Fájl:Shaun the Sheep logo.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 300 × 216 képpont, fájlméret: 196 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: Shaun the Sheep logo
Dátum
Forrás http://www.coatscrafts.hu/NR/rdonlyres/66F7C755-26B3-42A6-B3D1-F47F83B29238/94216/disneylicenc.pdf
Szerző Aardman Animation

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2014. január 11., 13:31Bélyegkép a 2014. január 11., 13:31-kori változatról300 × 216 (196 KB)CarniolusUser created page with UploadWizard

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

Metaadatok