Fájl:Paterna del Madera.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 744 × 1 052 képpont, fájlméret: 104 KB)

Összefoglaló

Leírás
Español: Escudo del municipio de Paterna del Madera en la provincia de Albacete (España).

Descripción: Escudo cortado. El primero, de gules, con dos llaves de plata cruzadas y unidas por unos eslabones de cadena, de sable. El segundo, de plata, con un río formado por unas ondas de azur y plata colocadas en barra. Al timbre, corona real cerrada española.

Fuente: Heráldica Municipal de Albacete. Luis G. García-Saúco Beléndez. Editora Provincial Diputación de Albacete, 1991.
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző Abraham Vázquez

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. február 4., 13:42Bélyegkép a 2011. február 4., 13:42-kori változatról744 × 1 052 (104 KB)Abraham Vázquez{{Information |Description ={{es|1=Escudo del municipio de Paterna del Madera en la provincia de Albacete (España). Descripción: Escudo cortado. El primero, de gules, con dos llaves de plata cruzadas y unidas por unos eslabones de cadena, de sable. E

Az alábbi lap használja ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt: