Fájl:Thutmose III Head.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Thutmose_III_Head.jpg(390 × 454 képpont, fájlméret: 29 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Photograph of the head of Thutmose III's mummy, from Catalogue of the Royal Mummies in the Museum of Cairo, published 1912 by Dr. Grafton Elliot Smith.
Dátum publikálva: 1912
Forrás Catalogue of the Royal Mummies in the Museum of Cairo
Szerző Grafton Elliot Smith
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
before 1923 thus public domain

Licenc

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Eredeti feltöltési napló

The original description page was on en.wikipedia (log). All following user names refer to en.wikipedia.

  • 22:37, 28 December 2006 (UTC) 390×454 (29 KB) Thanatosimii dimensionsKB (The head from Thutmose III's mummy, from a photo from ''The Royal Mummies,'' published some time in the 1910's (exact date unknown; definitly from before 1923))

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. december 1., 16:29Bélyegkép a 2008. december 1., 16:29-kori változatról390 × 454 (29 KB)Hans Dunkelberg{{Information |Description={{en|1=The head from Thutmose III's mummy, from a photo from The Royal Mummies, published 1912 by Dr. Grafton Elliot Smith}} |Source=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ee/Thutmose_III_Head.jpg |Author=Dr. Grafton Elliot

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok