Fájl:Qbittorrent logo.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Qbittorrent_logo.png(192 × 192 képpont, fájlméret: 38 KB, MIME-típus: image/png)

Leírás
English: The logo of qBittorrent
Dátum Ismeretlen dátum
Unknown date
Forrás https://github.com/qbittorrent/qBittorrent/blob/master/src/menuicons/192x192/apps/qbittorrent.png
Szerző Mateusz Toboła
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)
GNU head Ez a függvénykönyvtár szabad szoftver; terjeszthető illetve módosítható a Free Software Foundation által kiadott GNU Lesser General Public License dokumentumában leírtak; akár a licenc 2.1-es, akár (tetszőleges) későbbi változata szerint. Ez a program abban a reményben kerül közreadásra, hogy hasznos lesz, de minden egyéb garancia nélkül, az eladhatóságra vagy valamely célra való alkalmazhatóságra való származtatott garanciát is beleértve. További részleteket a GNU Lesser General Public License 2.1-es és 3-as változata tartalmaz.
Más változatok
Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. július 31., 23:56Bélyegkép a 2011. július 31., 23:56-kori változatról192 × 192 (38 KB)Helpfoss{{Information |Description ={{en|1=The logo of qBittorrent}} |Source =http://sourceforge.net/apps/mediawiki/qbittorrent/index.php?title=QBittorrent_artwork |Author =Mateusz Toboła |Date =??? |Permission ={{LGPL}} |other_v

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: