Fájl:Remix.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 64 × 64 képpont, fájlméret: 2 KB)

Összefoglaló

Leírás

From the source: "The building blocks icon used to represent “to remix” is derived from the FreeCulture.org logo. Thanks to FC.o, an international student movement for free culture!"

Dátum
Forrás https://creativecommons.org/presskit (whitespace removed)
Szerző Creative Commons
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

See https://creativecommons.org/policies for trademark restrictions.

W3CiEzen SVG kép forráskódja érvényes.

Licenc

PD-icon.svg Ez a kép közkincs, mert nincs egyéni-eredeti jellege.
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2008. március 31., 07:51Bélyegkép a 2008. március 31., 07:51-kori változatról64 × 64 (2 KB)Rocket000removed excess whitespace / cleaned up code
2008. március 31., 07:23Bélyegkép a 2008. március 31., 07:23-kori változatról66 × 66 (2 KB)Rocket000{{Information |Description=Creative Commons Remix logo |Source=http://creativecommons.org/presskit |Date= |Author=Creative Commons |Permission={{cc-by-3.0}} |other_versions= }} Category:Creative Commons icons

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése