Fájl:US Intelligence Community Logo blue.gif

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

US_Intelligence_Community_Logo_blue.gif(149 × 176 képpont, fájlméret: 3 KB, MIME-típus: image/gif)

US Intelligence Community Logo. Taken from the US Intelligence Community Website. All content on the website in the public domain, unless indicated: [1].

Public domain
Ez a kép az az amerikai szövetségi kormány alkalmazottjának munkája, így a US Code 17. rész, 1 fejezetének, 105-ös szekciója alapján közkincsnek minősül . Lásd még: Szerzői jogok. Megjegyzés: Ez kizárólag a szövetségi kormány képeire vonatkozik, nem pedig az egyes szövetségi államok, megyék, városok, vagy más közigazgatási egységek alkalmazottai által készített képekre.


Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2006. július 15., 10:40Bélyegkép a 2006. július 15., 10:40-kori változatról149 × 176 (3 KB)SanandrosUS Intelligence Community Logo. Taken from the [http://www.intelligence.gov/ US Intelligence Community Website]. All content on the website in the public domain, unless indicated: [http://www.intelligence.gov/0-notices.shtml#copy]. {{PD-USGov}}

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: