Fájl:Station Leiden Lammenschans 2010.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 171 × 747 képpont, fájlméret: 90 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Railway station "Leiden Lammenschans" in Leiden, The Netherlands. In 2009 they started to build this huge office just next to the railway station, ever since it dominates the view, therefor I have created this picture. The actual railway station building is in the left half, half behind the tree, and the viaduct is for the rail in the direction "Leiden Centraal".
Nederlands: NS Station "Leiden Lammenschans". In 2009 werd hier begonnen met de bouw van een enorm kantoorpand, dat zoveel groter is dan enig object in de omgeving, dat het alle aandacht opslokt. Het voormalig plaatskaartenkantoor is nog net links achter de boom te zien. Over het viaduct loopt het spoor richting Leiden Centraal.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Edoderoo

gemaakt met mijn HTC Wildfire, gecropped met Paint.NET

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licencek alatt teszem közzé:
GNU head Ez a fájl szabadon másolható, terjeszthető és/vagy módosítható a GNU Szabad Dokumentációs Licenc feltételei alapján, az 1.2 vagy későbbi, a Free Software Foundation által publikált Nem Változtatható szakaszok, Címlapszövegek és Hátlapszövegek nélküli változat szerint. E licenc egy példánya a GNU Szabad Dokumentációs Licenc című fejezetben olvasható.
w:hu:Creative Commons
Nevezd meg! Így add tovább!
Ez a fájl a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported, 2.5 Általános, 2.0 Általános és 1.0 Általános licencek alapján használható fel.
A következőket teheted a művel:
  • megoszthatod – szabadon másolhatod, terjesztheted, bemutathatod és előadhatod a művet
  • feldolgozhatod – származékos műveket hozhatsz létre
Az alábbi feltételekkel:
  • Nevezd meg! – A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned kell, ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen észszerű módon megteheted, kivéve oly módon, ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Így add tovább! – Ha megváltoztatod, átalakítod, feldolgozod ezt a művet, a közreműködésedet csak az eredetivel megegyező vagy hasonló licenc alatt terjesztheted.
A mű a fenti licencek bármelyike szerint felhasználható.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

27. november 2010

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2010. november 29., 10:36Bélyegkép a 2010. november 29., 10:36-kori változatról1 171 × 747 (90 KB)Edoderoo{{Information |Description={{en|1=Railway station "Leiden Lammenschans" in Leiden, The Netherlands. In 2009 they started to build this huge office just next to the railway station, ever since it dominates the view, therefor I have created this picture. Th

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok