Fájl:Sony Music (Japan) logo.svg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 300 × 60 képpont, fájlméret: 6 KB)

Összefoglaló

Leírás Sony Music (Japan) logo
Forrás http://www.sonymusic.co.jp/
Szerző Sony Music Entertainment (Japan) Inc.

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Szükség van egy licencsablonra is. Lásd a Commons:Licencelés lapot.

Japan

A japán szerzői jogról szóló 2. cikk kimondja, hogy egy alkotás jogosult a szerzői jog védelmére, ha olyan alkotásról van szó, amelyben a gondolatok vagy érzelmek kreatív módon fejeződnek ki, és az irodalmi, tudományos, művészeti vagy zenei területen található. A japán bíróságok eldöntötték, hogy egy szöveges logónak művészi megjelenése kell legyen, amely művészi elismerést érdemel. A logók, amelyek kizárólag geometriai formákból és szövegekből állnak, általában nem élveznek szerzői jogi védelmet. Lásd COM:TOO Japan további információkért.

العربية  Bahasa Indonesia  English  español  Português  Français  Deutsch  italiano  Čeština  Nederlands  Polski  Magyar  Українська  עברית  Ελληνικά  Русский  svenska  suomi  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. október 15., 12:12Bélyegkép a 2016. október 15., 12:12-kori változatról300 × 60 (6 KB)Goo16fix
2016. június 24., 20:25Bélyegkép a 2016. június 24., 20:25-kori változatról72 × 17 (6 KB)Goo16{{Information |Description=Sony Music (Japan) logo |Source=http://www.sonymusic.co.jp/ |Date= |Author=Sony Music Entertainment (Japan) Inc. |Permission= |other_versions= }} Category:Sony Music Entertainment Japan

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése

Metaadatok