Fájl:Sea Snake range.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(1 425 × 745 képpont, fájlméret: 53 KB, MIME-típus: image/png)

Összefoglaló

Leírás
English: Map showing the range of sea snakes, except the yellow-bellied sea snake (Hydrophis/Pelamis platurus; a pelagic species that ranges as far as the East Pacific).
Dátum 2011. november 19. (eredeti feltöltésének dátuma)
Forrás Own work, Based on information and maps from The Encyclopedia of Animals: a complete visual guide, by Fred Cooke and Jenni Bruce, (page 396).
Transferred from en.wikipedia
Szerző Phoenix_B_1of3 (talk) (Uploads)
Más változatok
Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Licenc

Phoenix B 1of3 at en.wikipedia, e mű szerzője a művét az alábbi licenc alatt teszi közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Eredeti feltöltési napló

Az eredeti leírólap itt volt. Az itt következő felhasználónevek az en.wikipedia projektre hivatkoznak.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

19. november 2011

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2012. február 24., 18:45Bélyegkép a 2012. február 24., 18:45-kori változatról1 425 × 745 (53 KB)MGA73bot2== {{int:filedesc}} == {{Information |description={{en|1=Map showing the range of the Sea Snake.}} |date={{Date|2011|11|19}} (original upload date) |source=Own work, Based on information and maps from '''''The Encyclopedia of Animals: a complete visual...

Ezt a fájlt nem használja egyetlen lap sem.

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

Metaadatok