Fájl:The Modoc War -- Soldiers Recovering the Bodies of the Slain.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(868 × 566 képpont, fájlméret: 143 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: The Modoc War -- Soldiers Recovering the Bodies of the Slain, a wood engraving published in Harper's Weekly, May 3, 1873.
Forrás see above
Szerző IsmeretlenUnknown author

Licenc

Ez egy kétdimenziós, közkincs mű hű fényképe. Maga a mű a következő okból számít közkincsnek:
Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.
A Wikimédia Alapítvány hivatalos álláspontja szerint „kétdimenziós közkincs művek hű reprodukciói közkincsnek számítanak”.
Ez a fénykép ezért szintén közkincsnek számít. Más jogrendszerekben ennek a műnek az újrafelhasználása korlátozott lehet; lásd a Commons:Reuse of PD-Art photographs lapot a részletekért.

Eredeti feltöltési napló

Áthozva az en.wikipedia projektből a Commonsba.

Az eredeti leírólap itt volt. Az itt következő felhasználónevek az en.wikipedia projektre hivatkoznak.
  • 2008-07-27 14:01 Hugh Manatee 868×566× (146129 bytes) ''The Modoc War -- Soldiers Recovering the Bodies of the Slain'', a wood engraving published in ''Harper's Weekly'', May 3, 1873.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. július 13., 21:35Bélyegkép a 2012. július 13., 21:35-kori változatról868 × 566 (143 KB)MGA73bot2 {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|''The Modoc War -- Soldiers Recovering the Bodies of the Slain'', a wood engraving published in ''H...

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok