Fájl:Timeline of West-Hungary.pdf

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(1 240 × 1 754 képpont, fájlméret: 42 KB, MIME-típus: application/pdf)

Összefoglaló

Leírás
English: Timeline of a Mikroregio in West-Hungary. The border of the mikroregio: W&S: Arany-stream (earlier: Rohonci-stream), E: Gyöngyös-stream N: Kőszegi-Mountain.
Magyar: Egy nyugat-magyarországi mikrorégió időszalaga. A mikrorégió határai: NY&D: Arany-patak, (régebben: Rohonci-patak), K: Gyöngyös-patak, É: Kőszegi-hegység
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Szigeti Miklós

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. november 9., 11:57Bélyegkép a 2016. november 9., 11:57-kori változatról1 240 × 1 754 (42 KB)Archeolaikus{{Information |Description ={{en|1=Timeline of a Mikroregio in West-Hungary. The border of the mikroregio: W&S: Arany-stream (earlier: Rohonci-stream), E: Gyöngyös-stream N: Kőszegi-Mountain.}} {{hu|1=Egy nyugat-magyarországi mikrorégió idősz...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Metaadatok