Fájl:Tatjavanavark-machine.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Tatjavanavark-machine.jpg(720 × 460 képpont, fájlméret: 219 KB, MIME-típus: image/jpeg)

  • Description : Tatjana van Vark's [1] Enigma-inspired rotor machine, constructed in 2002. The rotors of this machine contain 40 contacts, compared to the original Enigma's 26.
  • Source: [2]
  • Explainations: It was agreed that this photograph could be used under the terms of the GFDL after an email exchange with en:User:Matt Crypto.
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported licenc alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, az így létrejött alkotást csak a jelenlegivel megegyező licenc alatt terjesztheted.
Ez a licenc a GFDL licenccsere során került a fájlra.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2005. szeptember 26., 23:41Bélyegkép a 2005. szeptember 26., 23:41-kori változatról720 × 460 (219 KB)Jeanot* '''Description :''' Tatjana van Vark's [http://www.tatjavanvark.nl/index.html] Enigma-inspired rotor machine, constructed in 2002. The rotors of this machine contain 40 contacts, compared to the original Enigma's 26. * '''Source:''' [http://www.tatjavan

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: