Fájl:Themask-logo.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 512 × 294 képpont, fájlméret: 3 KB)

Összefoglaló

Leírás
Deutsch: the mask logo
Dátum
Forrás http://www.seeklogo.com/files/T/The_Mask-vector-logo-150AF430DA-seeklogo.com.zip
Szerző the mask
Remarks
Deutsch: konvertiert mit inkscape

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Eredeti feltöltési napló

Áthozta Wdwdbot a de.wikipedia projektből a Commonsba script bot_filetrans.pl (r36M) használatával.

Az eredeti leírólap itt volt. Az itt következő felhasználónevek a de.wikipedia projektre hivatkoznak.
  • 2011-05-05 21:50:58 Shaddim (2654 Bytes) {{Information |Beschreibung = the mask logo |Quelle = http://www.seeklogo.com/files/T/The_Mask-vector-logo-150AF430DA-seeklogo.com.zip |Urheber = the mask |Datum = 2011-05-05 |Genehmigung = Erreicht nicht die nötige

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2015. szeptember 6., 01:59Bélyegkép a 2015. szeptember 6., 01:59-kori változatról512 × 294 (3 KB)WdwdbotBot Move: Original uploader of this revision (#1) was Shaddim at de.wikipedia

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok