal kezd el járni, majd Roland miatt szakítanak. Márk ki akar vele békülni és a Macsekban várja, de Betty sose ért oda. Eltűnt és senki se tudja, hogy miért. Több mint egy év után kiderült, hogy Bettyt mindvégig Bedő emberei tartották fogságban. A rendőrök kiszabadították, majd hazament a családjához. Majd rész kell vennie a tanú védelmi programba. (szerepelt: 2466-3348., 3705-3708. részekben)
 • Legerszki Krisztina - Pongrácz Barbara #2: Előd Péter ellen tervezett merényletet, elvágta a kocsija fékolajvezetékét, de az autóban Alexa és Barbara ültek, amivel felborultak, mindketten életveszélyesen megsérültek, ám ő mégis visszament hozzá. Később elválik Elődtől. Majd Roland asszisztense lesz, idővel újra fellángolnak közöttük az érzelmek és össze is költöznek. Miután megtudja, hogy Roland maffiavezér, szakít vele. Azután Gergővel jön össze, de rájön, hogy a fiú túl fiatal hozzá. Utána húgával együtt le akarja buktatni a maffiát, de ez végül balul sül el. Roland hogy megvédje az embereitől, kénytelen börtönbe juttatni testvérével együtt. Miután elege lesz az ott uralkodó terrorból, drogot kezd el teríteni, aminek segítségével lesz egy szép kis csapata, akik segítségével megvédheti magát és a testvérét. Később Roland Bettyvel együtt kihozza a börtönből, majd újra egymásra találnak. Össze is házasodnak, támogatja a férjét, és Roland sok alvilági részletbe beavatja. Miután Roland lebukik a maffiával, kénytelen elhagyni Csillagkutat. Barbara teljesen összeomlik, nehezen tudja feldolgozni kisbabájának elvesztését és férje hiányát. Később egy imidzsfilm forgatása kapcsán összegabalyodik Zsenivel, de Roland miatt szakítanak. Újra bele szeret Rolandba és az ő új irodaházának megnyitója után el akarják hagyni a várost, azonban Tünde felrobbantja az épületet és Barbara belehalt sérüléseibe. (szerepelt: 913-3710. részekben)
 • Károlyi Krisztián - Lendvai Marcell: Előbb a rendőrség beépített embere volt. Majd átállt Rolandék bandájába, és ott dolgozott.
 • Papp Annamária - Krasznai Ági: A kórház nővére. Alex és Enikő beépített embere volt, majd abbahagyta a kémkedést és marad a klinikán. Jelenleg várandós, de az apa léte nem derült ki.
 • Váradi Eszter Sára - Bíró Bíborka “Bibi”: Tardos felesége. Alizék a kórházból rabolták el. Miután elengedték őt Bedő Aliz parancsára megölte őt. (szerepelt: 3770-3779. részekben)
 • Laklóth Aladár - Tardos Béla: Szoftverfejlesztő. A Feleségét Bibit Alizék elrabolták. Nagyon magas váltságdíjat követelnek tőle. Alizék őt is megöltek. (szerepelt: 3769-3782. részekben)
 • Réti Barnabás - Molnár Gergely “Májer“: Aliz és Bedő embere. Alíz végül rákent mindent és elmenekült de a kocsiját lehúzták az útról és életét vesztette. (szerepelt: 3759-3782. részekben)
 • Lutter Imre - Dr. Csanády Gergely: A folyton fölbukkanó rosszfiúk védőügyvédje, aki állandó harcban áll Garaival, Müllerrel, Szlávikkal és Nagy Gabriellával.
 • Németh Gábor - Perényi István “Pepe“: Fidó után ő Roland újabb kisfőnöke.
 • Nagy Balázs - Kollár Mihály: Volt étterem-tulajdonos, Zimányi Elvira nővér unokatestvére. Később megnyitotta burgerezőjét Burgeritis néven. Előbb Gyöngyi, majd Vera barátja. Miután szakítanak Verával, Budapestre költözik és Csilla éttermét fogja vezetni. (szerepelt: 2502-3793. részekben)
 • Dobó Enikő - Csilla: A Burgeritis új alkalmazottja Krisztián távozása után. Ádám nővére. Budapesten egy éttermet örökölt, ezért oda költözik.(szerepelt: 3776-3793. részekben)
 • Hagya Bence - Ádám: Csilla öccse. Néha besegít a Burgeritisben. (szerepelt: 3784-3793. részekben)
 • Levkó Esztella - Deák Szilvia: Deák Miklós felesége. Maja édesanyja, akit kórházban szült meg. Áronnal kavart, de végül Miklóst választotta, és kiköltözött Miklóssal Brüsszelbe. (szerepelt: 3732-?. részekben)
 • ??? - Deák Miklós: Európa Parlamenti képviselő. Szilvia férje, Maja édesapja.
 • Nagy Péter - Zentai Bence: Ápoló a kórházban. Timivel járt. Roland másik elkötelezett támogatója a segítő csoportban, Miután Timi szakított vele elrohant a Macsekból, Majd Kampec és Tünde csapdába csalták és Tünde lelökte egy épület tetejéről. (szerepelt: ?-3818. részekben)

A 2009 évi tömeges elbocsátás[szerkesztés]

A gazdasági válság a sorozatot is érintette, ezért a készítők úgy döntöttek, több szereplőtől is megválnak. Egy részük úgy távozott, hogy bármikor vissza lehessen venni őket a történetbe, azonban voltak olyanok is, akik véglegesen kiestek. A sorozat készítői tudatosan készültek a szereplők történetből való kiírására, a minden megváltozik szlogennel hirdetett promóció 2009. március 13. pénteki napra szólt. Az akció dús történetben március 13-án dördül először a fegyver a klinikán, amit ukrán maffiózók lepnek el. Az alábbi szereplők távoztak a sorozatból:

 • Szorcsik Viktória - Bóta Judit: Korábbi főnővér. Egy ideig egy párt alkottak Pongrácz Péterrel. Miután Helen leváltotta, a főnővéri pozíciót ideiglenesen Elvira vette át tőle, Helga, az új főnővér munkába állását követően hamarosan felmondott. (szerepelt: 1-902. részekben ) [6]
 • Lengyel Tamás - Dr. Zólyom Iván: A kórház nőcsábász orvosa, összejön Rékával, Londonba megy dolgozni. Rónai doktor távozását követően egy időre visszatér a klinikára. Rajta kapják Fannival a kórházban, majd modortalanul viselkedik egy idős pácienssel, ezért a főorvos azonnal felmondott neki. Iván utolsó munkanapján még megmenti a balesetet szenvedett Bencsik Bea ujját. (szerepelt: 1-348., 815-908. részekben)
 • Kerekes Viktória - Ekler Laura: Barbara és Vilike anyja, korábban Péter felesége, majd Nándi élettársa. Hosszú időre eltűnik kisfiával, amikor visszatér Csillagkútra megromlik kapcsolata Nándival. Útban a klinikára vezetés közben telefonál és nekihajt egy fának. Beviszik a kórházba, Péter próbálja megmenteni, de Laura belehal sérüléseibe. (szerepelt: 1-380., 573-918., (1000.) részekben)
 • Tallós Rita - Helen Tanakis: Amerikai üzletasszony, Betty anyja, Péterrel Amerikában ismerkedett meg. A kórház többségi résztulajdonosa volt, tőle függött minden a klinikán. A végkifejletet megelőzően derült ki, hogy van egy lánya, akinek pénzt utal a klinika bankszámlájáról. Péter felelősségre akarja vonni őt, de az élet közbeszól és Helen a túszdráma során elsőként meghal. (szerepelt: 82-933., (1000.) részekben) [7]
 • Várdai Anikó - Juhász-Nagy Rozália: Pletykás recepciós, szívbetegsége miatt átültetést végeztek rajta, ezt követően sikeresen felgyógyult. A túszdráma során a szíve nem bírta a megterhelést, amikor az orvosok segíteni próbálnak a felfordulásban lelövik Robit, a masszőrt, de ezt már Rozi szíve se bírja ki és szörnyethal. (szerepelt: 2-936. részekben)
 • Ozsgyáni Mihály - Harmathy Róbert: A szépségklinikára vették fel Norbi távozásakor masszőrként, a kollégái nagyon kedvelték, különösen Rozival voltak jóban, egyszer amikor a recepciós szülei ellátogattak a kórházba, Robi játszotta el Rozi barátját. A túszdráma során segíteni akar Rozit megmenteni, de lelövik. (szerepelt: 752-936. részekben)
 • Puskás Tivadar - Nyikita: Ukrán maffiavezér, miután börtönbe kerül lenyel egy szöget, ezért a klinikára szállítják, ahol Nemes doktor eltávolítja a tárgyat a gyomorból. Később belső vérzés lép fel, Péter és Réka próbálják megmenteni, de a műtőasztalon hal meg. (szerepelt: 839-936. részekben)
 • Gregor Bernadett - Szekeres Anett: A szépségklinika tanácsadója volt, járt Dér Mihállyal, Zólyom Ivánnal és Nándival is. Hosszabb időre világkörüli útra ment. Egy alkalommal Anett vigyázott Nándi kisfiára, de elaludt és Vilike majdnem megfulladt a szájába vett játéktól. Nándi ezért szakított vele és Anett se tudta magának megbocsátani a dolgot. A túszdráma során kimenekíti az épületből Vilikét, az ő holttestét letakarva Réka találja meg. (szerepelt: 56-267., 530-937. részekben) [8]
 • Fridel Fruzsina - Nemes Viola: Viktor és Dávid testvére, Várnagy Előd felesége volt, a Kékmacsek korábbi tulajdonosa. A túszdráma alatt megerőszakolták és elhagyta Csillagkutat. A sorozat 957. részében a családtagok elmondásából derül ki, hogy Viola Japánba utazott el. (szerepelt: 1-937. részekben, terhesen tér vissza Lenke temetésére az 1023-1028. részekben) [9]
 • Haumann Petra - Nagy Schön Helga: Bóta Judit leváltását követően Helen nevezte ki a klinika főnővérének. Szigorú, szabálykövető vezető, akit a beosztottai és munkatársai nem kedvelnek. Schön Zsigmond lánya, de apjával régóta nem tartja a kapcsolatot. A túszdráma során közelebb kerülnek egymáshoz és Helga rájön, hogy az apja mindig is szerette őt, ezért végül kibékülnek. A nehéz anyagi helyzetben került kórház személyi leépítésekor Helga saját magát javasolja elküldeni, ezért rövid idő után távozik a klinikáról. (szerepelt: 893-952. részekben)
 • Haumann Péter - Dr. Schön Zsigmond: Pszichiáterként első munkája a klinikán Barbarának segíteni, de sokat foglalkozik a problémás Szabival is. A túszdráma alatt mindent elkövet ezért, hogy minél kevesebb áldozat legyen. Elmondja lányának, hogy valójában mi is történt amikor ő még kicsi volt, aminek köszönhetően apa és lánya egymásra találnak. (szerepelt: 913-961. részekben)
 • Harmath Imre - Majoros Kálmán: A Polgármesteri Hivatalban az Építési Iroda vezetője, a polgármesterrel együtt az eladó telkekkel nyerészkednek. Végül Lenke és Alexa összefognak és lebuktatják. (szerepelt: 904-966. részekben)
 • Előd Álmos - Nemes Dávid: Nemes Lenke fia, Viktor és Viola testvére. Várnagy Előd Viola férje kezdetben mindenbe hülyeségbe belerángatta, drogozott. Először Pongrácz Barbarával járt. Majd Bakó Melindával járt, akivel sötét alvilági körökben volt része. A későbbiekben már Kalló Nikolettel járt, miután Nikit megerőszakolták szakítottak. Ezután Hajdú Ibolyával volt együtt, akinek megkérte a kezét és majdnem gyereke lett tőle. Rájött, hogy szerelmes Káldor Margitba és miatta végül faképnél hagyta Ibolyt. Amikor kiderült, hogy Iboly elvetélt, lelépett Spanyolországba (ahova nászútra mentek volna). Később csak anyja temetésére jött haza, utána visszament Spanyolországba. (szerepelt: 1-993. részekben, Lenke temetésén jelenik meg újra az 1026-1028. részekben) [10]
 • Vándor Éva - Nemes Lenke: Korábbi polgármester, tisztviselő. Füredi felesége, Dávid, Viktor és Viola édesanyja, Magdika nevelőanyja. Ibolya áldozata lett. (szerepelt: 1-1001. részekben)
 • Bánhidi Vivien - Kalló Nikolett: Dávid barátnője volt, de megerőszakolták. Később nővérként dolgozott a kórházban. Futás közben rosszul lett, bevitték a klinikára, ahol Ibolya őt is megölte. (szerepelt: 376-1032. részekben)
 • Nagyváradi Erzsébet - Ekler Klára: Laura testvére, Péter élettársa is volt. Amikor kiderült, hogy a gyereke Nánditól van, Péter kidobta, Nándival együtt elhagyta Csillagkutat. (szerepelt: 234-1046. részekben)
 • Felhős Alexander - Vidovszky Vilmos "Vilike": Laura és Nándi fia, Barbara öccse, Klári unokaöccse és nevelt fia. Miután Nándi és Klári elhagyták Csillagkutat magukkal vitték őt is. (szerepelt: 575-1046. részekben)
 • Létay Dóra - Dr. Pongrácz Réka: Péter testvére, a kórház résztulajdonosa. Járt Nándival is, de végül Kardos doktor mellett találta meg a boldogságot, akivel együtt nevelték a Bencsik testvéreket. Miután rájött Ibolya titkára, őt is megölte. (szerepelt: 1-1053. részekben)

A 2005 és 2008 között távozott fő- és mellékszereplők[szerkesztés]

 • Peller Károly - Molnár Csaba: - Betegápolóként dolgozott a klinikán. (szerepelt: 2-91. részekben)
 • Végvári Tamás - Perjés Géza: Súlyos betegség miatt kellett befeküdnie a klinikára. (szerepelt: 144-163. részekben)
 • Gáspár Imola - Hadházi Villő: Várnagy Előd édesanyja, óvatlanul kilépett egy kocsi elé, amputálni kellett a lábát, később öngyilkos lett a film szerint. (szerepelt: 1-171. részekben)
 • Mogyoródi Maximilián - Székács Gergő: Székács Irén öccse, egy balesetet követően hosszú ideig a kórházban gyógyul fel. (szerepelt: 75-207. részekben)
 • Járó Zsuzsa - Szirmai Anita: A Csillag tévé munkatársa. (szerepelt: 187-293. részekben)
 • Schubert Éva - Piroska: Villő és Jolika néni barátnője, kártyából jósol, Violának sokat segít. Később kiderül, hogy ő volt Sára szomszédja, segített Briginek és Péternek megkeresni anyjukat. Majd elhagyta Csillagkutat. (szerepelt: 61-301. részekben)
 • Orosz Róbert - Juhász-Nagy Róbert: - Recepciós Rozi bátyja, Rozi szívátültetésekor jön Csillagkútra. (szerepelt: 298-316. részekben)
 • Anga-Kakszi István - Kajdi Gábor: Az önkormányzatnál dolgozott, de Előd belerángatta a piszkos ügyeibe. Később a kórházban is dolgozott, Ivetthez került közelebb. (szerepelt: 6-331. részekben)
 • Szirtes Balázs - Dr. Mányoki Bálint: A kórházban dolgozott egy ideig, majd felmondott. Eltervezte, hogy Ugandába megy. (szerepelt: 184-334. részekben)
 • Lukács Sándor - Dér Mihály: Szekeres Anett és Pongrácz Réka szerelme, Rékát az esküvő előtt hagyja el. (szerepelt: 41-165., 334-338. részekben)
 • Sztankay Orsolya - Borbíró Brigitta: Haller Sára lánya, Pongrácz Péter testvére. (szerepelt: 277-352. részekben)
 • Siménfalvy Ágota - Dr. Székács Irén: - Altatóorvos, később a leépítés miatt felmond a Csillagvirág Klinikán. (szerepelt: 1-418. részekben)
 • Cserna Antal - Dr. Pető János: A kórházi pszichológusa, Vidovszky Nándi barátja, nagy szerelme Dr. Székács Irén, akivel együtt felmondtak a Klinikán és elhagyta Csillagkútat is. (szerepelt: 34-421. részekben)
 • Jakab Csaba - Dr. Bakács Róbert: védőügyvéd (szerepelt: 367-446. részekben)
 • Debreczeny Csaba - Dr. Kardos Zoltán #1: A kórház nőcsábász orvosa, egy rövid időre külföldre ment dolgozni. Amikor visszatér a klinikára Marton Róbert veszi át a karaktert. (szerepelt: 310-449. részekben)
 • Herczeg Adrienn - Ambrus Andrea: HIV pozitív, lefeküdt Kardos doktorral, aki szerencsére nem kapta el a vírust. (szerepelt: 355-451. részekben)
 • Zentai Márk - Bóta Dénes: Judit főnővér féltestvére. (szerepelt: 555-568. részekben)
 • Takács Katalin - Bárdos Tímea: "Kisati" édesanyja, egyedül neveli fel Füredivel közös gyermekét. (szerepelt: 190-588. részekben)
 • Dézsy Szabó Gábor - Korpás Géza: Ekler Laura uzsorása, aki miatta ment el Csillagkútról. (szerepelt: 282-659. részekben)
 • Némethy Mária - Léder Katus: Roland és Előd a modellügynökségénél fedezik fel, később gyereket szül Várnagy Elődtől. (szerepelt: 529-718. részekben)
 • Keller János - Szentirmai András: A kórházban rendszergazda, Nikivel jár miután megerőszakolták a lányt, de amikor újra rátámad Nikire kiderül, hogy András volt az elkövető. (szerepelt: 523-727. részekben)
 • Váradi Vivien - Radó Kriszta: Viola barátnője, egy célja van dr. Rónai Máté közelébe kerülni, ennek érdekében nem riad vissza semmitől, odáig megy, hogy a szépségklinikára akar befeküdni. Amikor nem kerül sor a műtétre a Kékmacsekben begyógyszerezi magát, a kórházban az éppen ügyeletes dr. Rónai már nem tudja az életét megmenteni. (szerepelt: 413-736. részekben)
 • Kovács Ferenc - Lukács Norbert: Viola barátja, a klinikán dolgozott masszőrként, Japánba utazott el továbbképzésre. (szerepelt: 478-743. részekben)
 • Somogyi-Santana Lorena - Zoé Gomez/Galántai Gréta: Barbara barátnője, járt Ádámmal majd Svéddel, az édesanyjával Kanadába költözött. (szerepelt: 132-757. részekben) [11]
 • Somorjai Tibor - Bérczi Kornél: Fehér Richárdnak segít hazacsalogatni Bakó Melindát. (szerepelt: 559-763. részekben)
 • Hujber Ferenc - Dr. Rónai Máté: Plasztikai sebész, Helen Tanakishoz próbál közelebb kerülni. Amikor Viktor jelenlétében kiderül Máté a felelős Radó Kriszta öngyilkosságáért, azonnal benyújtja felmondását és távozik a klinikáról. (szerepelt: 558-782. részekben)
 • Vad Katalin - Janovics Ivett: Börtönviselt előélete ellenére Vidovszky Nándor felveszi ápolónőnek, egy kisfia van, járt Kardos doktorral. (szerepelt: 51-797. részekben)
 • Szanitter Dávid - Bárdos Attila „Kisati”: Füredi fia, építész, Dubaiba költözött. (szerepelt: 214-658., 802-822. részekben)
 • Uri István - Horváth Gyula: Autóbalesetet követően kerül be klinikára, amikor felgyógyul, beismeri a balesetben elhunyt felesége volt a hibás. (szerepelt: 598-656., 874. részekben)
 • Görög László - Lendvai Ármin: Hajléktalan alkoholista, a kórházban véletlenül savval megsebesíti Margitot, aki átmenetileg megvakul. Később Margit próbál segíteni Árminnak visszailleszkedni a társadalomba. (szerepelt: 822-836., 878. részekben)
 • Mészáros Kitty - Pongrácz Barbara #1: Pongrácz Péter lánya, a Kékmacsek volt pincérnője, a kisboltnak felerészben tulajdonosa, Betty Tanakis féltestvére, Várnagy Előd volt felesége, Pongrácz Réka unokahúga, Bencsik Bea mostoha-unokanővére a White Roll tulajdonosa. Előd egyszer - dulakodás közben - véletlenül hasba lőtte, majd Roland helyett fel is robbantotta, a sérült Barbarát átszállították Bécsbe, ahol dr. Zámori Alexa plasztikai sebész műtötte meg. (szerepelt: 1-882. részekben) [12]
 • Vlahovics Edit - Bánkuti Emese: Magdi édesanyja münchausen-szindrómában szenved, különféle módon megbetegíti a lányát, orvosi kezelésre szorult. Egyszer megszökött az intézetből, de végül önként feladta magát. (szerepelt: 402-529., 756-885. részekben)

Évadok áttekintése[szerkesztés]

Évad Részek

száma

Eredeti sugárzás Eredeti adó
Évadbemutató Évadzáró
1. 130 2005. január 24. 2005. július 22. TV2
2. 224 2005. augusztus 29. 2006. július 21.
3. 219 2006. augusztus 25. 2007. július 13.
4. 224 2007. augusztus 21. 2008. július 18.
5. 197 2008. augusztus 25. 2009. június 12.
6. 247 2009. augusztus 31. 2010. július 2.
7. 288 2010. augusztus 16. 2011. július 1.
8. 361 2011. augusztus 22. 2012. június 29.
9. 284 2012. augusztus 21. 2013. június 28.
10. 244 2013. augusztus 21. 2014. augusztus 15.
11. 246 2014. augusztus 18. 2015. augusztus 14.
12. 257 2015. augusztus 17. 2016. augusztus 26.
13. 248 2016. augusztus 29. 2017. augusztus 18. SuperTV2
14. 254 2017. augusztus 21. 2018. augusztus 17.
15. 242 2018. augusztus 21. 2019. augusztus 16.
16. 2019. augusztus 21.

Mondások a sorozatban[szerkesztés]

 • Gyöngyi Svédnek: „Vidd már ki azt a két kávét, mert pingvinek korcsolyáznak rajta!”
 • Rozi Ibolyáról: „Végre elment!” Elvira: „Kicsoda?” Rozi: „Hát a szöszi pióca!”
 • Anett Roziról: "A recepción működik a világ legjobb térfigyelő rendszere!"
 • Helen: "Kardos doktor?" Péter: "Éppen szül!"
 • Elvira Rozinak: "Jobb ha fogyózol Rozikám, akkora adag rosszindulat szorult beléd, hogy lassan a 3XL-es méret is kicsi lesz rád!"
 • Péter Helenről és Rónairól: "Szép Heléna kivetette hálóját az ifjú titánra."
 • Péter Barbarának: "Óvatosan azzal a két szalámis szendviccsel, nehogy nekem kövesse négy tábla csokoládé!"
 • Vidovszky: "Miért van az, hogy az orvosok utálják a számokat?" Helen: "Talán azért, amiért maga sem vesz ki vakbelet szabadidejében!"
 • Linda: "Munkaköri kötelességed teljesíteni azt, amit kérek!" Rozi: "A te munkaköri kötelességed meg gondolom, hogy összefeküdj Fehér Richárddal!"
 • Vidovszky Nándor Richárd barátnőjéről, Linda kórházi munkájáról: "Remélem, hogy a bögyös kis asszisztense itt is olyan jól dolgozott, akárcsak az ágyban!"
 • Richárd Lindának: "Jaj Lindácska hányszor mondtam, hogy ne gondolkodj! Nem áll jól és nem is az erősséged!"
 • Szlávik Jenő: "Te ismersz ráérő rendszergazdát? Mire kijön, addigra leselejtezik a gépet."
 • Alexa: "Na és mi lett az elődömmel? dr. Sólyom?" Péter: "Zólyom!" Alexa: "Tudtam, hogy valamilyen madárszerűség."
 • Alexa: (műtétet követően Elődöt fel akarják ébreszteni) "Elvira, szóljon dr. Lacknernek, lesz itt egy ébresztő!" Elvira: Biztos hogy fel akarja ébreszteni? Örüljön, hogy végre kiütöttük!"
 • Gyöngyi: "Dávidba kevesebb érzelem szorult, mint egy betonkeverőbe."
 • Böbe: "Bandi te annyit értesz a divathoz, mint én az atomfizikához!"
 • Alexa: "Na kolleginák, kivesszük azt az epekövet vagy megvárjuk, hogy a beteg megéri a nyugdíjkorhatárt?"
 • Előd kérdése a krumplit pucoló Bodolai családhoz: "Na mi van itt? Krumpli vetkőztető verseny?"
 • Bodolai Bandi: "Jaj kislányom, ha te is meghülyülsz, akkor senki nem marad normális ebben a családban!"
 • Roland Konrádnak: "Tudod mit gondolok? Az apám egy állat! De te egy sokkal nagyobb állat vagy!"
 • Rózsika Jolikáról: "Olyan vén az a büfés nő, nála már csak a szendvicsei szottyadtabbak!"
 • Konrád: "Kalem maga helyből olyan hülye, mint más nekifutásból!"
 • Konrád: "Tényleg igaz hogy az orvosok néha hülyébbek mint a betegek, maga az élő példa erre Kalem!"
 • Böbe: "Te Bandi mit vegyek fel holnap?" Bandi: "Mindegy Böbikém, neked a budi ajtó is jól áll!"
 • Vera Konrádról: "Soha nem fogjuk megérteni! Zseniális orvos, de hogy nem normális..."
 • Bandi Böbének az áramlopás vétsége miatti bírósági ítélethirdetéskor: "Szerencsére a bírónak kötélből vannak az idegei és valószínűleg meg is sajnált minket. Főleg engem, hogy ilyen feleségem van!"
 • Böbe: "Svédasztalos vacsora lesz! Benyúlsz a hűtőbe, azt szedegetsz!"
 • Konrád egy fotósnak: "Ne kattingasson itt! Nem vagyok Brad Pitt, csak baromira hasonlítunk!"
 • Konrád kérdése Alexához: "Pongrácz Pétert kinyiffantotta már, hogy megkaparintsa az igazgatói széket?"

Jegyzetek[szerkesztés]

 1. Ezt a címet hagyományosan a fenti alakban írják. A magyar helyesírás szabályai szerint azonban a következő forma lenne a helyes: Jóban-rosszban. Indoklás: AkH.12 101. b)
 2. Megszűnik a tv2-n
 3. Google Térkép. Google Térkép. (Hozzáférés: 2016. május 31.)
 4. Origo: Eltűnik a Jóban Rosszban egyik alapszereplője (magyar nyelven). https://www.origo.hu/. (Hozzáférés: 2019. június 5.)
 5. http://ujasz.com/celeb/1078-nadas-gyongyi-apjakent-erkezik-csillagkutra[halott link]
 6. Szilvia, Iván-Nagy: Szorcsik Viktóriát kiírhatják a Jóban Rosszban sorozatból (magyar nyelven). velvet.hu, 2008. október 4. (Hozzáférés: 2019. június 5.)
 7. Origo: Főszereplőnek mondott fel a Jóban Rosszban (magyar nyelven). https://www.origo.hu/. (Hozzáférés: 2019. június 6.)
 8. Origo: Felmondtak Gregor Bernadettnek is (magyar nyelven). https://www.origo.hu/. (Hozzáférés: 2019. június 6.)
 9. Szilvia, Iván-Nagy: Fridel Fruzsina öt hónapos terhes (magyar nyelven). velvet.hu, 2009. február 12. (Hozzáférés: 2019. június 9.)
 10. Külföldre utazott a Jóban Rosszban szereplője (magyar nyelven). Story Online. [2019. június 9-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2019. június 9.)
 11. Origo: Távozik a Jóban Rosszban egyik szereplője (magyar nyelven). https://www.origo.hu/. (Hozzáférés: 2019. június 9.)
 12. Origo: Mészáros Kitty megég és lelép (magyar nyelven). https://www.origo.hu/. (Hozzáférés: 2019. június 5.)

Források[szerkesztés]