Fájl:Ossetian tribes.png

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Eredeti fájl(494 × 899 képpont, fájlméret: 47 KB, MIME-típus: image/png)

Ezt a képet el kellene készíteni vektorgrafika használatával SVG fájlként. A formátumnak számos előnye van; lásd a Commons:Media for cleanup lapot a további információkért. Ha a képnek már elérhető SVG-formátumú változata, töltsd fel. Az SVG feltöltése után cseréld le ezt a sablont a következőre: {{vector version available|új kép neve.svg}}.

Összefoglaló

Leírás
English: Ossetian tribes (according to B. A. Kaloev).
Dátum
Forrás A feltöltő saját munkája
Szerző PANONIAN

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

References

Made according to this source:

Comparative sources

  1. map from www.iriston.com: http://www.iriston.com/books/cuciev_-_etno_atlas/maps/map46.jpg (Ethno Atlas, Cuciev), later translated into English by Yale University Press: https://books.google.de/books?id=NHeaAwAAQBAJ&pg=PR11&dq=arthur+tsutsiev+caucasus&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwiaoeK9laPQAhVLPhQKHYq-C8oQ6AEIJjAA#v=onepage&q=arthur%20tsutsiev%20caucasus&f=false
  2. map from www.aors.narod.ru: http://www.aors.narod.ru/images/Al-VII.gif - the map is linked from this page: http://www.aors.narod.ru/Texty/AlyVII-XII.htm Here is bibliography of this web site: http://www.aors.narod.ru/Texty/Istochniki.htm - history maps probably came from this history atlas listed in bibliography: "Исторический атлас Осетии / Отв. ред. Р.С. Бзаров - Владикавказ: Ремарко, 2002 - 48 с. ил."

Képaláírások

Adj meg egy egysoros magyarázatot arról, hogy mit mutat be ez a fájl

A fájl által ábrázolt elemek

mű tárgya

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2017. február 4., 19:41Bélyegkép a 2017. február 4., 19:41-kori változatról494 × 899 (47 KB)PANONIAN{{Information |Description ={{en|1=Ossetian tribes (according to B. A. Kaloev).}} |Source =own work |Author =PANONIAN |Date =2017 |Permission = |other_versions = }}

Az alábbi lapok használják ezt a fájlt:

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése