Fájl:Sir Robert Peel, 2nd Bt by John Linnell.jpg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(2 531 × 3 093 képpont, fájlméret: 1,02 MB, MIME-típus: image/jpeg)

John Linnell: Sir Robert Peel, 2nd Bt  wikidata:Q28049487 
Művész
creator QS:P170,Q250732
John Linnell: Sir Robert Peel, 2nd Bt
Object type festmény
Leírás

Sir Robert Peel, 2nd Bt, by John Linnell (died 1882). See source website for additional information.

This set of images was gathered by User:Dcoetzee from the National Portrait Gallery, London website using a special tool. All images in this batch have been confirmed as author died before 1939 according to the official death date listed by the NPG.
Ábrázolt személyek Robert Peel
Dátum Ismeretlen dátum
Unknown date
, but author died in 1882
Méretei Magasság: 45,5 cm; Szélesség: 37,8 cm
dimensions QS:P2048,+45.5U174728;P2049,+37.8U174728
institution QS:P195,Q238587
Leltári szám
NPG 772
Forráshivatkozás
Forrás/fényképész

National Portrait Gallery: NPG 772

Nuvola apps important yellow.svg

Míg a Commons irányelvei elfogadják ezt a médiafájlt,
egy, vagy több külső fél jogokat formált a Wikimedia Commons ellen, a mű származásával kapcsolatban, vagy egy abból származó tisztán gépi reprodukció miatt. Ez a "sweat of the brow" doktrína miatt lehet, ami lehetővé teszi szaktudással és munkával létrehozott művek védelmét, és nem hagyatkozik tisztán az eredetiségre, ahogy ez az Egyesült Államokban van (ahol ez a weblap is található). Ezek az igények nem feltétlenül érvényesek minden jogrendszerben. Mint ilyen, használd ezt a képet a jogosult országokban, vagy ahol nem tekintik ezt a szerzői jogok megsértésének. További információért kérlek olvasd el a Mikor használható a PD-Art licenc útmutatót.

See User:Dcoetzee/NPG legal threat for original threat and National Portrait Gallery and Wikimedia Foundation copyright dispute for more information.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.


Ez egy kétdimenziós, közkincs mű hű fényképe. Maga a mű a következő okból számít közkincsnek:
Public domain

Ez a mű közkincs abban az országában ahol elkészítették és minden olyan további államban, ahol a szerzői jogi védelmi idő a szerző élete plusz 100 év vagy kevesebb.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

A Wikimédia Alapítvány hivatalos álláspontja szerint „kétdimenziós közkincs művek hű reprodukciói közkincsnek számítanak”.
Ez a fénykép ezért szintén közkincsnek számít. Más jogrendszerekben ennek a műnek az újrafelhasználása korlátozott lehet; lásd a Commons:Reuse of PD-Art photographs lapot a részletekért.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2009. március 29., 15:05Bélyegkép a 2009. március 29., 15:05-kori változatról2 531 × 3 093 (1,02 MB)Dcoetzee{{Information |Description=This set of images was gathered by User:Dcoetzee from the National Portrait Gallery, London website using a special tool. This description is for the initial mass upload, and they will be updated to be image-specific in a se

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: