Fájl:Wesnoth1.8-6.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 024 × 768 képpont, fájlméret: 413 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Leírás
Русский: скриншот из игры Battle for Wesnoth (версия 1.8.1)
English: Screenshot of the video game Battle for Wesnoth (version 1.8.1)
Français : Capture d’écran du jeu vidéo Battle for Wesnoth (version 1.8.1)
Dátum
Forrás wesnoth.org
Szerző wesnoth.org
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. május 8., 11:02Bélyegkép a 2010. május 8., 11:02-kori változatról1 024 × 768 (413 KB)Wikiwalker~commonswiki{{Information |Description=скриншот из игры Battle for Wesnoth (версия 1.8.1) |Source=wesnoth.org |Date=8 мая 2010 года |Author=wesnoth.org |Permission= |other_versions= }}

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok