Fájl:Vendéglő István Főherceghez.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Vendéglő_István_Főherceghez.png(608 × 416 képpont, fájlméret: 444 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
Magyar: Vendéglő István Főherceghez. Alt Rudolf 1845-ben festett képe.
Dátum
Forrás Fónagy Zoltánː Hogy gyermekeimmel lehetek - https://cimlap.blog.hu/#bloghu/mindennapoktortenete/2020/03/31/_hogy_gyermekeimmel_lehetek_kipotol_minden_egyebet_wesselenyi_miklos_apai_szerepben Hozzáférésː 2020.03.31 Republishedː Yotel 1077 DVD
Szerző
Ez a mű nem jogvédett.

Ezt a művet Magyarországon hozták először nyilvánosságra, 1943-ban vagy azelőtt. A magyar szerzői jogi törvény (1999. évi LXXVI. törvény) 31. § (3) szerint Ha a szerző személye nem állapítható meg, a védelmi idő a mű első nyilvánosságra hozatalát követő év első napjától számított hetven év. Az Amerikai Egyesült Államokban érvényes közkincsstátusz magyarázatáért lásd a sablon dokumentációját.

Fontos: „a szerző személye nem állapítható meg” nem ugyanaz, mint „nem tudom, ki a szerző”; meg kell indokolnod, miért gondolod, hogy senki nem tudja, ki a szerző, máskülönben a képet törölni fogják.


Licenc

w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0 Nemzetközi licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2020. március 31., 18:06Bélyegkép a 2020. március 31., 18:06-kori változatról608 × 416 (444 KB)Elekes AndorUploaded a work by {{PD-HU-unknown}} from Fónagy Zoltánː Hogy gyermekeimmel lehetek - https://cimlap.blog.hu/#bloghu/mindennapoktortenete/2020/03/31/_hogy_gyermekeimmel_lehetek_kipotol_minden_egyebet_wesselenyi_miklos_apai_szerepben Hozzáférésː 2020.03.31 Republishedː Yotel 1077 DVD with UploadWizard

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok