Fájl:QuasimodoIntroit.jpg

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

QuasimodoIntroit.jpg(524 × 89 képpont, fájlméret: 11 KB, MIME-típus: image/jpeg)

Összefoglaló

Leírás
English: Incipit of the Gregorian chant introit for the Octave of Easter, from which it gets the name "Quasimodo Sunday." From the Liber Usualis.
Forrás Liber Usualis
Szerző The monks of the Abbey of Solesmes in France

Licenc

Public domain
Public domain
Ez a fájl közkincsnek minősül az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az olyan USA-ban készült művekre vonatkozik, amelyeknek lejárt a védelmi idejük, általában azért, mert 1929. január 1. előtt publikálták. Lásd ezt a lapot a további magyarázathoz.

United States
United States
A kép nem biztos, hogy az Egyesült Államokon kívül is közkincsnek minősül; különösen olyan országokban nem, amelyek nem fogadták el a rövidebb védelmi idő szabályát (rule of the shorter term), például Kanada, Kína (Hongkong és Makaó kivételével), Németország, Mexikó és Svájc. A szerző neve és a közzététel éve nélkülözhetetlen adat, mindenképp meg kell adni. További információért lásd Wikipedia:Public domain és Wikipedia:Copyrights.

Eredeti feltöltési napló

Az eredeti leírólap itt volt. Az itt következő felhasználónevek az en.wikipedia projektre hivatkoznak.
Dátum/idő Felbontás Feltöltő Megjegyzés
2010-03-16 22:34 524×89× (11371 bytes) Glenfarclas [[Incipit]] of the [[Gregorian chant]] [[introit]] for the [[Octave of Easter]], from which it gets the name "Quasimodo Sunday." From the [[Liber Usualis]].

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. március 30., 14:08Bélyegkép a 2016. március 30., 14:08-kori változatról524 × 89 (11 KB)DeadstarTransferred from en.wikipedia

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: