Fájl:Wooden hourglass.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 134 × 2 454 képpont, fájlméret: 1,02 MB, MIME-típus: image/jpeg)

A wooden hourglass. In other languages it's called 'timglas' (swedish), 'sanduhr' (german), 'Reloj de arena' (spanish), 'zandloper' (dutch), 'klepsydra' (polish), 'ampulheta' (portuguese). Image taken by Martin Olsson (mnemo on wikipedia and commons, martin@minimum.se), 18th of June 2005. This image is published on Wikipedia Commons by Martin Olsson under the GFDL license.

GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerző vagy a jogosult által meghatározott módon fel kell tüntetned a műhöz kapcsolódó információkat (pl. a szerző nevét vagy álnevét, a Mű címét).
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2007. június 3., 20:50Bélyegkép a 2007. június 3., 20:50-kori változatról1 134 × 2 454 (1,02 MB)CommonGuyImage by Martin Olsson (mnemo), GFDL, cropped by CommonGuy
2005. június 18., 20:00Bélyegkép a 2005. június 18., 20:00-kori változatról1 944 × 2 592 (1,91 MB)MnemoAn wooden hourglass. In other languages it's called 'timglas' (swedish), 'sanduhr' (german), 'Reloj de arena' (spanish), 'zandloper' (dutch), 'klepsydra' (polish), 'ampulheta' (portugese). Image taken by Martin Olsson (mnemo on wikipedia and commons, mart

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok