Hódi Pamela

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Hódi Pamela
Életrajzi adatok
Születési név Hódi Paméla
Született 1988. október 9. (30 éves)
Maglód
Nemzetisége magyar
Gyermekei Berki Natasa Zselyke
Foglalkozása modell, valóságshow-szereplő, üzletasszony.

Hódi Pamela, született Hódi Paméla, (Maglód, 1988. október 9. –) modell, reklámarc, valóságshow-szereplő, üzletasszony.

Élete[szerkesztés]

2007-ben indult a gyömrői Tószépe szépségversenyén, amit megnyert, ő lett „Miss Gyömrő” abban az évben.

Sütő Enikő modelliskolájában végzett.

2012-ben, a TV2 Édes Élet című műsorában lehetett látni, a reality műsor szereplőjeként. Az Ezek megőrültek! show-műsorban, illetve a A nagy duett című műsorokban is részt vett.

2014-ben Váczi Gergő műsorvezető társa lett a FEM3 műsorában, de az Éden Éjjel című reality műsorát is vezette.

Reklámarca volt több cégnek, többek között a nagy múltú Graf n Berg divatkereskedő cégnek.

2018. április 19-én mutatta be saját ruhamárkáját, a MeDoo-t. A MeDoo annyit tesz: Csináld magad! A ruhakollekció megálmodója Hódi Pamela, aki az összes darabot maga jegyzi, tervezi, és fotókon reklámozza.

A TV2 2019. március 4-én, az újraindult Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében szerepelt - műsorvezető: Kasza Tibor -, párja Tóth Bence volt.

2019-ben a TV2 második évaddal jelentkező celebversenyének, az Ázsia Expressz (második évad)-nek Hódi Pamela lesz az egyik résztvevője, párja Huszár Zsófi. Az első szériával ellentétben, most csak olyan párosokat láthatnak a nézők, akik már eleve ismerik egymást. Hódi Pamela, a rejtélyes Cluster-kór, Cluster-fejfájás-ban szenved, melyre az orvostudomány eddig nem talált gyógymódot, ezért egy orvoscsapat vigyáz rá a műsorban. Hódi Pamela 2019. márcus 27-én indult a verseny helyszínére. Augusztus 26-án kerül képernyőre az első rész.

Magánélete[szerkesztés]

2013. október 29-én született meg kislánya, Berki Natasa Zselyke. Élettársa, gyermeke édesapja, Berki Krisztián volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. Gyermekelhelyezési pert kezdeményezett 2017 decemberében, 2018 júliusában döntött a bíróság, a gyermek az édesanyához került. 2018 eleje óta Tóth Bence a társa.

„A gyerkőc nyolcvan százalékban velem van. A történet hivatalosan is lezárult, de többet erről nem szeretnék mondani””

– Hódi Pamela

nyilatkozta az édesanya.

Korábban szinte a nézők szeme előtt nőtt fel Hódi Pamela és Berki Krisztián közös gyermeke, Berki Natasa Zselyke, az édesanyja most úgy döntött, nem szerepelteti többé a lányát.

,, Ugyan a médiában nőtt fel, de mára „nagylány” lett . Hamarosan iskolába megy, írni, olvasni tanul majd és nem szerettem volna támadásoknak kitenni ,, -indokolta Hódi Pamela.

Berki Krisztián valóságshow-ban szerepeltetné lányát, 2019. szeptember 2-től. Azt nyilatkozta, hogy az édesanyjával, Hódi Pamelával egyeztetett előzőleg erről. Hódi Pamela ügyvédhez fordult, mert továbbra sem adott engedélyt ehhez: Egyáltalán nem járulok hozzá, ahhoz hogy a lányom szerepeljen édesapja reality műsorában! Most végeztem az ügyvédemnél a hivatalos papírokat megírtuk, amit megkap a Tv csatorna és Berki Krisztián is!!!!! Több tájékoztatás nincs egyelőre!,, írta Hódi Pamela.

Ennek ellenére új reality sorozatban, AZ üBERKIrály címmel 2019. szeptember 2-től szerepel Berki Krisztiánnal és feleségével, Berki Renátával Berki Natasa Zselyke.

Források[szerkesztés]