Fájl:SparkyLinux-logo-200px.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

SparkyLinux-logo-200px.png(600 × 595 képpont, fájlméret: 171 KB, MIME-típus: image/png)

Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Összefoglaló

Leírás
English: Logo of SparkyLinux - Debian based distrubution
Polski: Logo SparkyLinux - dystrybucji bazującej na Debianie
Deutsch: Logo von SparkyLinux - einer auf Debian basierenden Linux-Distribution.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája/ https://sparkylinux.org / https://sparkylinux.org/wp-content/uploads/2015/04/cropped-sparky-logo3-1.png
Szerző Pavroo
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

Ez a képernyőkép nem tartalmaz részletet jogvédett programból, vagy a program készítője szabad licenc (alább látható) alatt tette közzé a programot, és betartja a Wikimédia Commons képernyőképekre vonatkozó irányelvét. A képernyőkép az engedély alapján szabadon használható. Szabad szoftver licenc:

GNU head

Ez a program szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU General Public License 2-es és 3-as változata tartalmaz.

Megjegyzés: ha a képernyőkép olyan dolgot ábrázol, ami nem közvetlenül a programkód eredménye (úgy mint egy szöveg vagy kép, ami nem része a programnak), annak a licencét külön fel kell tüntetni!


Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

27. február 2012

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2021. április 9., 19:15Bélyegkép a 2021. április 9., 19:15-kori változatról600 × 595 (171 KB)PantheraLeo1359531Higher quality, extracted from homepage
2012. február 27., 20:53Bélyegkép a 2012. február 27., 20:53-kori változatról200 × 180 (33 KB)Pavroo

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok