Irresistible (West Side Connection)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Mariah Carey
Irresistible (West Side Connection)
kislemez a(z) Charmbracelet albumról
Megjelent2002
Formátum12" kislemez
StílusPop/R&B
KiadóIsland Records
SzerzőMariah Carey, Justin Smith, Norman Whitfield, Damion Young, O’Shea Jackson, Quincy Jones III, Theodore Life, Dexter Wansel
ProducerMariah Carey, Damizza
Mariah Carey-kronológia
MC… Move the Crowd
(2002)
Irresistible
(2002)
The One
(2002)
SablonWikidataSegítség

Az Irresistible (West Side Connection) egy dal Mariah Carey amerikai popénekesnő tizenegyedik, Charmbracelet című albumán. A dal részleteket használ fel Ice Cube This Is How We Do It és Evelyn Champagne King The Show Is Over című számából. A dal az albumborítón szerepel Irresistable címmel is.

Fogadtatása[szerkesztés]

A dal csak promóciós kislemezként jelent meg, és csak az Egyesült Államokban. Az Irresistible kislemezen a dal albumváltozata mellett a rap nélküli változat és az instrumentális verzió szerepel; a MC… Move the Crowd kiadványon pedig az Irresistible-en kívül a Boy (I Need You és a You Got Me című számok, valamint mindhárom szám instrumentális változata. A három dal közül az Irresistible-t játszották legtöbbet a rádiók, a Billboard Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks listán a 81. helyig jutott. Kereskedelmi forgalomba kerülő kislemezként azonban mégsem ezt választották, hanem a külön promón szintén a rádiókhoz került és még az Irresistible-nél is többet játszott The One-t, miután azonban az album első kislemeze, a Through the Rain nem aratott sikert az USA-ban, a lemezkiadó nem akart még egy lassú számot megjelentetni, és a MC… Move the Crowd dalai közül választottak egyet, a Boy (I Need You)-t.

Helyezések[szerkesztés]

Slágerlista (2002) Legmagasabb helyezés
USA Billboard Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks 81
  • zene Zeneportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap